Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Jun 2026, 06:46:02
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 103 104 106 107 ... 403
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: WoW za pocetnike  (Pročitano 438560 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 627
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
SonyEricsson K - 700i
Kakav bre Shaman  Smile

Lockovi su zakon ja sad budzim alta Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Aj em d best!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2800
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Samsung ZM60
me liek to kill lokz with <300 resil ... with 300+ i neid 2 use Colak fo shaodwz
IP sačuvana
social share
Ich tu dir weh....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4500
Zastava Šabac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Samsung Z-400
Mrzim to, omg mrzim alijansu, omg mrzim hordu, omg horda su pederi , omg alijansu igra deca................. igram rasu koja mi se svidja, igram sa prijateljima, jednostavno mi odgovara alijansa, nekako mi lezi, ne osecam se lagodno dok sam u orgrimmaru npr  Smile . . . ali ako mi nekad kvrcne u glavi mogu da napravim horde karaktera bez problema...

ne shvatas, ja nije da nevolim alli, al nekako, ja stalno igram sa casterima, a tu su mi undeadi nekako najzanimljiviji...
nije mi zanimljivo da igram sa humanima.. sto bi jedan lik rekao: '' kao da vodim sebe kroz igru''
gnomovi su blente, dwarfovi su fat, dreanei su mnogo veliki  Smile , night elfovi su gay...
a undeadi su kul...
IP sačuvana
social share

Ja znam klince koji su iskipovali kevu i caleta iz prikolice zajedno sa par tona kukuruza,zatrpali ih  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

CLEARLY PRO

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1611
Zastava Vrijes
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia 6230i
sto bi jedan lik rekao: '' kao da vodim sebe kroz igru''

Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 03. Okt 2007, 13:06:20 od Boccy »
IP sačuvana
social share
~ Shkabo - Feral Combat Druid of Auchindoun PvP ~
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4500
Zastava Šabac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Samsung Z-400
imas nesto protiv?
IP sačuvana
social share

Ja znam klince koji su iskipovali kevu i caleta iz prikolice zajedno sa par tona kukuruza,zatrpali ih  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Taking n00bs to school since 1985

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
DETE, prekini da se duvas ovde kao da znas ista o igri. Pro!"£$%s se kao da si levelovao sve klase do 90. LEVELUJ JEDNU ZA POCETAK.

Ti znas kakva je alijansa ili horda. Znas moj £$^"£ Ja nikada nisam napao hordasa tek tako. Nikada nisam napao lika svoj lvl a da nisam bio isprovociran pre toga. Likove nizeg lvl sam ubijao samo kada sam dosao da pomognem ortacima koji su gankovani i onda u odmazdi cistimo celu oblast. Ne kazem da su sve sveci u alijansi ali mogu dati jedan vrlo dobar razlog zasto horde ima toliko vise.

Uzmimo u obzir da je ciljna grupa wow igraca osobe muskog pola izmedju 12 i 30 godina, a najvise ima onih <20. Odnosno osobe koje jos uvek nisu izasle iz puberteta i jos uvek su u onoj "e ja cu da budem protiv svega" fazi (u koju slobodno mogu da kazem da spadas i ti jer sam vise vremena proveo u razgovoru sa tobom). Znaci imamo brdo dece (uslovno receno) koja uzima hordu da bi bili zloce, a sta deca rade kada su zloce? Izivljavaju se. Jednom klincu od 15 godina je savrseno zanimljivo da svoje pre podne pre skole provede tako sto ce tumarati po STV-u i ubijati svaku alijansu koju vidi. Ne kazem da alijansa nema takve ljude ali je broj daleko manji. Ovo nije nista novo klinci se na takav nacin izivljavaju redovno i odavno. Samo su do skora cupali nogice skakavicima i muvama a sada svoje komplexe i bunt iskaljuju preko mmo igrica.

