Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Okt 2026, 15:34:05
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 254 255 257 258 ... 403
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: WoW za pocetnike  (Pročitano 455989 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Memento Mori

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7891
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
@abenaz

ne ajd mozda ces razumeti ako ti kazem da ako oces da igras uzmi lepo i igraj original i izdvoj desetak evra mesecno.ili igraj pirata ali cuj ako si vec pogubio zivce u zivotu bolje nemoj kretati ako nisi pogubices etc etc

rama rama...

cs sucks
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6809
Zastava Beograd,Vozdovac, Brace Jerkovic
OS
MacOS X
Browser
Mozilla AppleWebKit 525.2
mob
Nokia Neka stara nokia
sve u svemu,ako pocnes na piratskom serveru,teze ces se navici na igru,i bice dosta bagova...
ako zelis da igras,kupi original,ili probaj 14 dana za dz,pa vidi da li ti se svidja ili ne  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Your tears don't fall They crash around me

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Ericsson jeste
igraj cs
brate ne želim da igram cs,a i kakve to ima veze s ovom temom???? Smile
samurai,plaćao bih ja tih dva i po soma na dva meseca,kolko već,ali brate treba da se kupe i oni razni cd-ovi,što košta otprilike oko 5000-znači 5000 za kompletnu instalaciju + 2500 dvomesečno=wtf??stvarno ne razumem ko bi i zašto davao tolike novce za OBIČNU igru(sad ćete svi da me ispravite i reći''ali wow nije obična igra,to je...''da,jeste!jeste obična)ako može besplatno da igra,pa makar bagovalo ne znam ni ja kolko :frown:mada dvoumim se ne znam šta da uradim.drug mi jedan kaže da je na privatnom serveru ''extra''i da ništa ne fali...dobro,ima bugova i tako tih sranja,ali ništa preterano ne nedostaje... Smile
« Poslednja izmena: 25. Dec 2008, 17:42:15 od abenaz »
IP sačuvana
social share
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine
nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava.
Emotivni strah i mrznja su emocije koje su rezultat neshvatanja zivota.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Aj em d best!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2800
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung ZM60
ako ne nedostaje sto smo mi onda ludi pa placamo?

veliki problem u Srbiji je sto su ljudi navikli na dzabe ( ne mislim konkretno na tebe vec na celu naciju)
ako nesto treba da se plati a to nije preko potrebno za prezivljavanje onda je sranje ... Smile
IP sačuvana
social share
Ich tu dir weh....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Leeeeeroy Jeeeenkins!!!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 837
Zastava Lazarevac
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.2.1
mob
Motorola Motoluxe XT615
ja već 2 godine igram wow na privatnom serveru i mogu da vam kazem da povremeno ima bugova ali to se brzo otkloni.samo je potrebno naći dobar privatni server.probao sa 10 dana pravi wow i nije mi se uopste svidelo pre svega zbog sporog lvlovanja a i kad ih vidim onako sarene sa tek po kojim epic itemom spopadne me muka.ovako lepo imas shoping mall i kupis ceo set (t6) i onda polako radis questove za t7.relativno brzo možeš da se opremis najjačom opremom i oružjem što i jeste cilj igre a potom imaš koliko oćeš vremena za uvežbavanje pvp-a i event-e o kojim te obaveštava GM.
Kako hoćete ali ja više volim privatne servere  a i sve je za dž.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4500
Zastava Šabac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung Z-400
hahahah, gluplji post nisam video od onih mojih postova dok sam igrao na piratu... >.<
IP sačuvana
social share

Ja znam klince koji su iskipovali kevu i caleta iz prikolice zajedno sa par tona kukuruza,zatrpali ih  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Memento Mori

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7891
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
ako ne nedostaje sto smo mi onda ludi pa placamo?

veliki problem u Srbiji je sto su ljudi navikli na dzabe ( ne mislim konkretno na tebe vec na celu naciju)
ako nesto treba da se plati a to nije preko potrebno za prezivljavanje onda je sranje ... Smile
amin.

