Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 16:04:39
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 344
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: World of Warcraft  (Pročitano 301687 puta)
Poznata licnost

Ko gubi,ima pravo da se ljuti...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Apple Iphone 4s
majke mi,takvih bolesnika ima da je to strasno...jedan nas lik sa servera koga znam je ujutru negde oko 11 vec bio 73lvl Smile znaci da ne ponavljam ono gore sto sam napisao,ali nije zezanje stvarno ima i ljudi koji su i koji trpe(u trenutku dok ovo pisem) ni u wc da ne idu  Smile  Smile
« Poslednja izmena: 13. Nov 2008, 22:52:24 od bobahajduk »
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

CLEARLY PRO

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1611
Zastava Vrijes
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia 6230i
Nihilium Guys  su  76 lvl prosjecno
IP sačuvana
social share
~ Shkabo - Feral Combat Druid of Auchindoun PvP ~
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko gubi,ima pravo da se ljuti...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Apple Iphone 4s
Nihilium Guys  su  76 lvl prosjecno
dobro njima je wow biznis,mislim da ljudi od toga zive...

u svakom slucaju serveri ko kruske padaju..u hfp nema drugih klasa sem DK itd...
ps:kaze neko..:videcete da ce se svi ti koji su krenuli DK brzo vratiti na svoje main..bogami,kako DK sad izgleda,ja sumnjam u ovaj komentar,klasa je zaista imba  Smile cini mi se da su ubacili  skilove tako da DK moze da se ravnopravno pegla sa svakom klasom..pogotovo protiv retardina,a za rogua jedva cekam da vidim da li ce imati jaja da me neko dira... Smile
« Poslednja izmena: 13. Nov 2008, 22:57:44 od bobahajduk »
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 894
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Nokia 8800 Arte
neka cetvorica na mom serveru sace 78 lol
IP sačuvana
social share
HOHOHO
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

CLEARLY PRO

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1611
Zastava Vrijes
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia 6230i
kakvi su to pacenici i bolesni umovi .. mogu samo da zamislim kakvi su u RL ... imaju jednu duboku fotelju ... hamburgere i Colu ispred sebe i  oko 150kg minimum  Smile
IP sačuvana
social share
~ Shkabo - Feral Combat Druid of Auchindoun PvP ~
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Aj em d best!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2800
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung ZM60
i umesto da placaju oni dobijaju pare
IP sačuvana
social share
Ich tu dir weh....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Samsung S7
Citat
Ja pouzdano mogu da ti kazem da su krivi distributeri, tj. Computer land. Radim u GameS-u i mi smo narucili 2000 komada

Vi ste mogli da narucite i 20000 komada , nije u tome poenta.Drugo nije profesionalno da o tome ovako pricas preko foruma .....i trece....evo koliko ste vi to narucili.
« Poslednja izmena: 14. Nov 2008, 11:03:27 od Herros »
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 953
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Nokia N70
A ta slika je profesionalna?  Smile Meni se cini ovde da je distributer zasrao stvar...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 7773
Zastava Kurcheva Glava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Lik sa mog servera 76. lvl. Sinoc u 3 aktivirao account i jos je online. Sracunajte sami koliko je igrao. no comment.
IP sačuvana
social share
I got banned for having a common sense.
Common sense... Not as common as you might think.
Sta smo danas naucili? Filmovi se dele na umetnicke i filmove za opustanje. Nema losih filmova, to je laz, plod fikcije.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Samsung S7
A ta slika je profesionalna?  Smile Meni se cini ovde da je distributer zasrao stvar...

Ne ta slika samo prikazuje ko je koliko to narucio.Da se razumemo, mene Compland sto se tice Igara uopste ne interesuje jer sa njima saradjujem samo po pitanju Logitech-a.Posto znam sve zaposlene kao i kompletnu liniju distribucije koju Compland ima .......ne mogu uopste da ih stavim u kostac sa nekim Gamsom.Oni nisu ista liga ......i onda neko dodje i kenja na sve strane , a u sustini uopste nije upoznat sa pravim cinjenicama.

Prvo Computerland je jedini imao muda da deponuje 400.000 E , a zarada koju oni imaju po disku je minimalna.oni koji deru ljude u Srbiji i ko stavlja sopstvene marze to su bas svi ti koji pizde sad zasto WOW-a nema.Prodajna cena za maloprodaju je negde oko 26E...+-    ...a u radnjama preko 40E.....alo bre o cemu mi pricamo.
Sto se mene tice ja da mogu da uticem na ljude u Complandu ja bih namerno cekao jos 2 nedelje ....pa svi da se jebu malo.Onda ce te male firme nauciti neke stvari......ne ovako.....ne kapiram kad je sve to tako lako sto neko od njih ne uveze te igre?????Znas zasto??Zato sto niko nema muda da uleti sa tolikim parama ...samo kao garanciju ....znaci 400.00E stoji samo kao neki garant....preko toga morate da kupite kolicinu koju cete plasirati na trziste.

I onda se javi GameS sa pricom da su oni narucili 2000 komada............. eee , a sta je to??Smesno bre.
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 344
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 16:04:39
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.