Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Sep 2026, 22:40:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 265 266 268 269 ... 403
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: WoW za pocetnike  (Pročitano 449642 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15616
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
LG Nexus 4
Pazi ovako, ako odlucis da igras wow na oficijalnim, znaci legalnim serverima, onda kupi i igru. Kosta 1099 din. Ako si se odlucio da igras tako, mesecno ces im placati oko 1000 din, s'tim sto kad ukucas kod sa original igre dobijas mesec dana besplatnog igranja, sto mu dodje otprilike te pare za igru... Tako da ako se odlucis da igras igru ko covek predlazem da kupis igru...  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15616
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
LG Nexus 4
E imam i ja par pitanja za one iskusnije u igranju ove igre...

Prvo sam odlucio da igram sa Gnome warlock-om, ali me je jedan lik ubedio da je Lock jako tezak za pocetnika i da bolje uzmem Rogue-a koji je bio moj recimo drugi izbor... Tako sam postao Night Elf Rogue... Kako sam jos uvek noob u igri dobro bi mi doslo par saveta. Naucio sam sve 3 sekundarne profesije, ali ne znam sta sa primarnim? Kao Gnome imao sam nameru da uzmem Mining i Engineering ( posto im je ovo prirodno predodredjeno ), ali sada ne znam sta bih sa Elfom i jos Rouge-om... I dalje zelim da uzmem mining, ali ne znam sa cime da ga uparim. Engineering deluje i pomalo tesko... Da li bih mogao recimo da imam Mining i Herbalism (bez obzira sto nisu priblizne profesije neko mi rece da se na obe pojedinacno jako lepo zaradjuje)? Za sada toliko, jer sam zbunjen ko dva ludaka u buretu (jbg igram igru 3 dana), pa ne mogu ni da skapiram sta bih jos pitao  Smile  Kada se malo sastavim verovatno cu pitati jos ponesto, i nadam se da necu biti preterano dosadan...  Smile

Inace ja sam na serveru Executus (mislim da se ovako zove i pise  Smile )
Poz i hvala unapred...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Aj em d best!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2800
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung ZM60
rogue ti je recimo 5 puta teza klasa od locka ... ako pricamo o pvpu ....
IP sačuvana
social share
Ich tu dir weh....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lako je dati zivot za nesto, kad ga nemas

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava Cehoslovacka ;p
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
HTC Topaz
rogue ima nekoliko mogucnosti - skinning/lw je jedna od najpopularnijih. ako zelis novac, lako i brzo, kreni sa skinning/herbalism (mislim da vise novca doprinosi nego herb/mining ili skin/mining).

zapravo, mozes uzeti bilo koju profesiju.
kolekcionarske profesije, aka herbalism, mining i skinning su relativno lak put do novca, medjutim druge profesije kao sto su blacksmith (mogucnost pravljenja jako dobrog oruzja primarno, jer armor ti bas nece biti od koristi kao rogueu, posto se pravi mail/plate), leatherworking (najoptimalnija "crafting" profesija za rogue-ove, pravljenje leather/mail armora), tailoring (uglavnom cloth armor, za castere), engineering (jedna od boljih "support" profesija. jako zabavna takodje, pored toga sto je korisna), jewelcrafting (gemovi. korisno na visim nivoima) i enchanting (enchantovanje, tj. "poboljsavanje" opreme. jako korisna i (meni) jako dosadna za lvlovanje), te inscription (novo u wotlku, nisam imao priliku da je isprobam, uglavnom se svodi na pisanje Scrollova i slicno) svaka nosi nesto korisno, kao sto sam naveo u zagradi  Smile.

sto se tice locka/roguea, moj ti je prijedlog da igras zaista sta zelis, i ne osvrces se puno na komentare tipa "to je sranje" ili "to ti je najbolje". igraj sta se tebi svidja, inace ce ti sve jako brzo dosaditi i postati zamorno.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Aj em d best!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2800
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung ZM60
sta ako zeli warriora i da lvla engineering i tailoring
IP sačuvana
social share
Ich tu dir weh....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

CLEARLY PRO

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1611
Zastava Vrijes
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia 6230i
a sta mislis da ti prestanes da se proseravas i ako ne mozes da pomognes covjeku onda da ne seres a  Smile
IP sačuvana
social share
~ Shkabo - Feral Combat Druid of Auchindoun PvP ~
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Aj em d best!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2800
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung ZM60
haha i found a cookie

anyway to sto si ti retard i ne moze da vidis da hocu da kazem da bi bilo ipak pozeljno da slusa(ako oce) a ne da igra sta zeli, to je moglo pre tbc
« Poslednja izmena: 29. Jan 2009, 20:23:07 od crazymouse »
IP sačuvana
social share
Ich tu dir weh....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 996
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
SonyEricsson k800i
Pa prvi lik je uvek da se uchi da se igra, a ako mu se dopadne igra neka napravi novog lika i onda da igra kako valja.
IP sačuvana
social share
steta sto nema wipeout za pc,obozavam avionske simulacije kao sto rekoh
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Taking n00bs to school since 1985

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Nokia 3120
Pa prvi lik je uvek da se uchi da se igra, a ako mu se dopadne igra neka napravi novog lika i onda da igra kako valja.

Ovo je cista baljezgarija. Osim ako nije kompletno mentalno ostecen uzivace 150% u svom liku ako samo malo prati savete koje mu daju iskusniji igraci. Zamisli ti da kazes nekome "pa znas sta naleveluj ti lika na 80 a onda ako ti se svidi ti uzmi pa naleveluj jos jednog da bi mogao da se igras ko covek"
IP sačuvana
social share
My gaming career:

World of Warcraft: Ironic lvl85 Human Warrior - Leading the charge against the Horde day in day out.
Warhammer Age of Reckoning: Stole R40 RR66 Empire Witch Hunter - Enforcing Sigmar's Justice one burnt witch at a time.
Global Agenda: SixtySix lvl50 Assault - 10 000 rounds per minute of pure heavenly bliss.
Age of Conan: Mrshbre lvl80 Aquilonian Ranger - Sniping away from a Kheshatta hill near you.
Runes of Magic: Milosh lvl45/35 Human Rogue/Scout - Born to hunt PK's, forced to grind XP.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 15616
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
LG Nexus 4

Ovo je cista baljezgarija. Osim ako nije kompletno mentalno ostecen uzivace 150% u svom liku ako samo malo prati savete koje mu daju iskusniji igraci. Zamisli ti da kazes nekome "pa znas sta naleveluj ti lika na 80 a onda ako ti se svidi ti uzmi pa naleveluj jos jednog da bi mogao da se igras ko covek"

Smile

Tako i ja nesto kapiram... U pravu je on da se na pocetku uci, ali daleko od toga da se ne uziva u igri... I naravno da treba pratiti savete od iskusnijih, zato sam i pitao za profesije...  Smile  Smile
« Poslednja izmena: 29. Jan 2009, 21:07:51 od 7ki7 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 265 266 268 269 ... 403
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Sep 2026, 22:40:58
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.