@abenaz e aj gledaj ovako krenes sa igranjem uzmes lepo trial (naravno da je dz) igras 10 dana,onda nakon potrosenih 10 dana platis 1200din da kupis standardni wow sobzirom da si pocetnik trebace ti dosta da se na lvlujes ako posedujes karticu za placanje onda je dosta ekonomicnije lepo placas 1000din mesecno nakon sto dodjes na 60 lvl platis 1200 din za The Burning Crusade kada dodjes na 70 platis za sledecu expanziju jos 3500 din i imas lika 80 ludnica od zabave sve u svemu. naravno za tebe kao pocetnika posto wow nisi vidjao ranije trebace ti dosta vremena da se prilagodis na igru  od 1 do 80 lvl-a ce ti trebati dosta vremena tako da ta kinta i nije ne znam ni ja sta neko je lepo rekao na ovoj newbie temi jel toliko tesko izdvojiti 30 din dnevno za sve to...cccc Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lako je dati zivot za nesto, kad ga nemas

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava Cehoslovacka ;p
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
HTC Topaz
igraj cs
brate ne želim da igram cs,a i kakve to ima veze s ovom temom???? Smile
samurai,plaćao bih ja tih dva i po soma na dva meseca,kolko već,ali brate treba da se kupe i oni razni cd-ovi,što košta otprilike oko 5000-znači 5000 za kompletnu instalaciju + 2500 dvomesečno=wtf??stvarno ne razumem ko bi i zašto davao tolike novce za OBIČNU igru(sad ćete svi da me ispravite i reći''ali wow nije obična igra,to je...''da,jeste!jeste obična)ako može besplatno da igra,pa makar bagovalo ne znam ni ja kolko :frown:mada dvoumim se ne znam šta da uradim.drug mi jedan kaže da je na privatnom serveru ''extra''i da ništa ne fali...dobro,ima bugova i tako tih sranja,ali ništa preterano ne nedostaje... Smile
Altar of Twilight
googleuj ga. 2.4.3 server, radi na Mangos emulatoru, sa skriptovanim questovima, instancama i skillovima. blizzlike je, tako da ako ti je mrsko levelovat, nadji neki drugi server, ako zelis server a la blizzard, probaj ovaj.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 996
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
SonyEricsson k800i
Gledaj najveca mana tih servera je to shto ne rade svi efekti(recimo ako u talentima uzmesh talenat da ti period dok si Stunovan traje 30% krace na piratksom serveru to nece da traje 30% krace. Takodje jedna zamerka za privatne servere je to shto instance nisu kriptovane i postoje idiotski nachini da ih predjesh(recimo u zadnjoj instanci moguce je preskochiti ranije bossove(ne biti se sa njima) vec ih navesti da te prate sve do zadnjeg bossa illidana i onda on jadan nece moci da se izbori sa njima pa tako vam ostaje samo da uzmete stvari koje mu ispadnu)
IP sačuvana
social share
steta sto nema wipeout za pc,obozavam avionske simulacije kao sto rekoh
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Aj em d best!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2800
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung ZM60
ja već 2 godine igram wow na privatnom serveru i mogu da vam kazem da povremeno ima bugova ali to se brzo otkloni.samo je potrebno naći dobar privatni server.probao sa 10 dana pravi wow i nije mi se uopste svidelo pre svega zbog sporog lvlovanja a i kad ih vidim onako sarene sa tek po kojim epic itemom spopadne me muka.ovako lepo imas shoping mall i kupis ceo set (t6) i onda polako radis questove za t7.relativno brzo možeš da se opremis najjačom opremom i oružjem što i jeste cilj igre a potom imaš koliko oćeš vremena za uvežbavanje pvp-a i event-e o kojim te obaveštava GM.
Kako hoćete ali ja više volim privatne servere  a i sve je za dž.
ahahahajaaahjhahaHAAJHAAJAHJAHJhjJHAJHAJAHJAHjhjhajahjahjahjahahahahahaahhahahahahhahahahahahahahhahaajajhahjajahaweuawggyawuigaduhdahahahahahahhahdawdhawjdhwadhahdgawdhawgdjhawgdhawgdhawgdawgdjhwagdhjagdawdhjawgdgdawgdahhahahahahahahahdhawdawdawdawhawhahjajhajhahahahahaahahha

da je malo kraci post stavio bi u sign

ahahahjjahahhahahahah "i onda polako radis questove za t7" hahahadjawm....................................
« Poslednja izmena: 25. Dec 2008, 22:17:36 od crazymouse »
IP sačuvana
social share
Ich tu dir weh....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 254 255 257 258 ... 403
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Okt 2026, 15:34:05
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.