Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Jun 2026, 00:20:52
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 362 363 365 366 ... 403
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: WoW za pocetnike  (Pročitano 436888 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

No Mercy for the Merciless

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 26498
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Samsung J7
Hillsbrad, na izlasku iz pećine imaš elfa i zmaja. Uzmeš od elfa prvo eksploziv, pa odletiš tim zmajem do zamka, tamo u svakoj kući (5 njih) ispod mosta kada uđeš ... provalićeš ima dosta mobova, postaviš eksploziv (vidi se mesto unutra sija kao za quest). Kada postaviš svih pet pojaviće se prvi boss kod stepenica.

Kada to odradiš uđeš u zamak i u podrumu nađeš Tralla, razgovaraš sa njim i pokreneš eskort, odvešće van zidina do drugog bossa.

Kada njega ubiješ ponovo razgovaraj sa Trallom, mountovaće i krenuti do Tarren Milla, gde god da stane ako treba razgovaraj ponovo. Na kraju stiže u Tarren u kućici pored kapele na spratu do Tarethe (tako se valjda zove devojka) ... ponovo pričaš sa njim i počinje event za zadnjeg bossa.

Black Morass se ne isplati farmati, malo ima reputacije u njemu.

Uđeš u inst, nađeš Medivha razgovaraš, počneš event, 18 portala ukupno, otvaraju se na 4 različita mesta u unapred određeno vreme na 6-om portalu po boss, mobovi ne smeju da stignu do Medivha jer mu skidaju shield (ako stigne do 0%, imaš brojač računa se kao wipe, portali i mobovi se resrtuju i mora ispočetka).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1361
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
VIP VIBE C
Hillsbrad, na izlasku iz pećine imaš elfa i zmaja. Uzmeš od elfa prvo eksploziv, pa odletiš tim zmajem do zamka, tamo u svakoj kući (5 njih) ispod mosta kada uđeš ... provalićeš ima dosta mobova, postaviš eksploziv (vidi se mesto unutra sija kao za quest). Kada postaviš svih pet pojaviće se prvi boss kod stepenica.

Kada to odradiš uđeš u zamak i u podrumu nađeš Tralla, razgovaraš sa njim i pokreneš eskort, odvešće van zidina do drugog bossa.

Kada njega ubiješ ponovo razgovaraj sa Trallom, mountovaće i krenuti do Tarren Milla, gde god da stane ako treba razgovaraj ponovo. Na kraju stiže u Tarren u kućici pored kapele na spratu do Tarethe (tako se valjda zove devojka) ... ponovo pričaš sa njim i počinje event za zadnjeg bossa.

Black Morass se ne isplati farmati, malo ima reputacije u njemu.

Uđeš u inst, nađeš Medivha razgovaraš, počneš event, 18 portala ukupno, otvaraju se na 4 različita mesta u unapred određeno vreme na 6-om portalu po boss, mobovi ne smeju da stignu do Medivha jer mu skidaju shield (ako stigne do 0%, imaš brojač računa se kao wipe, portali i mobovi se resrtuju i mora ispočetka).
Dođavola ja uzeo eksploziv, nisam ga postavio a pobio mobove. Znam gde je  - kao barake.
IP sačuvana
social share
Pazi da je legalno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1361
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
VIP VIBE C
Lepo ja odradio lanac questova, pojavili mi se vendori u Twilling Highlandsu, našao vendora koji prodaje enchanting formule, a cvrc souldbound item. Srećom sam mogao da vratim, jer nije baš jeftino 5 x neki kristal koji sam plaćao 1300 golda.

Iz ovog razloga ću možda ipak levelovati i mage (sada je 80 level, ali još ću da razmislim da li se zbog dva "artikla - landstrike i power torrent isplati "gubiti" vreme) pa pošto su mi itemi očajni planiram da ih kupim na aukciji. Mislim da mi je neko u dungeon grupi rekao da je mage-u najbitnija intellect, pa bi vas molio za savet šta je najbitnije - intellect, spirit, stamina .....)

