Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Jun 2026, 00:17:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 287 288 290 291 ... 403
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: WoW za pocetnike  (Pročitano 438464 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

No Mercy for the Merciless

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 26498
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung J7
Dismiss pet je najbrze i najjednostavnije resenje. Kupi samo Glyph of Mend Pet ako nemas, da ne trosis hranu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1361
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
VIP VIBE C
Da li je ovo dobro. Ja mislim da nije odnosno da sam drugi po pričinjenoj šteti grupi.
Pitanje 2:
Zašto mi nije dopustio trening Aimed Shot. Ja sam 46 level.
Pitanje 3:
Hteo bih da mi se umesto zelene linije vidi koliko imam healh-a.  I dole gde treba da se vidi koliko sam osvojio ekspirijenca a koliko treba da taj nivo. a ne da bude plava linija

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

« Poslednja izmena: 19. Apr 2010, 04:40:36 od megasoft »
IP sačuvana
social share
Pazi da je legalno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
1) Za pocetnika sasvim solidan dps. Predpostavljam da prvo mesto ima heriloom predmete.

2) Aimed Shot je Marksmanship talent, bez njega nema ni sposobnosti

3) Ta podesavanja su u interface options, ne znam napamet gde.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 26498
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung J7
Prvi je verovatno tank.  Smile

Dps mozes povecati aoe dmg-om, samo motaj multi i volley i eto ti bez truda veci dps.

Sto Cvija kaze, Aimed je u Marks talentima.

Interface > status text.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1361
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
VIP VIBE C
Dismiss pet je najbrze i najjednostavnije resenje. Kupi samo Glyph of Mend Pet ako nemas, da ne trosis hranu.
Puno ti hvala što si mi predložio da kupim Glyph of Mend Pet. Ja sam mislio da se to dobija na višim nivoima treniranjem.
2) Aimed Shot je Marksmanship talent, bez njega nema ni sposobnosti

Znači istrenirao je Rank1. Na 28 levelu je trebalo da mi dopusti da istreniram Rank2 što on nije uradio. Jedna mušterija (pisao sam svojevremeno radi se o maloj igraonici, ja igram dok čekam mušterije na mom account-u) mi kaže da sam trebao da rešim neki quest da bi to mogao da istreniram. Da li je to tačno, i ako je tačno da li znate koji je to quest?

Da li znate da li u Outlandu ima trener za Hunter-a. Znači sada se smaram da se vraćam u Stonard  pa ponovo prolazim kroz portal. Svuda sam ga tražio. Recimo u Shat... City-iju uopšte nema treniranja za klase, a ima za profesije.

Ovde bi hteo da upozorim naivne kao što sam ja. Juče dok sam igrao pojavila mi se poruka da sam dobio nagradu i da odem na sajt wow-eu.net. Otišao sam i danas mi ni account a ni taj sajt ne rade.

« Poslednja izmena: 03. Maj 2010, 15:33:44 od megasoft »
IP sačuvana
social share
Pazi da je legalno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 26498
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung J7
Upravo ti je acc hakovan.  Smile

Nemoj da si tako naivan ubuduce.

http://eu.battle.net/security/help.html
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1361
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
VIP VIBE C
Upravo ti je acc hakovan. Smile

Nemoj da si tako naivan ubuduce.

http://eu.battle.net/security/help.html
Pošto slabo stojim sa engleskim, da li znaš sledeće:

Što se tiče samog accounta nije se mnogo ovajdio jer mi ističe danas (03. maja) i ja sam juče žurio da stignem 70 level. Jedino se plašim pošto plaćam putem kreditne kartice, stavio sam mesečno plaćanje bez rebilinga, da li može da zloupotrebi broj kartice?

Evo spasih account - bio je problem što je email otvoren samo za Wow, pa sam zaboravio pasvord, a MSN je nešto zezao sa recovery password. Sada igram normalno, a koje podatke su uzeli ne znam. Koja je bila svrha ovog hakovanja ne znam.
« Poslednja izmena: 03. Maj 2010, 15:36:21 od megasoft »
IP sačuvana
social share
Pazi da je legalno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Bolje promeni šifru, osiguraj se anti virisom, firewallom i nekim anti-spyware programom (Npr. kombinacija za dž: AVG, spybot i zonealarm) i neće glava da te boli.

Takodje ekstra zaštita ako koristiš Firefox je da instaliraš Noscript addon, mada on će po "fabričkom" podešavanju blokirati sav flash sadržaj, pa treba se malo iscimati, ali sa njim si skoro 100% bezbedan.

Danas WoW nalog vredi više od ukradene kredit kartic.
« Poslednja izmena: 06. Maj 2010, 15:36:33 od CvijaFaQ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1361
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
VIP VIBE C
Bolje promeni šifru, osiguraj se anti virisom, firewallom i nekim anti-spyware programom (Npr. kombinacija za dž: AVG, spybot i zonealarm) i neće glava da te boli.

Takodje ekstra zaštita ako koristiš Firefox je da instaliraš Noscript addon, mada on će po "fabričkom" podešavanju blokirati sav flash sadržaj, pa treba se malo iscimati, ali sa njim si skoro 100% bezbedan.

Danas WoW nalog vredi više od ukradene kredit kartic.
Šifru sam morao da promenim, jer sa starom nisam mogao da uđem u nalog, tako sam i primetio da nešto nije u redu. Izgleda da su oni promenili šifru, pogledali account, pošto je istekao 03. maja (sada igram Wrath of Ling King na trial-u) nisu mnogo dirali. Jedino ako mi je ubačen neki scan. Na računaru je instaliran AVG, non-stop uključen Windows Firewall (jedino kada igraju Counter u lan-u moram da ga isključim)  i posle ovoga sam skenirao sa Mailwarebytes-om. Ovo kad hoće i jedna mušterija (čovek 40 godina) mi doneo fleš prepun virusa, pa ne znam da li je Mailware prijavio 2 inficirana objekta od njega ili zbog ovog hakovanja uglavnom počistio je.

Jel može pomoć na pitanja koja sam postavio u vezi igrice.

Imam još jedan problem - teleport iz dungeona i u dungeon mi ne radi. Igram Random Lich King Dungeon, i ako ostanem zadnji iz grupe, ne mogu leave party, a zeleni taster na mini-mapi - teleport out dungeon mi ne radi. Tako ili moram da se vraćam do graveyard-a da bi se vratio na mesto gde sam bio pre ulaska u grupu, ili da uradim Heartstone. Takođe, desilo mi se da su nas na samom ulasku u pećinu napali neprijatelji, mene je bacio kroz graveyard, tako da sam se našao na mestu gde sam bio pre ulaska u dungeon grupu i kada pritisanem Teleport in Dungeon opet se ništa ne dešava tako da moram da napustim grupu. O ovome sam pričao sa gamemasterom (uspeli smo da se sporazumemo sa mojim tarzan engleskim) Smile i on mi je odgovorio da je greška u interfejsu i poslao email da izbrišem tri direktorijuma (CACHE,WFT i INTERFACE). To sam i uradio, nisam uključio Quest Helper (ajde mislim da nije do njega) međutim problem nije rešen.

Pošto prelazim u Northrend interesuje me da li tamo ima hunter trenera. 
« Poslednja izmena: 06. Maj 2010, 18:09:45 od megasoft »
IP sačuvana
social share
Pazi da je legalno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 26498
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung J7
Nema trenera, a za problem oko inst ... ne znam, meni se to nije desavalo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 287 288 290 291 ... 403
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Jun 2026, 00:17:57
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.