Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Jun 2026, 23:36:26
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 320 321 323 324 ... 403
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: WoW za pocetnike  (Pročitano 437886 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

No Mercy for the Merciless

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 26498
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung J7
Pozz ljudi Smiley

Evo da postavim jedno pitanje svim iskusnim igracima,jer ja nisam Smiley

Imam paladina lvl 80 Smiley Izabrao sam da budem retri i prot spec Smiley
E sada dolazi problem Smiley problem u dps odnosno nanosenju stete...pre svega bossovima...u guildu sam u kome se dosta rade raidovi..i sa silnim bufovima,ja imam problem...Dps je uglavnom 3 k po recountu...Mozete li da mi date neki savet ili bilo sta sto moze da mi pomogne Smiley Znam da je ovo previse opsirno Smiley ali mozda znate neku caku...Gear mi je solidan imam i Gs mi je oko 4.5k Smiley
Ako nesto nisam spomenuo pitajte me Smiley

Armory link.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Aj em d best!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2800
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Samsung ZM60
razlog zasto je gs sranje
IP sačuvana
social share
Ich tu dir weh....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1361
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
VIP VIBE C
Prvo informacija ko možda nije video. Verovatno zbog izlaska Cataclyzm Wow Classic, Burning Cruisade i Wraith of Lich King su pojeftinili na blizardom sajtu, tako da je sada Wow Classic i Burning Cruisade po 5 evra, a Wraith of Lich King 10 evra.

Konačno je pao Wraith of Lich King. Igram ograničeno 72 sata dok oni provere uplatu, ali poeni idu.

Sada pitanje. Mage blood elf, horda, 47 level. Jedan mi je tražio da napravim portal. Rekao sam mu da ne znam, pa ako može savet za ubuduće.

U dungeonu mi je igrač rekao da drugi put koristim tabard. Nisam ga razumeo jer u Spellbook-u ne vidim ovu komandu.

Još jednom pitanje da li na aukciji mogu da odbijem ponudu, gde mogu da vidim koliko je ponudio/la a da ne poništim aukciju.
« Poslednja izmena: 30. Nov 2010, 10:03:59 od megasoft »
IP sačuvana
social share
Pazi da je legalno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

7th son of a 7th son

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6046
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
HTC one s
teleport i portal mozes da naucis kao magiju kod portal trenera u svim glavnim gradovima. teleport je magija koja samo tebe prebacuje u taj grad, a portal prebacuje celu tvoju grupu ukoliko zele. kada ih naucis kod trenera pojave se tamo gde ti stoje arcane magije. da bi koristio teleport i portal moras kupiti rune of teleport / portal. to imas kod reagent vendora u svakom gradu.

tabard je majica koju stavis na svog lika, postoje tabardi koji ti donose reputaciju sa odredjenim gradovima ukoliko njihove tabarde nosis. od zadnjeg patcha tabard gradova mozes kupiti pored fly mastera u svakom glavnom gradu.

ovo za aukciju nisam siguran da mozes da ponistis ako je vec neko stavio novac za tu stvar koju prodajes. obicno dok stvari koje prodajes stoje na aukciji pise ti ko je najvise ponudio za njih
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1361
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
VIP VIBE C
Hvala ti na odgovoru. Sada mi downloaduje nešto, posle ću da probam. Ovo za tabard sam i znao, uvek sam kupovao onaj obični u thunder bluff-u - mislim da je guild tabard, ali me je zbunilo, mislim sam da mi ovo savetuje da bi povećao dps. Našao sam tabard u ogrimaru (grr. sada zepelin staje u gradu, i po mome je mnogo nepreglednije) koji izgleda da je za dungeone. Pa ću da probam.
IP sačuvana
social share
Pazi da je legalno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

7th son of a 7th son

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6046
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
HTC one s
ne moze ti tabard povecati dps nikako. to samo na nekim piratskim serverima postoje tabardi sa milion raznih statova.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1361
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
VIP VIBE C
teleport i portal mozes da naucis kao magiju kod portal trenera u svim glavnim gradovima. teleport je magija koja samo tebe prebacuje u taj grad, a portal prebacuje celu tvoju grupu ukoliko zele. kada ih naucis kod trenera pojave se tamo gde ti stoje arcane magije. da bi koristio teleport i portal moras kupiti rune of teleport / portal. to imas kod reagent vendora u svakom gradu.

Evo tek sada nađoh vremena da ovo probam i to najviše zato što me još jedan pitao. Imam kao profesiju inscription i sve je jasno. Portal trenera sam u Silvermonu našao pored Mage Trainera, ali nisam uspeo da nađem Reagents vendora, već uz pomoć www.thottbot.com sam našao u Undercity. Kupio sam po 20 rune of portal i rune of teleportation. Samo me još dodatno interesuje, jer taj kome pravim portal treba da je pored mene ili ne. Znači ja sam uglavnom u Silvermoon-u kod aukcijske kuće da li i on treba tu da bude ili ne?
« Poslednja izmena: 03. Dec 2010, 21:59:32 od megasoft »
IP sačuvana
social share
Pazi da je legalno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

No Mercy for the Merciless

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 26498
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung J7
Napravi portal i videces.  Smile

Da, mora da bude pored portala.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1361
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
VIP VIBE C
Napravi portal i videces. Smile

Da, mora da bude pored portala.
Upravo uradih Silvermoon-Orgrimmar. Čovek je znao, pa me pozvao u grupu, a i ono oko plaćanja mi je pomogao. OK.
IP sačuvana
social share
Pazi da je legalno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 28
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.215
mob
SonyEricsson k850i
zna li neko neki free 4.0.1. server??????????
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 320 321 323 324 ... 403
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Jun 2026, 23:36:26
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.