Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Sep 2025, 22:56:47
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 192 193 195 196 ... 920
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: World of Warcraft  (Pročitano 327705 puta)
Poznata licnost

...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4500
Zastava Šabac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung Z-400
@Ironic

da li si siguran da ima bas 8000000igraca
ako ima toliko accounta ne znaci da ima toliko ljudi
samo ja imam oko 10 accounta
lol i blizzard sam zajebo  Smile
IP sačuvana
social share

Ja znam klince koji su iskipovali kevu i caleta iz prikolice zajedno sa par tona kukuruza,zatrpali ih  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Memento Mori

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7891
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Taking n00bs to school since 1985

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 3120
Ovako,

Ne ne mora da ima istaliran TBC ali mora da ima POST TBC Patcheve dodjavola, zasto bi skidao gomilu patcheva kojih ima u tbc instalaciji.

Drugo ti NE posedujes 10 accounta, mozda posedujes 10 pirata ja pricam o 8 miliona prodatih WOW accounta
IP sačuvana
social share
My gaming career:

World of Warcraft: Ironic lvl85 Human Warrior - Leading the charge against the Horde day in day out.
Warhammer Age of Reckoning: Stole R40 RR66 Empire Witch Hunter - Enforcing Sigmar's Justice one burnt witch at a time.
Global Agenda: SixtySix lvl50 Assault - 10 000 rounds per minute of pure heavenly bliss.
Age of Conan: Mrshbre lvl80 Aquilonian Ranger - Sniping away from a Kheshatta hill near you.
Runes of Magic: Milosh lvl45/35 Human Rogue/Scout - Born to hunt PK's, forced to grind XP.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1912
Zastava Kotor
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia E71
ofc da igram na original,svi ti post TBC patchevi nemaju na TBC instalaciju ima samo 2.0 tako da opet ima da skida nove patcheve...btw nocas bi trebo da bude patch
IP sačuvana
social share

Cowards die a thousand deaths, while heroes die but once...unless they are playing video games in which case the heroes die a lot too.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

CLEARLY PRO

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1611
Zastava Vrijes
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 6230i
Plato u Knez Mihailovoj. Gotovo sigurno imaju Game Card iako smo imali problema sa kupovinom iste u celom gradu pre dve nedelje. Ali ti ces MORATI (bez mogucnosti izbora) da instaliras i Expanziju (TBC). Na istom mestu ces naci WoW.

WoW je sada nesto jeftiniji i kosta 2 soma i uz njega dobijas mesec dana igranja. Game card je 2.5 soma i to je za dva meseca

PLato se zove radnja jel ?

EDIT :
@Ironic

da li si siguran da ima bas 8000000igraca
ako ima toliko accounta ne znaci da ima toliko ljudi
lol i blizzard sam zajebo  Smile

Daj mi jedan kad uzmem original  Smile
IP sačuvana
social share
~ Shkabo - Feral Combat Druid of Auchindoun PvP ~
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Taking n00bs to school since 1985

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 3120
Pa opet i 2.0 patch je veliki za sebe da bi ga skidao, sto lepo ne pozajmi od nekoga TBC i skrati sebi mnogo muka?

Inace da veceas je patch.... savest mi je mirna skupio sam honora barem za jedan item i guram dalje arenu....... tesko ako nemas imba tim
IP sačuvana
social share
My gaming career:

World of Warcraft: Ironic lvl85 Human Warrior - Leading the charge against the Horde day in day out.
Warhammer Age of Reckoning: Stole R40 RR66 Empire Witch Hunter - Enforcing Sigmar's Justice one burnt witch at a time.
Global Agenda: SixtySix lvl50 Assault - 10 000 rounds per minute of pure heavenly bliss.
Age of Conan: Mrshbre lvl80 Aquilonian Ranger - Sniping away from a Kheshatta hill near you.
Runes of Magic: Milosh lvl45/35 Human Rogue/Scout - Born to hunt PK's, forced to grind XP.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1912
Zastava Kotor
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia E71
ja arenu i ne radim,em sto nisam ja neki jak pvp igrac em nemam bas sa kim...tako da idem samo bg-ove povremeno,a ostalo raidovi...ili skakutanje po sw-u Smiley
IP sačuvana
social share

Cowards die a thousand deaths, while heroes die but once...unless they are playing video games in which case the heroes die a lot too.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
ima nas ovde dosta koji igramo pirat.
ako mislis da je normalno da dajes 2500din. svaka dva meseca da bi igrao igru onda zaista...

To nije samo igra. To je i hobi. 2500 din za dva meseca je jako jeftino za prosecan hobi.
@Ironic: Tacnije 6. 5 od njih su bili mega ultra giga hitovi, a jedna je prosla prilicno ne zapazeno. Ne znam da li znas, ali Blizzard je izbacio Lost Vikings i Rock & Roll Racing igre Smile
TBC talenti su izbaceni pre nego sto je TBC i izasao. Se secas Before The Storm patcha? Ne mora imati TBC. Znam jednog klinca koji ga i dalje nema i sve mu isto radi, samo sto je zaglavlje u Azerothu na lvl 60.

Edit: Promakla mi cela strana. 0_o Ignorisite ovo zadnje zato sto je vec odgovoreno.
« Poslednja izmena: 19. Jun 2007, 20:09:04 od CvijaFaQ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Lako je dati zivot za nesto, kad ga nemas

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2430
Zastava Cehoslovacka ;p
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC Topaz
jebote ovde iz krajnosti u krajnost...

istina je da je wow na blizz serveru neponovljivo iskustvo, i nista nece dostici wow (bar neko vrijeme). znam da je piratstvo kradja, ali ja zaista ne mislim davati pare za software, ako ga mogu nabaviti besplatno. istina, sa wowom je drukciji slucaj, jer na privatnim serverima nema ni 50% funkcionalnosti originala, ali tih 10E ili koliko je vec mjesecna pretplata, meni jos uvijek je draze potrositi na kafu, izlazak ili nesto slicno. tako da ironic, razumi, postoje ljudi koji, kao ja, jednostavno ne vide vrijednost wowa kao sto je vidis ti, i nije u redu da ih flameas, isto kao sto mi tebe ne nazivamo "debilom" zato sto dajes pare za igru.
razmisljanje "nabavi ako mozes besplatno" nije ex-yu razmisljanje, nego cisto ekonomsko  Smile.
mislim da je to malo licemjerno od tebe, (izvini ako grijesim) jer sam siguran da si i ti skidao mp3 fileove sa interneta, koristio torrent downloade, p2p programe i slicno.
eto sad, samo bih zamolio za malo vise postovanja od strane obje krajnosti...hvala  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1254
Zastava tu negde oko nas
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Siemens cxv70
Koje addonove preporucujete za laksu kontrolu, upravljanje i pregled wowa?
IP sačuvana
social share
Citat
Sto se upisali sve te skole,kad nista ne znate jebo vas bog
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 192 193 195 196 ... 920
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Sep 2025, 22:56:47
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.