Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 37 38 40 41 ... 48
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: World Cup 2006 - Nemacka - 09/06/2006 - 09/07/2006  (Pročitano 72662 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Nokia E72
08/05/2006 | Izvor: B92
Tio Volkot na Eriksonovom spisku!
Sven Jeran Erikson objavio je spisak 23 igrača koji će nositi dres engleske reprezentacije u Nemačkoj. U ekipi su dva debitanta uz nekoliko velikih iznenađenja.

Na spisku se nalaze povređeni Vejn Runi i tek oporavljeni trio Majkl Oven – Ešli Kol – Sol Kempbel.

Na sredini terena nastupiće debitant Aron Lenon i Stjuart Dauning, koji ima jedan nastup u državnom timu.

Najveće iznenađenje predstavlja selekcija napadača – uz Ovena i Runija pozvani su visoki Piter Krauč i 17-godišnji Tio Volkot koji od januarskog prelaska u Arsenal nije odigrao ni minut seniorskog fudbala!

“Odluku sam doneo tek jutros”, rekao je Erikson po objavljivanju spiska. “Znam da mnogo toga stavljam na kocku, ali smatram da je on veliki talenat. A u današnjem fudbalu brzina znači mnogo”.

Iza Volkota na listi su ostali Džermejn Defo (čiji je glavni adut takođe brzina), Endi Džonson i Daren Bent, najbolji engleski strelac u Premijer ligi sa 18 golova. Među odbrambenim igračima na spisku nema povređenog Ledlija Kinga.

Na spisku Svena Jerana Eriksona nalaze se:

Golmani: Dejvid Džejms (Mančester Siti), Robert Grin (Norvič Siti), Pol Robinson (Totenhem).

Odbrana: Džon Teri, Vejn Bridž (Čelsi), Džejmi Karaher (Liverpul), Rio Ferdinand, Geri Nevil (Mančester Junajted), Ešli Kol, Sol Kempbel (Arsenal).

Sredina terena: Džo Kol, Frenk Lampard (Čelsi), Stiven Džerard (Liverpul), Dejvid Bekam (Real Madrid), Majkl Kerik, Džermejn Džinas, Aron Lenon (Totenhem), Oven Hargrivs (Bajern Minhen), Stjuart Dauning (Midlsbro).

Napad: Piter Krauč (Liverpul), Vejn Runi (Mančester junajted), Majkl Oven (Njukasl), Teo Volkot (Arsenal).

Rezervni igrači: Skot Karson (golman Liverpula), Luk Jang (odbrana, Čarlton), Najdžel Rio-Koker (sredina terena, Vest Hem), Džermejn Defo (napad, Totenhem), Endi Džonson (napad, Kristal Palas).

Promene u timu moguće su do sledećeg ponedeljka, posle čega je dozvoljeno zameniti samo teže povređene igrače.
Priredio: Vladimir Novaković

Ludog li čoveka...Nema Benta, Defoa, Džonsona, Eštona...
A ja se baš uzdao u Engleze...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Nokia6630 1.0
mob
Apple iPhone 3Gs
Petkovic pozvao Ivana Ergica (defanzivca Bazela) na pripreme za SP!

Izvor: Vecernje novosti
« Poslednja izmena: 09. Maj 2006, 09:53:28 od kokota »
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Bugarski mediji izmislili tešku povredu golmana "plavih" i CSKA Olivera Kovačevića
Nije mi ništa, idem u Nemačku!
Nema razloga za bilo kakvu zabrinutost, malo sam istegao tetivu. Jesenas mi je bilo veoma neprijatno što sam pozivan u "plavi" dres, a nisam imao angažman. U formi sam i sada ću sa CSKA čak imati priliku da osvojim i trofej kupa Bugarske

Oliver Kovačević je praktično "zdrav kao dren", a vest koju su bugarski mediji preneli da je golman CSKA i reprezentativac SCG doživeo ozbiljnu povredu kolena zbog koje će propustiti predstojeći Mondijal jednostavno je - "lažna uzbuna"!

- Nije mi ništa, odlično sam. Nema razloga za bilo kakvu zabrinutost - priča Kovačević za Glas javnosti. - Malo sam istegao tetivu, pa sam samoinicijativno tražio da propustim prvenstveni meč protiv Černomoreca (0:0) kako slučajno ne bih zadobio ozbiljnu povredu. Zbog ovog istegnuća u suštini čak ni ne moram da se odmaram, ali, ipak ću po principu "bolje sprečiti nego lečiti" sa treninzima pauzirati još tri ili četiri dana.

STOJKOVIĆ ILI ŽILIĆ ZA TREĆEG GOLMANA

S obzirom na to da će selektori svih reprezentacija na Svetsko prvenstvo voditi po tri golmana otvorilo se pitanje ko bi, pored Kovačevića, trebalo da bude Jevrićeva rezerva.
- Ne pratim mnogo domaće prvenstvo, ali vidim da se odbranama u Crvenoj zvezdi i mladoj reprezentaciji i te kako nametnuo Vladimir Stojković. Zanimljiv je i Dragan Žilić koji je navijače Rijeke naterao da mu skandiraju ime. Ipak, naglašavam da selektor najbolje zna ko bi trebalo da bude treći golman tako da nemam nameru da mu se mešam u posao - kaže golman CSKA.=

Rezervni golman SCG kaže da mu nije jasno zbog čega su bugarski mediji lažno predstavili prirodu njegove povrede.

