Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Jun 2026, 17:22:03
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 386 387 389 390 ... 403
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: WoW za pocetnike  (Pročitano 436599 puta)
Poznata licnost

Ko gubi,ima pravo da se ljuti...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.163
mob
Apple Iphone 4s
huntera, sylvanas...Hakela

striktno pvp Smiley BM spec i ubijanje ljudi za 2 sec je fun
koga to ubijes za 2 sekunde? frost maga?resto shamyija ili holy paladina?  Smile
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Aj em d best!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2800
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.22
mob
Samsung ZM60
frost maga
IP sačuvana
social share
Ich tu dir weh....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1361
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
mob
VIP VIBE C
Molim oko je moguće, a zbog slabog znanja engleskog i zbog toga slabijeg snalaženja link od blizzard policies.

Evo šta je problem:

Lik u trade chanelu je za golde nudio pre-paid karticu. Ja pogledam pala 85 level i pošto imam jednog u prijateljima koji navodno tako uplaćuje vreme kupim to od njega. Ispostavi se da je hakovan account i sada ovome čiji je account vratili iteme i njegove golde a meni da drugom accountu suspendovano vreme. Verovatno je i on nešto pokušao na onim falš linkovima pa je hakovan. Neka me blizard kikuje ako baš mora, ali neću da ćutim.

IP sačuvana
social share
Pazi da je legalno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1361
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
mob
VIP VIBE C
Dva pitanja u vezi PTR servera (Public Test Servera). Prvo je samo ljudska radoznalost, drugo je vrlo važno.

1. Zašto su ovde cene previsoke. Portal Thunder Bluff-Orgrimmar jedan lik platio 800 golda, drugi 6000 golda. Glyphovi po 5000 golda. Doduše jeste da su to novi glyphovi Glyph of Unleasched Lightning (Shaman dodat u patchu 4.2) i Glyph of Shadow (Priest potpuno novi glyph), ali....
2. Da li, i ako da kada, ću moći ove likove da vratim na "normalni" server - konkretno Dragonblight? Preneo sam četiri lika koliko blizzard dopušta.
IP sačuvana
social share
Pazi da je legalno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lako je dati zivot za nesto, kad ga nemas

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava Cehoslovacka ;p
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0a1
mob
HTC Topaz
Dva pitanja u vezi PTR servera (Public Test Servera). Prvo je samo ljudska radoznalost, drugo je vrlo važno.

1. Zašto su ovde cene previsoke. Portal Thunder Bluff-Orgrimmar jedan lik platio 800 golda, drugi 6000 golda. Glyphovi po 5000 golda. Doduše jeste da su to novi glyphovi Glyph of Unleasched Lightning (Shaman dodat u patchu 4.2) i Glyph of Shadow (Priest potpuno novi glyph), ali....
2. Da li, i ako da kada, ću moći ove likove da vratim na "normalni" server - konkretno Dragonblight? Preneo sam četiri lika koliko blizzard dopušta.
test realmi su testni, znaci sta god da radis na njima ce se izbrisati ubrzo, tako da nema puno poente pravit karaktera. zato su i takve cijene
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

7th son of a 7th son

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6046
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.52
mob
HTC one s
Kao sto drug Dino kaze, test server nema veze sa ovim redovnim serverom na kojem su ti karakteri i za koji placas pretplatu.
Na PTR se testriraju stvari koje ce uskoro doci na redovan server, nove instance, itemi, traze se greske, klase se balansiraju itd...
Likove neces moci nikako da vratis jer ih nisi ni prebacio, vec samo kopirao/klonirao
Na PTR ugalvnom dobijas gold i opremu kada kopiras lika, tako da su i cene ogromne i nemaju veze sa zivotom. da bi igrao na PTR potreban ti je drugi klijent, druga verzija wow-a... itd... da ne nabrajam kakvih jos razlika ima
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1361
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
mob
VIP VIBE C
Hvala obojici na odgovorima.

Downloadovao sam posebno igricu i na desktopu mi je posebna ikonica gde ulazim na ovaj server. Jedino ne razumem što likovi onda kupuju stare glyphove, gemove itd. U principu nije ni bitno, ja ovo sada igram samo "da ubijem vreme" jer nemam para za redovni i mislim da je ovo bolje od pirata.

Gde se iznose primedbe? Game Master-u ili na forumu.
IP sačuvana
social share
Pazi da je legalno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lako je dati zivot za nesto, kad ga nemas

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava Cehoslovacka ;p
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0a1
mob
HTC Topaz
Hvala obojici na odgovorima.

Downloadovao sam posebno igricu i na desktopu mi je posebna ikonica gde ulazim na ovaj server. Jedino ne razumem što likovi onda kupuju stare glyphove, gemove itd. U principu nije ni bitno, ja ovo sada igram samo "da ubijem vreme" jer nemam para za redovni i mislim da je ovo bolje od pirata.

Gde se iznose primedbe? Game Master-u ili na forumu.
testiraju specove, buildove itd... a primjedbe, pojma nemam. vjerovatno ih nece ni uvaziti  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 996
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
SonyEricsson k800i
Izvinite ako je vec bilo o ovome u ovoj temi, ali mi je malo mnogo da prelistavam jos malo pa 400 stranica ove teme.

Zanima me koliko je sigurno uzeti RAF dvomesecnu pretplatu preko sajta mmo-svet.com?
Da li je neko uzimao i da li je neko do sada dobio ban?
IP sačuvana
social share
steta sto nema wipeout za pc,obozavam avionske simulacije kao sto rekoh
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1361
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
mob
VIP VIBE C
Izvinite ako je vec bilo o ovome u ovoj temi, ali mi je malo mnogo da prelistavam jos malo pa 400 stranica ove teme.

Zanima me koliko je sigurno uzeti RAF dvomesecnu pretplatu preko sajta mmo-svet.com?
Da li je neko uzimao i da li je neko do sada dobio ban?

Ne znam kakva je to RAF dvomesečna pretplata, reći ću ti ono što ja znam.

U trade channelu dva puta su razni likovi nudili pre-paid game kartu za mesec dana igranja na 15000 golda. Oba puta sam bezveze bacio golde - prvi put je navodno karakter od koga sam kupio hakovan i sve je poništeno, a drugi put nisam ćutao i kontaktirao sam njihov support - dobio sam objašnjenje da oni nisu primili novac za tu pre-paid game karticu (koliko sam ja razumeo lik je kupio na kreditnu karticu koju je poništio u banci). Ban nisam dobio, korektno smo se dopisivali.

Ja ću ubuduće, a to ti je i moj savet, nastaviti da plaćam kao što sam do sada plaćao - preko moje kreditne - debitne kartice direktno na blizardovom sajtu za mesec dana igranja.  Imaš neke popuste ako uplatiš više meseci unapred. Ne znam da li si video imaju sada neku nagradu ako uplatiš za 12 meseci dobiješ besplatno DIABLO igricu. Mene konkretno ne interesuje, ali možda će tebe interesovati.

Moje pitanje:

hteo bih da istreniram archaelogy i nije mi jasno šta treba da radim. Nađem ja dig-city, kopao sam preko sat vremena i ništa nisam dobio.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

IP sačuvana
social share
Pazi da je legalno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 386 387 389 390 ... 403
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Jun 2026, 17:22:03
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.