Na postavljanju aukcija mislim da se manje zadržavam,  jer više ne zapisujem postavljene aukcije, već samo stavljam i šibam dalje. Zbog ovoga me interesuje definitivno vaš stav da li postoji mogućnost da mi neki GM skida po malo golda, ili da neki item koji nije prodat u vraćanju meni zaluta.

Takođe bi molio za informaciju da li postoji neki trik, sem onog auctioner addona, za kupovinu više istog itema. Za postavljanje sam našao, nisam ranije primetio, ima opcija otprilike number of stacks i rešen problem. Ali za ovo nisam našao.

Znači item čiji screenshot šaljem želim da kupim sve odjednom, jednim klikom.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

« Poslednja izmena: 08. Apr 2011, 14:26:19 od megasoft »
IP sačuvana
social share
Pazi da je legalno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23431
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Tel.Me Your.Number
Za mejdža cepaj intelekt a ostalo na spell power. Za spell hit pitaj nekog mejdža.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 26498
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Samsung J7
Za maga od opreme ovo:

http://www.wowhead.com/items?filter=qu=2;minrl=78;maxrl=80;si=2;ub=8;cr=166:3;crs=4:1;crv=0:0;gb=1#head

stamina/intellect kombinacija (ne uzimaj spirit opremu)

Citat
Zbog ovoga me interesuje definitivno vaš stav da li postoji mogućnost da mi neki GM skida po malo golda, ili da neki item koji nije prodat u vraćanju meni zaluta.

Sigurno ti GM ne uzima gold.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1361
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
VIP VIBE C
Pitanje 1:

Raid The Temple of Ahn'qirat (na dnu Silitius-a), ja paladin 85 level, i paladin 60 level. Kasnije sam se priključio paladin 72 level.

Paladin 60 level je bio vođa grupe i nije umeo da promeni jačinu raid-a, stajalo je 40 igrača. Da li je ovo moguće promeniti, ili je već automatski određeno za svaki rad.

Drugo ja bih ubio bosa da mi on ne prekida hilovanje (ako sam dobro razumeo paladina 72 level, baci charm). Jer ima tu nekog leka

Pitanje 2.

Šta je najbitnije Warlock. Rešili smo da je paladina - strenght, za mage - intellect, a za Warlock-a

Iskoristio sam stranicu koju mi je bloodhound poslao za iteme za mage, promenio na Warlock-a, pošto je Warlock 70 level, stavio da traži od 68 - 70 levela i promenio da ne bude Cataclism, nego Burning Crusaide. Jer sam dobro uradio?
IP sačuvana
social share
Pazi da je legalno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 26498
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Samsung J7
1) To je 40men raid i nema menjanja težine ... kao Molten Core.  Smile
Nema leka.

2) Isto traži iteme sa stamina/intelect kombinacijom ... naravno uz to pride ako ima haste-crit ne škodi.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

7th son of a 7th son

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 6046
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
HTC one s
Dino, buraz, reci mi kako najbrze izlevelovati DK-a, koji spec? igrao sam malo kao unholy pa onda malo frost. frost mi nekako teze izgleda za igrati. imam sve moguce herlume koji postoje + boost xp od gilda tako da kontam nece mi puno trebati
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 26498
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Samsung J7
Zar nije igra postala toliki faceroll da je spec bitan?  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lako je dati zivot za nesto, kad ga nemas

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava Cehoslovacka ;p
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 6.0a1
mob
HTC Topaz
Dino, buraz, reci mi kako najbrze izlevelovati DK-a, koji spec? igrao sam malo kao unholy pa onda malo frost. frost mi nekako teze izgleda za igrati. imam sve moguce herlume koji postoje + boost xp od gilda tako da kontam nece mi puno trebati
2h frost je by far najbrzi lvling build. uh presence za -gcd, +flying speed, rime procs za imba critove. mozda je i blood tu negdje ako planiras chaintankovati instance, al je to meni uglavnom smor.
znaci, glyph za hb cim ga dobijes, i to ti je opener, ps ako je neki jaci mob, ako je normalan odmah oblit/pa frost strike. ako nemas runica, onda blood strike.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 362 363 365 366 ... 403
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Jun 2026, 00:20:52
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.