Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Jun 2026, 06:49:01
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 286 287 289 290 ... 403
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: WoW za pocetnike  (Pročitano 438575 puta)
Zvezda u usponu

Lako je dati zivot za nesto, kad ga nemas

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava Cehoslovacka ;p
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1045
mob
HTC Topaz
Preko Dungeon finder-a sam našao grupu za pećinu. Svi smo izginuli. Oživeo sam se prolaskom kroz graveyard. Ostali članovi grupe su bili na mestu gde smo poginuli, dok sam ja bio na početku pećine. Kako da dođem do ostalih članova grupe, jer me do njih deli mnogo neprijatelja? Šta sam pogrešio da su oni na mestu gde smo poginuli, a ja na početku pećine.

Drugo pitanje da li hunter orc može da nosi mace. Izgleda da ne. Igram na Burning Cruisaide.
ako si ozivio pricajuci sa spirit healerom, nemoj to vise radit. ubuduce idi od groblja do ulaza u dungeon, vidjeces na mapi mali znak groba.
hunteri ne korista mace.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1361
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
VIP VIBE C
ako si ozivio pricajuci sa spirit healerom, nemoj to vise radit. ubuduce idi od groblja do ulaza u dungeon, vidjeces na mapi mali znak groba.
hunteri ne korista mace.

Ne nisam se oživeo sa spirit healerom, nego sam došao do onog braon znaka. Znači prošao sam graveyard, i našao se na ulazu u pećinu, dok su ostali članovi grupe kada su se oživeli bili na mestu gde smo i poginuli. Pošto su se neki neprijatelji u međuvremenu oživeli, ja sam ne mogu da dođem do grupe i nastavim osvajanje pećine.
IP sačuvana
social share
Pazi da je legalno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

7th son of a 7th son

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6046
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC one s
kakvu si grupu imao? oni su se tamo oziveli mozda jer su imali shamana koji moze sebe da ozivi pa onda i druge bas na tom mestu gde su i poginuli svi (ili kombinacija warlock soulstone healera koji moze da se ozivi posle smrti itd), a ti si verovatno u medjivremenu kliknuo na release spirit i otisao nazad u pecinu i pojavio se na pocetku instance.

edit: e sad jedini put do dodjes do njih je da oni krenu nazad da ociste sve neprijatelje do tebe, ili ako si roga, druid pa probas u stealtu da obidjes neprijatelje ili ako imaju warloka mogu te summonovati kod njih
« Poslednja izmena: 15. Apr 2010, 10:51:30 od Apolon84 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1361
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
VIP VIBE C
kakvu si grupu imao? oni su se tamo oziveli mozda jer su imali shamana koji moze sebe da ozivi pa onda i druge bas na tom mestu gde su i poginuli svi (ili kombinacija warlock soulstone healera koji moze da se ozivi posle smrti itd), a ti si verovatno u medjivremenu kliknuo na release spirit i otisao nazad u pecinu i pojavio se na pocetku instance.

edit: e sad jedini put do dodjes do njih je da oni krenu nazad da ociste sve neprijatelje do tebe, ili ako si roga, druid pa probas u stealtu da obidjes neprijatelje ili ako imaju warloka mogu te summonovati kod njih

Desilo mi se otprilike tri puta ali nisam gledao koji su rase članovi grupe. Jednom sam uspeo da ih nađem jer sam pogodio put kojim smo prethodno išli i nije bilo neprijatelja. U druga dva slučaja sam im pisao gde sam, oni su se pitali gde sam i jedini lek koji sam znao je da izađem iz grupe.

Interesovalo me da li ja nešto grešim ili tako mora, odnosno kako sva četvorica uspeju jedino ja ne uspevam.

Jedan dečko mi kaže da bi trebalo da priest može da teleportuje.

Mislim da sam jedanput igrao u grupi, mi smo bili 10-15 level, a vođa je bio 61 nivo i on me je pomerao kada se iizgubim. Ne sećam se koje rase beše.

Igram kao hunter orc.
IP sačuvana
social share
Pazi da je legalno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

7th son of a 7th son

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6046
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC one s
verovatno oni igraju duze od tebe pa znaju sve te puteve napamet.
nisi nista gresio, samo nisi uspeo da se snadjes. treba vremena da se sve nauci i to je to.  Smile
inace mage ima teleport i portale, warlock ima summon, a prist nista od toga  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Taking n00bs to school since 1985

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 3120
Megasoft, jel ti igras na piratskom serveru?
IP sačuvana
social share
My gaming career:

World of Warcraft: Ironic lvl85 Human Warrior - Leading the charge against the Horde day in day out.
Warhammer Age of Reckoning: Stole R40 RR66 Empire Witch Hunter - Enforcing Sigmar's Justice one burnt witch at a time.
Global Agenda: SixtySix lvl50 Assault - 10 000 rounds per minute of pure heavenly bliss.
Age of Conan: Mrshbre lvl80 Aquilonian Ranger - Sniping away from a Kheshatta hill near you.
Runes of Magic: Milosh lvl45/35 Human Rogue/Scout - Born to hunt PK's, forced to grind XP.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1361
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
VIP VIBE C
Megasoft, jel ti igras na piratskom serveru?

Ne, na Blizzardov-om Aerie Peak serveru. Nick mi je igraonicabgd

Edit: Evo juče sam igrao u grupi i pre nego što sam se oživeo odnosno prošao kroz graveyard, jedan od članova grupe me je pitao da me oživi i operacija je uspela. Izgleda znači da u grupi treba da bude član koji može da se oživi, pre nego što se sam oživiš. Izgleda da je u tome bila greška, Treba da pustim da me drugi članovi grupe ožive. Teleport izgleda malo ko ima.
« Poslednja izmena: 16. Apr 2010, 14:56:45 od megasoft »
IP sačuvana
social share
Pazi da je legalno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3

Citat
Ovo sad sam igrao u grupi i pre nego što sam se oživeo odnosno prošao kroz graveyard, jedan od članova grupe me je pitao da me oživi i operacija je uspela. Izgleda znači da u grupi treba da bude član koji može da se oživi, pre nego što se sam oživiš.

To tako vecina radi :]

Klase koje mogu da te ozive su: Priest, Paladin, Druid i Shaman.

Death Knight moze da te vrati u "zivot" kao privremeni ghoul sa svojim specijalnim potezima. Ako imas inzinjera postoji sansa da oni mogu da te ozive, ali postoji sansa i da to ne uspe.
« Poslednja izmena: 16. Apr 2010, 08:16:54 od CvijaFaQ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1361
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
VIP VIBE C
Prethodni problem je relativno rešen. Uglavnom sam igrao u grupama koje nisu ginule, dva puta su me oživeli.

Ali sada imam drugi problem. Svi iz grupe su skočili na nižu stazu što sam i ja uradio zaboravljajući da imam peta (Raptor). Glupi pet (ili glupi ja) me nije pratio več je išao normalnim putem i time nam navukao neprijatelja da tu deset Brus Lija ne bi pomogla.   Smile

Kako mogu privremeno da isključim peta? Znači pre skoka ga isključim, posla skoka ga uključim. Mislim da to nije dismiss. Da li je možda Follow me?
« Poslednja izmena: 17. Apr 2010, 22:11:15 od megasoft »
IP sačuvana
social share
Pazi da je legalno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

CLEARLY PRO

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1611
Zastava Vrijes
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Nokia 6230i
Dismiss Pet u Beast Mastery Talentima.
IP sačuvana
social share
~ Shkabo - Feral Combat Druid of Auchindoun PvP ~
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 286 287 289 290 ... 403
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Jun 2026, 06:49:01
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.