Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 21:50:22
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 819 820 822 823 ... 920
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: World of Warcraft  (Pročitano 329642 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Google Chrome 0.2.149.29
ARGH! Svako i njegova baba je juce uvece dobio beta key, sem mene naravno. >_<
Gledam moj mail 5 puta dnevno, cak i na ovde.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4500
Zastava Šabac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Samsung Z-400
ja mislim da je vama krivo sto ja igram pve :>
igras pve i skupljas epice a cim izadje wotlk,zeleni itemi ce biti kao to sto imas sada   Smile LOL!!!

igrash pvp?! i sakupljash epice, a kad izadje woltk, to ti nece trebati, i imacesh mnogo jace? O.O
po tvojoj logici, igrash wow dok ne dobijesh lvl70, i onda cekash da izadje woltk?  Smile Smile Smile

Edit: boccy, ja stvarno ne znam da li je tebe kreten pravio, ili si ti to postao odkad je u crnu goru stigao internet? O.o
Ti u Rampage battlegroup-i ne bi presao 1600. ako predjesh 1600 u Rampage, racunaj da si presao 2100 na auch.
isto vazi i za Missery ( valjda se tako pise, oprostite mi ako greshim, josh je rano) Smiley
to sto su tebi isprali mozak ( sto ustvari i nije tako tesko) da je svaka battlegroupa ista, da je sa druidom najteze stici do 2k, i tako te fore ... ljudi sa foruma nisu duzni da ispastaju zbog toga.
ja znam da ja zaista nemam pravo da pricam nesto o areni, jer sam vecito igrao na 1600 ratinga ( nemojte se smejati) Smiley ali zato, u tvojoj battlegroupi bih imao najmanje 1900  Smile ovo tvojoj mislim na boccyja.
« Poslednja izmena: 12. Sep 2008, 08:53:42 od The Punisher »
IP sačuvana
social share

Ja znam klince koji su iskipovali kevu i caleta iz prikolice zajedno sa par tona kukuruza,zatrpali ih  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Gtfo

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 673
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16;
mob
SonyEricsson 
Citat
u stvari ti sa svojim likovima nikad nisi ni bio na veci rating od 1800
2k batice, u sezoni 2, dok si ti josh igrao av i farmovao Grand Marshall set, ja sam se igrao with the big boys.
Imao sam cilj -> igrati na 2k i biti full merciless.Kada sam to ostvario, arena je za mene bila gotova.Totalno.Ja znam shta sam hteo, to sam postigao, dalje igranje arene vishe nije nishta ozbiljno.Sa te strane gledishta, mozhesh da se savijesh.Tada nije ni malo lako bilo stici do 2k.Nisi imao welfare epix, aka, free resilience, kao sada.

I to nisam igrao neki nashminkan setup.Warrior/paladin/warlock bato, u 3v3.Kada ti sa tim druidom budesh imao 2k u 3v3, da se javish.Svi znamo, da druid dominira u 2v2, a malo suckuje u 3v3...

Poenta je, da si retard, ja ti jesam rekao da idesh u resto, d'ispadnem fer player i tako to, pomognem choveku, a ti chim si nabio 2k ratinga, dolazish ovde i trljash drugima u fejs.I mislish da cesh time dobiti nechiji respect?
A i kao shto rekoh ranije, resto druid + bilo shta = instant 2k rating, class bonus.

A to d'igram druida...ne smem batice, ako bih to uradio, popeo bih se na 2.2k, ono, opushteno...
S obzirom na to da sam igrao warriora...I rogue-a, mutilate rogue-a (ne volim faceroll over the keyboard to spam hemo specc)....Cenim da bi mi ovo (igraj druida, posle ove dve klase) bilo kao da sam preshao sa vozhnje automobila na bicikl.

Nemoj da se trudish da odgovorish, nikakav flejm nije bio namenjen, samo sam izneo neke chinjenice. Wink A ti se sada nosi sa njima kako ti dusha voli.

