Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Jun 2026, 23:08:38
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 288 289 291 292 ... 403
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: WoW za pocetnike  (Pročitano 438441 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

S.P.Q.R.

Zodijak
Pol
Poruke 1608
OS
MacOS X
Browser
Mozilla AppleWebKit 531.2
Citat
ako ostanem zadnji iz grupe, ne mogu leave party
Pa ako si samo ti ostao,onda vise nema grupe  Smile

za ovo drugo ne znam,dugo nisam igrao
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1361
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
VIP VIBE C
Pošto trenutno nemam para za on-line kupovinu Wraith of Lich King otvorio sam na istom account-u drugog lika. Uzeo sam isto huntera ali sada taurena, umesto orc-a. Po krilatici da je ponavljanje majka nauke, želeo bih na sličnom heroju da ispravim prethodne greške. U ovom trenutku sam 28 level.

1. Sada sam odmah na aukciji kupio Glyph od Mend Pet. Bilo je raznih cena od one koju sam ja platio (7 golda 97 silvera do 21 gold). Na prethodnom heroju ovo mi je radilo sasvim savršeno a sada mi skoro uopšte ne radi, odnosno moram da hranim peta. Primer na slici

2. Dok smo bili u grupi neko je izbacio poruku Stop pull guys. Šta je time mislio.

3. Itemi koji se dele. Pristalica sam da ne treba biti alav, ali prateći šta drugi potražuju krenuo sam i ja da potražujem sve iteme koji se roluju. Smatram da bi kompjuter trebao da vodi računa šta je ko do tada uzeo, a ne da je ovo ostavljeno ličnoj savesti. Zbog ovoga mi se dešava da me po mom mišljenju neopravdano prozivaju. Ako idem logikom da ne uzimam iteme koji su slabiji od onih koje imam, da ne uzimam mail iteme jer mail mogu da nosim tek od 40 nivoa, da ne uzimam shield jer imam two-hand weapon ispada da u grupi ne dobijam ništa sem poena. Kada se uzme da sporo igram jer igram na strelice a ne na slova (profesionalni sam daktilograf 27 godina i malo mi je teško da pređem na slova) dešava se da mi rogue uzme i te proste iteme.

4. Čini mi se (slabo stojim sa engleskim, ono mogao bi da se sporazumem u hotelu i prodavnici, ali...) da su mi stavili primedbu da nisam instalirao auto-attack. Stvarno, kada sam probao, ne u grupi već u "solo" igranju, da priđem neprijatelju bez ljubimca, ovaj me udara ili udara, a ja mu ne uzvraćam. Jer treba nešto da promenim i ako treba gde je to  na "N" ili "P".

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

« Poslednja izmena: 13. Maj 2010, 17:21:21 od megasoft »
IP sačuvana
social share
Pazi da je legalno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
1. Sada sam odmah na aukciji kupio Glyph od Mend Pet. Bilo je raznih cena od one koju sam ja platio (7 golda 97 silvera do 21 gold). Na prethodnom heroju ovo mi je radilo sasvim savršeno a sada mi skoro uopšte ne radi, odnosno moram da hranim peta. Primer na slici
Ne bih znao šta ovde izaziva probleme. Vidim dovoljno si visok level za glyph, jedino da su možda slučajno zalepio pogrešan?

Citat
2. Dok smo bili u grupi neko je izbacio poruku Stop pull guys. Šta je time mislio.
Znači da se malo iskulirate sa borbom, stanete i date vremena healeru ili drugim ljudima što imaju manu da nešto popiju, jer ako nema mane nema ni lečenja.

Citat
3. Itemi koji se dele. Pristalica sam da ne treba biti alav, ali prateći šta drugi potražuju krenuo sam i ja da potražujem sve iteme koji se roluju. Smatram da bi kompjuter trebao da vodi računa šta je ko do tada uzeo, a ne da je ovo ostavljeno ličnoj savesti. Zbog ovoga mi se dešava da me po mom mišljenju neopravdano prozivaju. Ako idem logikom da ne uzimam iteme koji su slabiji od onih koje imam, da ne uzimam mail iteme jer mail mogu da nosim tek od 40 nivoa, da ne uzimam shield jer imam two-hand weapon ispada da u grupi ne dobijam ništa sem poena. Kada se uzme da sporo igram jer igram na strelice a ne na slova (profesionalni sam daktilograf 27 godina i malo mi je teško da pređem na slova) dešava se da mi rouge uzme i te proste iteme.
Nije mi jasno, u čemu je problem? To što rogue isto uzima leather iteme? Pa rogue koristi istu statistku kao i hunter i isto nosi leather.

Citat
4. Čini mi se (slabo stojim sa engleskim, ono mogao bi da se sporazumem u hotelu i prodavnici, ali...) da su mi stavili primedbu da nisam instalirao auto-attack. Stvarno, kada sam probao, ne u grupi već u "solo" igranju, da priđem neprijatelju bez ljubimca, ovaj me udara ili udara, a ja mu ne uzvraćam. Jer treba nešto da promenim i ako treba gde je to  na "N" ili "P".

