Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Jun 2026, 05:33:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 302 303 305 306 ... 403
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: WoW za pocetnike  (Pročitano 438222 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
To već nemam pojma, nisam imao te brige.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1361
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
VIP VIBE C
1) Tako što ćeš da nađeš pravi ulaz, svaka instanca ima ulaz, LFG dugme je prilično nova stvar, pre je cela grupa morala "peške" da dođe do nje.

Hvala ti na brzom odgovoru.

Pitanje broj 4.

Po oživljavanju umestoi normalnog čata pojavilo mi se ovo što šaljem u prilogu (kompletno šta sam ja uradio u borbi). Koji je to program.

Pitanje broj 5.

Sramota me više od prozivanja. Maksimalno se trudim, a stalno sam na 4 mestu u grupi od 5. Peti je healer što je relativno i normalno. Tako da recimo tank je osvojio 200.000, a ja samo 20.000. Šta grešim?
Prvo da li je priest borac na daljinu ili prsa u prsa.
Ja iz daljine sada kada su me naučili aktiviram Shadowform, pa na Tab selektujem metu, pa aktiviram Shadow Word: Pain, zatim Devouring Plague, zatim Shadow Protection, i onda pucam sa Wand-om dok mob ne bude mrtav. Vrlo često dobijam poruku: Spell is not ready, Ability is not ready. Da li je ovo do igrice, ili do računara, ne znam. Drugo, kod mobsova koji imaju samo 2000 do 3000 života dok ja sve ovo uradim oni su mrtvi.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

« Poslednja izmena: 01. Avg 2010, 15:33:18 od megasoft »
IP sačuvana
social share
Pazi da je legalno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 61
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Samsung Z400
Pa kad roknes jedan spel,ti moras da sacekas nekoliko sekundi da bi bacio drugi ( iako nije isti ) Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1361
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
VIP VIBE C
Princip je da glavne prozivke krenu kada počneš mnogo da niduješ, a igrica navija za tebe pa ti sve daje. Naiđoh na korektnu grupu, koja mi nije odmah lupila kick, i rekoše mi da koristim Mind Blast i Mind Play. Videću kakvi će rezultati biti sutra (ova sugestija je usledila pri kraju partije, u vidu primedbe da Wandom idem na bosa).

Ah taj engleski, odnosno pare da se upiše neki kurs.
IP sačuvana
social share
Pazi da je legalno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23431
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.125
mob
Tel.Me Your.Number
Ne znam kako si rasporedio talente... ali pošto si 65 lvl... trebalo bi da imaš Vampiric Touch. Vodi računa da su ti uvek aktivirana 4 buff-a PW: Fortitude, Divine Spirit, Vampiric Embarace i Inner Fire.
Rotacija ide otprilike ovako: Vampiric Touch, Shadow Word: Pain, Devouring Plague, Mind Blast, Wand sve dok SW: Pain ne otkuca do poslednje sekunde onda Mind Flay to pod uslovom da ovo čekirao 3 puta Pain and Suffering.
Budi stalno u Shadow formi to ti povećava dmg.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1361
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
VIP VIBE C
Ne znam kako si rasporedio talente... ali pošto si 65 lvl... trebalo bi da imaš Vampiric Touch. Vodi računa da su ti uvek aktivirana 4 buff-a PW: Fortitude, Divine Spirit, Vampiric Embarace i Inner Fire.
Rotacija ide otprilike ovako: Vampiric Touch, Shadow Word: Pain, Devouring Plague, Mind Blast, Wand sve dok SW: Pain ne otkuca do poslednje sekunde onda Mind Flay to pod uslovom da ovo čekirao 3 puta Pain and Suffering.
Budi stalno u Shadow formi to ti povećava dmg.

Hvala ti na odgovoru. Noćas nije bilo prozivanja. Idem sada da odigram jednu pećinu pa ću da vidim. Od shadow-a sam uzeo sve talente, na holy 2 talenta i na discipline ništa.
IP sačuvana
social share
Pazi da je legalno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Aj em d best!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2800
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung ZM60
wand ? lol ?
IP sačuvana
social share
Ich tu dir weh....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23431
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.125
mob
Tel.Me Your.Number
Šta ti nije jasno?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Aj em d best!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2800
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung ZM60
Ti bi koristio wand u instanci kako bi maxovao svoj dps ? samo to me interesuje i nista vise ...
IP sačuvana
social share
Ich tu dir weh....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1361
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
VIP VIBE C
Ti bi koristio wand u instanci kako bi maxovao svoj dps ? samo to me interesuje i nista vise ...

Verovatno ne bi. Wand je eventualno dobar za slabe mobove. Zato je zadnji put meni i krenula prozivka da sa Wandom idem na boss-a. Videli ljudi da sam tu, da nešto radim, a da ne daje rezultate. Ti su mi i savetovali Mind Play i evo od tada sam odigrao tri dungeona nema prozivki. Skinuću i ja dmgmetar (koji se usput rečeno više ne zove tako) ima ga na curse-clientu. Skinuo sam na jednom računaru ali me mrzi da ga preko mreže prebacuje, nego ću opet da ga skinem i onda da vidim da li se nešto popravilo.
IP sačuvana
social share
Pazi da je legalno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 302 303 305 306 ... 403
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Jun 2026, 05:33:41
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.