/K out
IP sačuvana
social share
Da devojke vole plochice, spavale bi u kupatilu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4500
Zastava Šabac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Samsung Z-400
pola od ovoga nece razumeti garant.
skakanje u prazan bazen je za glupe ljude, ne burek forum.
IP sačuvana
social share

Ja znam klince koji su iskipovali kevu i caleta iz prikolice zajedno sa par tona kukuruza,zatrpali ih  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

CLEARLY PRO

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1611
Zastava Vrijes
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 6230i
druze meni je bitno da imam 2k rating sada ... za razliku od nekih koji ne igraju arenu jer smatraju da je to lagano za njih ( Punisher Debeli gmaz  -- > max 1480 rating )

sto se tice Punishera , svi znaju da je najveca ulizica .. nemoj da mi ti kenjas samo jer si ogroman noob tako da  Smile Smile odma
IP sačuvana
social share
~ Shkabo - Feral Combat Druid of Auchindoun PvP ~
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
SonyEricsson k550i
treba mi pomoc. nov sam u wow-u. kupio sam piratsku verziju,ali ne znam kako da ih prevarim za account,nema onaj key,a ne zelim da placam,da li zna neko sta da radim? :help:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

For P.A.N.D.A.M.O.N.I.U.M

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 717
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
Nokia 
rofl.... nikako ... kako nzs da ne mozes prevariti blizzard ... ^^ ... mozes samo igrat na pacenicke privatne servere ... al to ne bih nikome preporucio ...
IP sačuvana
social share
Ukupno 5000; karaktera na raspolaganju: 5000
Ukupno 5000; karaktera na raspolaganju: 4956
Ukupno 5000; karaktera na raspolaganju: 4910
Ukupno 5000; karaktera na raspolaganju: 4864
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Taking n00bs to school since 1985

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 3120
treba mi pomoc. nov sam u wow-u. kupio sam piratsku verziju,ali ne znam kako da ih prevarim za account,nema onaj key,a ne zelim da placam,da li zna neko sta da radim? &#58;help&#58;

cim saznam kakoo javljam ti.... evo iupravo pravim shemu kako da opeljesim Donalda Trumpa za milionche ili dva

P.S.

WTS KOKICE 2g stack od 10
« Poslednja izmena: 12. Sep 2008, 15:35:02 od Ironic »
IP sačuvana
social share
My gaming career:

World of Warcraft: Ironic lvl85 Human Warrior - Leading the charge against the Horde day in day out.
Warhammer Age of Reckoning: Stole R40 RR66 Empire Witch Hunter - Enforcing Sigmar's Justice one burnt witch at a time.
Global Agenda: SixtySix lvl50 Assault - 10 000 rounds per minute of pure heavenly bliss.
Age of Conan: Mrshbre lvl80 Aquilonian Ranger - Sniping away from a Kheshatta hill near you.
Runes of Magic: Milosh lvl45/35 Human Rogue/Scout - Born to hunt PK's, forced to grind XP.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4500
Zastava Šabac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Samsung Z-400
druze meni je bitno da imam 2k rating sada ... za razliku od nekih koji ne igraju arenu jer smatraju da je to lagano za njih ( Punisher Debeli gmaz  -- > max 1480 rating )

sto se tice Punishera , svi znaju da je najveca ulizica .. nemoj da mi ti kenjas samo jer si ogroman noob tako da  Smile Smile odma

ja stvarno ne znam ko je za manji played postigao veci rezlultat? ja sam video skoro sve istance ( samo SWP nisam, to jbg, bice... ), a pvp oprema mi je od honora merc, skoro kao tvoja.
to za 2k ratinga, sto rece apolon, ne bi me cudilo da ti je igrao neko drugi.
od 45 do ne znam vise ni dokle ti je igrao neko drugi. ja i samurai smo ti licno farmali honor.
msm sta reci ... to da si nub na kvadrat, ma kakav kvatrat, nub si na deveti.
arena ti je kao kurac, kao znash nesto, pre mesec dana nisi znao za WSG debuff. (omg idiot)

mislish da je dovoljno ako neko ume da igra druida do 2k, + da ne ostvari neki pve uspeh, a da mu je played 700 dana, onda se varash.
u pveu ne bi mogao da stignesh dalje od voida i lukera, pa makar te i nihilum primio. ( ne, oni su horda, ne dam da im blatish ime) ili method. ako znash sta je method. ne znash engleski, glup si, i igrash pve sa feral ( opet idiot).

a to, sto ja imam koji kilogram vise, toga mozesh slobodno da se ostavish, kao i toga da ja neam skilla, jer si mi xxx puta trazio mog priesta, jer je dobar i jer ti se igram dobro. ( tipa, promeni password u 123456 necu ti nista sjebati, samo malo da se igram) :wall:

to da sam ulizica, nisam, samo se slazem sa ljudima koji su u pravu... tako da GTFO!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

CLEARLY PRO

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1611
Zastava Vrijes
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia 6230i
haha covek je zamolio Apolona da mu sastavi Post .. pa debilcino debela sve se zna xaxaxa  i kome ti onda mozes rec da je retard xaxaxaxa
IP sačuvana
social share
~ Shkabo - Feral Combat Druid of Auchindoun PvP ~
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 819 820 822 823 ... 920
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 21:50:22
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.