Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Okt 2025, 20:00:03
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 54 55 57 58 ... 920
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: World of Warcraft  (Pročitano 333349 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 953
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia N70
Moguce je igrati na 56k, ali ti ne bih preporucio, jer ces puci na telefon velike pare. Neces moci da ides na raidove sa tom vezom, ali ne verujem da si sad u toj fazi, tako da otom potom. Za placanje ti je najbolje da izvadis neku kreditnu karticu. Za patchve, jbg, moraces da se snadjes nekako. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 145
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ljudi da li neko iz Novoga sada ima patcheve za WoW. Meni je sada verzija 1.11.0.5428 standard edition EU. Jako su mi veliki za download. Kada bi neko mogao to nekako da mi nareze na disk. I da li neko zna kako je najbolje produzavati vreme i gde je zastupnik u novom sadu. Gde su prodajna mesta i to. I jos me zanima da li je moguce igrati na 56k. Kako to izgleda. Zanima me samo iskustvo nekoga ko je probao. Pomozite ljudi molim vas.

Odmah da te razocaram na 56k se nemoze igrati ja sam probao od kuce i ping ti je u jutarnjim casovima oko 250 ms sto je najbolji ping koji mozes da imas na ovoj konekciji, a uvece ti ping skoci na 1.5 s, a nekad i vise, najbolje za sada je da uzmes da napravis nalog i da igras iz igraonice kao sto ja to radim dok cekam bolje vreme i bolju konekciju (adsl).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko gubi,ima pravo da se ljuti...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
mob
Apple Iphone 4s
Ljudi da li neko iz Novoga sada ima patcheve za WoW. Meni je sada verzija 1.11.0.5428 standard edition EU. Jako su mi veliki za download. Kada bi neko mogao to nekako da mi nareze na disk. I da li neko zna kako je najbolje produzavati vreme i gde je zastupnik u novom sadu. Gde su prodajna mesta i to. I jos me zanima da li je moguce igrati na 56k. Kako to izgleda. Zanima me samo iskustvo nekoga ko je probao. Pomozite ljudi molim vas.

Odmah da te razocaram na 56k se nemoze igrati ja sam probao od kuce i ping ti je u jutarnjim casovima oko 250 ms sto je najbolji ping koji mozes da imas na ovoj konekciji, a uvece ti ping skoci na 1.5 s, a nekad i vise, najbolje za sada je da uzmes da napravis nalog i da igras iz igraonice kao sto ja to radim dok cekam bolje vreme i bolju konekciju (adsl).
ih covece koliki je to trosak,neispalti se uopste(bolje da nepravis nista i neigras u tom slucaju) dajes pare blizzardu za dopune i jos dajes pare da bi igrao u igraonici  Smile
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 339
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia 6630
@crazymouse na serveru Azjol Nerub
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Par pitanja oko wow-a :
1. gde mogu da se prijavim za original i kako?
2. kako se placa i kolko?
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
mob
SonyEricsson w810i
uopste nije tacno da ne moze da se igra preko 56k..., inace, dok jos nije bio BC, igrao sam 50% iz igraonice i 50% od kuce na 56k. 4x tako do 60, a da stvar bolja cak sam i jedno 5,6 puta resio po par bossova u MC, aq, 20, 40, BWL i naxx jeste da kasni malo ali dobio sam tier 3 feet i belt preko 56k, doduse hvala bogu da je pre 3 dana u Suboticu napokon stigao ADSL, i treba da me zovu svaki cas sada poludecu... Smile
IP sačuvana
social share
Pwnz0r
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 145
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Nije bas tako ali dobro gledam na to malo drugacije, da imam adsl kuci trosio bih oko 2000 dinara na pretplatu za njega toliko otprilike potrosim i mesecno u igraonici, jer ne igram puno mozda po 2 sata dnevno svaki drugi dan.

Moze se igrati i na 56k ali kakav je to uzitak u igri sa pingom u nebesima.
« Poslednja izmena: 03. Mar 2007, 08:22:25 od boba84 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 339
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia 6630
Par pitanja oko wow-a :
1. gde mogu da se prijavim za original i kako?
2. kako se placa i kolko?
 Smile
1.To ne treba da se prijavis nego da odes do kneza(ili neke radnje sa originalima) i da kupis igricu...
2)Placa se preko kreditne kartice ili GAME CARD-A...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ok,hvala  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 339
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Nokia 6630
N.p.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 54 55 57 58 ... 920
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Okt 2025, 20:00:03
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.141 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.