Auto attack ti je automatsko pucanje bez korišćenja ikakvih sposobnosti. Otvori svoj spellbook (slovo P) i tabu (kako bi vi ovo preveli na srpski?) general treba da ima mogućnost koja se zove "shoot". To je za huntera auto attack.
« Poslednja izmena: 13. Maj 2010, 16:24:46 od CvijaFaQ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lako je dati zivot za nesto, kad ga nemas

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava Cehoslovacka ;p
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
mob
HTC Topaz
pozdrav. sto se peta tice, trebalo bi da dobija happiness. svinja je extra pet za soliranje, ali nije previse dobar za instance. nemoj zaboraviti iskljuciti "growl autocast" na tom pet minibaru kad udjes u instancu (desni klik na ikonu. ako je ukljucena, okvir ce se kretati u smjeru kazaljke na satu, ako je iskljucen, stajace ovako kako ti je sad. stavi ovu prvu pet magiju na "autocast", znaci right click i da se okrece okvir oko ikonice.

stop pull - znaci ustvari stani, nemoj napadat druge NPCjeve. to uobicajeno znaci da nekom treba pauza, bilo za manu, bilo za nesto drugo.

sto se itema tice, ti slobodno rollaj na iteme koji imaju +agility. nemoj rollovat na cloth, do 40og nivoa rolluj na leather, poslije 40og mozes na mail SAMO AKO ima agiliy. item koji nema agility ili +Attack Power je poprilicno beskoristan za tebe.

koliko vidim na tvojim action barovima, tebi je auto attack na 3, tj. tebi je auto shoot, ali to se automatski aktivira kad ispalis bilo kakvu magiju, posto si hunter.

sto se tice solo igre, ono sto ti trebas uraditi je: posaljes peta na neprijatelja, odmaknes se od neprijatelja, i pucas prvo 1x serpent sting, a ondaarcane shot i multishot na tom nivou. svinja bi trebala da moze drzati neprijatelja na sebi uz pomoc tog "Growla".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

No Mercy for the Merciless

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 26498
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung J7
Uzeo si 100% glyph of mending umesto mend pet.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1361
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
VIP VIBE C
Hvala svoj trojici na odgovoru. Izgleda da igram pravilno, jer tako i radim u dungeonu. Udaljim se od grupe, pritisnem magiju (konkretno Arcane Schot rank 4) i nastavim da se borim. Pošto ne vidim na mom monitoru (17" CRT, grafička AGP 256) da li su svi neprijatelji ubijeni ili ne, verovatno sam ja napao nekoga koga nije trebalo.

Pitanje u vezi uzimanja itema je bilo da li da uzimam sve iteme ili po cenu da najmanje uzmem u distanci poštujem neko pravilo da uzimam iteme koje mogu da nosim. Što se tiče rogua, oteo mi je prosti item jer brže igra. Pod prostim itemom mislim da novac, recimo Silk Cloth, oružje koje košta silver, dva, tri, itd.

U prilogu je slika glypha koji sam uzeo ako može da pomogne da li sam uzeo pogrešan ili ne.

Ponovo pitam. Sada sam 28 level i ne dopušta mi trening za sledeće a što se trenira na 28 nivou:

- Aimed shot (rank 2)

Da li je problem u tome što nisam dobro uzimao talente?

Sada sam igrao dungeon i jedan od igrača mi je napisao ffs igrabgd. Šta je mislio time?

*
aimedshot.jpg (0 KB)
« Poslednja izmena: 13. Maj 2010, 19:00:01 od megasoft »
IP sačuvana
social share
Pazi da je legalno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 26498
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung J7
Nisi uzeo rank 1 preko talenata, sada je dobar glif.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lako je dati zivot za nesto, kad ga nemas

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava Cehoslovacka ;p
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
mob
HTC Topaz
ffs znaci for fuck's sake. iznerviranost otprilike Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1361
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
VIP VIBE C
Za aimed shot sam video šta je greška, nije izgleda tačno da treba quest, nego treba pravilno uzimati talente i sada mi to radi.

Sada sam 37 level, još 11000 eksperijensa do 38.

Pitanja:

Da li može da se snimi poruka od Game Mastera? Znači pročitao sam je, ali želim da je sačuvan.

Sada mi je u dungeonu napisao drugi igrač  "stack back". Na moj komentar "My english is bad, I don't know what mean stack, mislim da je meni napisao "u have a caster Ahot, stick with him until u interrupt him." Opet ne razumem.

*
aimedshot.jpg (0 KB)
IP sačuvana
social share
Pazi da je legalno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 26498
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung J7
Udi "Print screen" sacuvace se screen u X:\World of Warcraft\Screenshots folderu.

Ne razumem ni ja.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 288 289 291 292 ... 403
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Jun 2026, 23:08:38
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.