Ako niste sigurni u ovo sto pricam ili se ne slazete savetovao bih vam da odigrate par sati na PTR serverima, gde po nekim ljudima igraju "pro omgzor hardcore igraci" Niste svesni na koji se sljam tamo nalazi. Krem de la krem (nemam pojma francuski) idijota i kompleksasa, koji nista drugo ne rade nego da se izivljavaju u end game opremi. Casti izuzecima koji tamo idu stvarno da bi isprobali novi patch pre nego sto se pusti live

Takodje ona stara izreka alijansa je nub u pvp, alijansa tamo (PTR) susi uzduz i popreko i hordasi tu ne mogu nista da urade. Sta to meni govori. To mi govori da kada stavite hordu i alijansau na istu ravan sto se tice opreme i demografije igraca, skroz se druga pesma peva. Neko bi ovo mogao da protumaci kao "pa to znaci da vi na live serverima imate idijote a mi pro igrace" mozda, a mozda to znaci samo da kod nas igraju ljudi kojima nije bas toliko bitno da li ce da pwnuju nekoga ili ne (zrelost)

No dobro ovo su samo moji stavovi i naravno da se dobar deo ljudi nece sloziti sa njima. Ali molim vas izjave kao sto su "igram UD zato sto je cool (caster)" samo podrzavaju moju teoriju

P.S. Meni bi bilo draze da vodim sebe kroz igru nego da vodim neku svoju alter-komplex-zadovoljavajucu-ego varijantu svoje neispunjene licnosti (sto veliki broj ljudi radi kroz wow, i to pretezno onih koji nemaju formiranu svoju licnost)
« Poslednja izmena: 03. Okt 2007, 13:52:47 od Ironic »
IP sačuvana
social share
My gaming career:

World of Warcraft: Ironic lvl85 Human Warrior - Leading the charge against the Horde day in day out.
Warhammer Age of Reckoning: Stole R40 RR66 Empire Witch Hunter - Enforcing Sigmar's Justice one burnt witch at a time.
Global Agenda: SixtySix lvl50 Assault - 10 000 rounds per minute of pure heavenly bliss.
Age of Conan: Mrshbre lvl80 Aquilonian Ranger - Sniping away from a Kheshatta hill near you.
Runes of Magic: Milosh lvl45/35 Human Rogue/Scout - Born to hunt PK's, forced to grind XP.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4500
Zastava Šabac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Samsung Z-400
e brate... ja cu lepo da dodjem na executs, da malo popricamo, jer kad bi ti rekao ovde sve sto mislim, bannovali bi me momentalno..
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Taking n00bs to school since 1985

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3120
Dobrodosao si, dobices ignore brze nego in-game ortakinja u pms-u
IP sačuvana
social share
My gaming career:

World of Warcraft: Ironic lvl85 Human Warrior - Leading the charge against the Horde day in day out.
Warhammer Age of Reckoning: Stole R40 RR66 Empire Witch Hunter - Enforcing Sigmar's Justice one burnt witch at a time.
Global Agenda: SixtySix lvl50 Assault - 10 000 rounds per minute of pure heavenly bliss.
Age of Conan: Mrshbre lvl80 Aquilonian Ranger - Sniping away from a Kheshatta hill near you.
Runes of Magic: Milosh lvl45/35 Human Rogue/Scout - Born to hunt PK's, forced to grind XP.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
E Ironic, evo ti jos dokaza  Smile Sa neba pada, ni ne mora da istrazujes.

Imam low level shamana (level 35).
Na kojoj brzini oruzija se vise isplati koristiti Flametounge nego Rockbiter buff? Meni deluje da sve ispod 2.5 treba metnuti Rockbiter a sve preko Flametounge. Da li je to ispravno? Windfury i Frostbrand se zasnivaju na sreci pa me nesto ne mame (cak ni trostruki windfury crit).
« Poslednja izmena: 03. Okt 2007, 14:20:43 od CvijaFaQ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4500
Zastava Šabac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Samsung Z-400
Dobrodosao si, dobices ignore brze nego in-game ortakinja u pms-u

ma ti si opasan...
meni nemas pravo nista da kazes, jer si obican zaludjenik, koji zivi i radi za to da bude prvi u areni..
ako ja sa 20 godina, budem igrao wow, radio, i od plate kupovao Game Card, onda cu da se ubijem.
« Poslednja izmena: 03. Okt 2007, 14:19:49 od The Punisher »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 103 104 106 107 ... 403
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Jun 2026, 06:46:02
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.