Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Okt 2025, 19:59:44
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 761 762 764 765 ... 920
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: World of Warcraft  (Pročitano 333349 puta)
Zvezda u usponu

Taking n00bs to school since 1985

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Nokia 3120
Rend sam iskoristio dva puta u zivotu i to kada sam misclick. Salim se. Rend je po meni apsolutno beskoristan skill. Jedino za sta je taj skill koristan jeste da ga bacis na rogue-ove da ih sprecis da vanishuju. Mada i to se retko radi jer imamo mi dovoljno nacina da drzimo rogue van stealth.

Sto se tice speca za 30 lvl evo probaj nesto ovako http://www.wowhead.com/?talent=LVMhbhoZV na 31 uzmes 2/2 impale pa posle furas 2h wep spec dok se ne otvori deathwish.

Za levelovanje ti savetujem da ides poleaxe spec (naravno ako ces ici na arms spec sa 2h oruzjem). Izbor oruzja treba da ti bude sledeci:

30-40: Whirlwind axe
40-50: jebem mu mater ne mogu da se setim, ali mislim da je neka kupovna sekira ako se ne varam zove se Executioners cleaver..... ili kad bolje razmislim mislim da sam tad nosio Polearm koj pada u Uldaman od Grimlocka (trogg boss)
50-60: Ice Barbed Spear, q reward od Alterac Valley questa
60-65: Hellforged Polearm (valjda) drop od poslednjeg bossa u HF Ramps
65-69: Honed Voidaxe, q reward od Ring of Blood chaina u Nagrandu
69-70: Crystalforged Waraxe, BoE plava sekira koja ce lepo da ti sluzi dok ne nabacis nesto od pvp opreme

@ Punisher

da ja sam wow igrao sa svojim prijateljima. ne vidim poentu da igras igru ako ces ti da igras a tvoji ortaci bleje napolju. ili igras sa njima ili blejis sa njima.... barem ja tako gledam. sto se tice wow-a tamo od bliskih mi drugara je ostao jedan koji igra povremeno, svi ostali su ili presli u aoc ili cekaju wotlk

@ sifra-sabljarka

Sve sto cu reci za tvoj predlog je GG za ideju ali donja crta je jedno veliko MEH. Ako neko nije u stanju da solira 1-70 u wow ne treba ni da igra nista komplexnije od supaplexa. Levelovanje je osnova skilla za klasu koju ces da igras. Gradualno dobijas skillove i svaki naucis kako da koristis u kojim situacijama. Ne pricam ovo napamet, poznajem licno nekoliko ljudi koji su kupovali 65-70 charove i sa njima blage veze nisu imali.

Tako da moj zakljucak je da svaki nacin power levelovanja koji ne ukljucuje direktno zalaganje igraca u njegovu klasu je jedan veliki debeli PHAILL jer samo sebi skodis na taj nacin jer kad dodjes do 70 ces biti isto toliko glup ko da si 20 i prvi put uzimas misa u ruke.
« Poslednja izmena: 27. Jul 2008, 15:38:10 od Ironic »
IP sačuvana
social share
My gaming career:

World of Warcraft: Ironic lvl85 Human Warrior - Leading the charge against the Horde day in day out.
Warhammer Age of Reckoning: Stole R40 RR66 Empire Witch Hunter - Enforcing Sigmar's Justice one burnt witch at a time.
Global Agenda: SixtySix lvl50 Assault - 10 000 rounds per minute of pure heavenly bliss.
Age of Conan: Mrshbre lvl80 Aquilonian Ranger - Sniping away from a Kheshatta hill near you.
Runes of Magic: Milosh lvl45/35 Human Rogue/Scout - Born to hunt PK's, forced to grind XP.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 894
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia 8800 Arte
znam sve dobro klase a i mrzi me da treceg chara lvlujem normalno do 70 Smile
to radim zato sto ocu za 10 dana da idem bt / mh i onda sunwell
« Poslednja izmena: 27. Jul 2008, 15:56:10 od sifra-sabljajka »
IP sačuvana
social share
HOHOHO
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Nokia 3120
Eh ovu raspravu sam imao hiljadu puta. Ti mozda znas mehaniku neke klase i kako da se sa svojom boris protiv iste. Ali ako nikada nisi levelovao warriora (warrior uzet kao cist primer) nikada neces znati dobro da igras sa njim ako istog powerlevelujes.
IP sačuvana
social share
My gaming career:

