Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 08:32:14
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 920
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: World of Warcraft  (Pročitano 324045 puta)
Zvezda u usponu

Thug it out 'til we get it right

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1538
Zastava Perlez
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.5
mob
SonyEricsson w810i
Gde to da skinem???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

No Mercy for the Merciless

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 26498
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung J7
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Thug it out 'til we get it right

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1538
Zastava Perlez
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.5
mob
SonyEricsson w810i
Pa zaleo bi da znam na kojem ti igras da bi igrali zajedno(naravno ostavi ip adresu)!!!Posto si verovatno shvatio da nemam veze sa igrom da me malo uvedes u svet WoW-a!!!I da ne zaboravim da li mogu odmah da skinem taj 192 hacked ili moram nesto pre???
« Poslednja izmena: 31. Jul 2006, 08:27:30 od cygan »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 26498
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung J7
Ja na tvoju zalost ne igram vishe WOW, igrao sam ga 2 god bez prestanka pa mi je dokurchio ....
Pa sam posle pravio kuci server, moram da se pohvalim radio je bolje od ovih na netu, ali kada si sam na serveru jos veci ti je smor..

Inace igrao sam na @rena serveru ovde u Nisu (ip 10.24.10.26, account creation http://10.24.10.26:8080/), server i dalje radi, ali uglavnom je prazan po ceo dan)
Razguzili smo ga raznim programima (ubijali smo iz jednog udarca, stvarali iteme po volji, do 60 lev stizali za 15 min, u imenu chara ubacivali znakove i brojeve -po defaultu nemoguce-, koristili programe za teleport, itd.), tako da nam je posle kratkog vremena dosadilo.
Mada u pocetku je bio odlican server ...

Sto se tice 1.9.2 hack-a on ti treba u slucaju da zelis da instairas 1.9. patch.
Onda ide ovako: instaliras WOW, pokrenes patch 1.x -> 1.9.0 koji patch-uje clienta sa bilo koje verzije na 1.9, zatim pokrenes 1.9.0 to 1.9.1, pa 1.9.1 to 1.9.2 i na kraju 1.9.2 to 1.9.2 hacked.
Na kraju trebace ti i Addoni Addons, njih treba da ubacis u X:\World of Warcraft\Interface\AddOns i da obrises forldere WDB i WTF. Oni ti regulisu rad interface-a.

Ako se ipak odlucis za 1.8 clienta, onda ti je dovoljan samo ovaj patch 1.x -> 1.8.0.

Razlika izmedju 1.9 i 1.8 clienta na piratskom serveru:

Dok se na originalu cepa u najvece 1.11. (u najavi je i 1.12), na piratskim serverima se igra na 1.8 serveru.
E sada na nekim serverima su ubacene neke stvari iz 1.9 verzije: itemi, kripovi, questovi ...
Ako imas 1.9 clienta videces nove skinove, naravno mocices da udjes i nove dungeone iz 1.9 patcha: Ahn'Qiraj i Ruins of Ahn'Qiraj (posto ti patch donosi nove mape...).

Sta ja znam...mozda ti je ovo malo vishe komplikovano....tako da je bolje da instaliras 1.8 clienta.

Na kraju ako ti nije vazno da li si sam na serveru, ti upadaj na @renu, dobices od mene iteme iz bajke  Smile

A ako si pri parama i ne zalis da ih rasipas, pritom igra ti se na originalu, ali nisi neki znalac za WOW...
Ti se javi ovde Bez muke   Smile Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 31. Jul 2006, 11:42:27 od bloodhound »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

eat steel !

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 853
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola v3
Slazem se sa tobom bloodhound sjebali su server za sva vremena ovde kod nas u nisu ! na jebenoj @reni

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1912
Zastava Kotor
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.5
mob
Nokia E71
lol igro wow 2 god a igrica iasla prije god dana rofl
IP sačuvana
social share

Cowards die a thousand deaths, while heroes die but once...unless they are playing video games in which case the heroes die a lot too.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 26498
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung J7
lol igro wow 2 god a igrica iasla prije god dana rofl

Release Date:
Novembar 23, 2004

Dakle vise od godine....
Dve godine je bilo otprilike, nije kao da merim stopericom pa da znam tacno  Smile
« Poslednja izmena: 31. Jul 2006, 14:03:17 od bloodhound »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko gubi,ima pravo da se ljuti...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.5
mob
Apple Iphone 4s
@bloodhound,mozes li ako ti nije problem da napravis jedan word dokumenat u kome bi stavijo celo upustvo,de bi opisao ceo proces
igranja na piratskom serveru (sve instalacije i zajebancije i kako se sve to radi po redu) i koji je najbolji server koji ima najvise igraca i nema te bagove koji su bili pomenuti(neki slican original serveru).....ako te ne mrzi Smile i ja sam WoW neznalica Smile 
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1912
Zastava Kotor
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.5
mob
Nokia E71
znam nisam se odma sjetio,znam da je preko god dana ali je ispod 2 Smiley
IP sačuvana
social share

Cowards die a thousand deaths, while heroes die but once...unless they are playing video games in which case the heroes die a lot too.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 26498
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung J7
@bobahajduk
Naravno da nije.. Smile
Nazalost to je jedan dug proces jer ima MNOGO toga... Smile glavni problem je to sto ja nemam kuci net...postujem iz igraonice...tako da ce mi trebati neki dan da sve to povezem....

Sto se tice servera wowstatus izaberi neki od ovih...
Pise i odakle su i koji client podrzavaju, koliko igraca ima....
Ako u koloni XPRate pishe blizzlike on je slican (daleko od toga, ali tezi ka tome Smile) originalnom serveru.
Ako su serveri -funserver- -highexp- tu vec za desetak ispunjenih questova stizes do 60 levela, a ide se do 255, imas neka besna oruzja i zajebane armore koji traze velike levele i onda se sam bacas na bossove  Smile

Koji je od njih najbolji ?
Stvarno ne znam...kao sto rekoh ja sam igrao na @rena serveru ovde u Nishu, gde smo bili povezani sa jos 5 igraonica...sada kao sto sam napomenuo, zbog raznih programa vishe niko ne igra na njemu ... samo neki zalutali klinac....

Ima puno servera ti sam vidi koji ti najvise odgovara...mozda neki tvoj prijatelj je igrao na piratu pa nek ti preporuci dobar server ....

Sto se tice upustva.... za neki dan .... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 920
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 08:32:14
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.