World of Warcraft: Ironic lvl85 Human Warrior - Leading the charge against the Horde day in day out.
Warhammer Age of Reckoning: Stole R40 RR66 Empire Witch Hunter - Enforcing Sigmar's Justice one burnt witch at a time.
Global Agenda: SixtySix lvl50 Assault - 10 000 rounds per minute of pure heavenly bliss.
Age of Conan: Mrshbre lvl80 Aquilonian Ranger - Sniping away from a Kheshatta hill near you.
Runes of Magic: Milosh lvl45/35 Human Rogue/Scout - Born to hunt PK's, forced to grind XP.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Gtfo

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 673
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
SonyEricsson 
Citat
@kobaya: dao si mi spec za lvl 70
Pa pogledaj levu stranu, i prati samo, pet po pet. Smile Deflection -> Iron will -> Deep wound -> Imp Op -> Impale -> Anger Management -> Imp charge -> Wep specc -> itd itd.
Ne znam shta ste se svi zakachili za axe/parm oruzhija. Smile Uzmi lepo sword, i ovako ima mnogo vishe sword'ova nego sekira. Smile
Koristi shta ti dodje kao bolji upgrade, imo. Smile

Ja sam posle WW sworda koristio onaj epic iz ZF'a, Sul'thraze the Lasher, sklapa se od ona dva 1h macha shto padaju. Smile Jedan ima 8% drop, drugi 1%. Smile Mene usralo. Smile Inache, ako ne dobijesh to, bacish lepo jedan Titan's Blade i libo te ckura.Na 60'om Blade of Misfortune.BoE plavi sword koji je extra. Smile

Citat
e matori, idi pitaj zenu jel joj treba nesto, okani se vise od mene.
Can I have your babies please?
Realno, sve shto radish, samo dramish ovde (Drama queen anyone?).
"jao igra mi se ovo, igra mi se ono", "moj guild farmuje ovo, ovaj farmuje ono" i tako u krug.
I shto sad da te ne trollujem kad si sam sebe doveo u tu poziciju?

Nemoj da odgovarash. Smile

Edit:
Nemam zhenu.
« Poslednja izmena: 27. Jul 2008, 18:51:15 od Kobayanator »
IP sačuvana
social share
Da devojke vole plochice, spavale bi u kupatilu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 281
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
respecovao sam arms ... lvl 32 ... e sada... ne znam da li je bolje 2h wep spec za 5 % vishe dmga .. ili poleaxe spec za 5 % vishe crita ... jedno od ta 2 mora da otpadne ... bar dok lvlujem jer ima boljih talenata imo .. ako ne boljih onda vaznijih ... samo nisam siguran sta je bolje ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Nokia 3120
uzimas 3 ili 2 u 2h wep spec u zavisnosti da li uzimas anger management ili ne
IP sačuvana
social share
My gaming career:

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 281
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
kakav je anger menagment ... posto izgleda do jaja bzvz ... e sada ... zanima me .. ima na ah Executioners cleaver za 40 g ... nije mi skupo to .. da li da ga kupim pre nego sto nestane ili da jednostvano grindam grimlocks charge koji je brzi ali ima manji end dmg ? ili da na lvl 40 predjem na DW? ae samo brzo odg da ne nesane sa ah to
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4500
Zastava Šabac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Samsung Z-400
ti bese alijansu igrash?  Smile
IP sačuvana
social share

Ja znam klince koji su iskipovali kevu i caleta iz prikolice zajedno sa par tona kukuruza,zatrpali ih  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Nokia 3120
ako ces ici na poleaxe spec ja ti savetujem da grindas grimlocka. samo se pazi huntera meni su 3 ninjali pre nego sto sam dobio Smile exe cleaver za 40g je preskupo imo to ne vredi vise od 15-20.

Anger management sam i ja mislio da je bzvz ali u areni se pokazao kao neprocenjiv, narocito u dugim warr-druid, pala-lock bitkama. Ali za levelovanje mislim da ti ne treba. Tako da 2h wep spec furaj dok ti se ne otvori deathwish i onda poleaxe spec do kraja pa dole na ostalo.
IP sačuvana
social share
My gaming career:

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4500
Zastava Šabac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Samsung Z-400
sta je ovo sinovi, odkad je ironic prestao da igra wow, ovde nema nikog?  Smile
IP sačuvana
social share

Ja znam klince koji su iskipovali kevu i caleta iz prikolice zajedno sa par tona kukuruza,zatrpali ih  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 761 762 764 765 ... 920
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Okt 2025, 19:59:44
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 11 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.