- Nemam pojma zašto, ali svi ovdašnji mediji su totalno predimenzionirano predstavili celu stvar. Valjda i oni traže neku atraktivnu priču, a ja sam standardni reprezentativac, mada ne znam, nije mi jasno...

Kovačević se potom osvrnuo i na Svetsko prvenstvo.

- Naša reprezentacija je u izuzetno teškoj grupi, ali opšte je poznato da na Mondijalu nema favorita i da svaka ekipa može da ostvari dobar rezultat. Čvrsto verujem da bismo upravo mi mogli da budemo među timovima koji će napraviti iznenađenje. Kroz kvalifikacije smo pokazali da ova ekipa pored snage ima i ono što je možda presudnije sa rezultat, a to je zajednički duh.

Bivši golman Železnika na kraju je naglasio da je izuzetno zadovoljan svojim partijama koje trenutno pruža u CSKA:
- U formi sam i izuzetno mi drago što konačno iza sebe imam klub koji je ozbiljan i u kome mogu da se skrasim. Jesenas mi je bilo veoma neprijatno što sam pozivan u "plavi" dres, a nisam imao angažman. Sada ću sa CSKA čak imati priliku da krajem maja osvojim i trofej pošto smo se plasirali u finale Kupa Bugarske u kojem ćemo igrati protiv Černomoreca. Osećam se mnogo opuštenije i mislim da ću u odličnom raspoloženju otići na SP - zaključuje Kovačević.

Izvor: Glas Javnosti
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
HTC Touch Cruise
Ergić putuje sa plavima na Mundijal?!

Ivan Ergić, prvotimac švajcarskog Bazela, trenutno je u prednosti u odnosu na Zvonimira Vukića i najverovatnije će putovati sa plavima na Svetsko prvenstvo u Nemačkoj, pišu "Večernje novosti".

Taj list dodaje da bi to danas bio izbor Ilije Petkovića, kada bi morao da dostavi spisak FIFA, ali pošto će imena 23 putnika da saopšti u ponedeljak, ništa još nije definitivno.

To je i najveća dilema selektora. Zvonimir Vukić bio je standardan u kvalifikacijama, ali imao je veliki peh na pripremama, pošto mu je na prijateljskoj utakmici slomljena noga. Tek se vratio, na dva meča odigrao malo manje od sat vremena i to je jedini problem, jer Petković traži samo maksimalno spremne fudbalere za najveći izazov. Nema sumnje da će teška srca defitinivitno da prelomi, ali trenutno je Ergić u prednosti.

Ivan Ergić (24) je rodjen u Šibeniku, a ima i australijsko državljanstvo pošto je karijeru počeo u tamošnjem Pertu. Odlične igre zapale su za oko slavnom Juventusu koji ga je kupio za 11 miliona maraka i prosledio u Bazel. U sezoni 2002/2003 blistao je u Ligi šampiona, ali ga je teška bolest odvojila skoro dve godine od terena.
U sezoni na zalasku odigrao je 29 utakmica ili 1.473 minuta za Bazel i postigao četiri gola.

"Novosti" pišu da će selektor o svemu ostalom neuporedivo opuštenije doneti odluku, jer može da računa na sve koji su u kvalifikacijama ostvarili veliki uspeh.
Neizvesnost je i kod trećeg golmana, a uz sigurne Dragoslava Jevrića, koji je bio fenomenalan na putu do Nemačke (primio samo gol na deset utakmica) i Olivera Kovačevića, na najveće takmičenje će najverovatnije Vladimir Stojković, mada se razmišlja i o Draganu Žiliću.

Milivoje Ćirković je u prednosti u odnosu na Dušana Bastu, jer je selektor oduvek izuzetno cenio sposobnosti i kvalitete brzonogog igrača Partizana. On i Goran Gavrančić će biti zaduženi za desnu, Aleksandar Luković i Ivica Dragutinović za levu stranu. Uz neprikosnoveni tandem štopera Nemanja Vidić – Mladen Krstajić, za još dva mesta konkurisalo je nekoliko igrača, a najbliži Nemačkoj su Milan Dudić i Branislav Ivanović.

Na sredini terena najviše glavobolje selektoru donela je povreda Vukića. Uz one koji su bili standardni u celim kvalifikacijama, Albert Nadj je izborio mesto u završnici, a zna se da Petković, kad god objavljuje spisak, "ubacuje" napadača Danijela Ljuboju u "vezu".

Najmanje dilema bilo je u špicu. Uz vodju ove selekcije Savu Miloševića, Nikolu Žigića i Mateju Kežmana, čiji golovi su nam otvorili vrata Mundijala, tu je i mladi Mirko Vučinić.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
HTC Touch Cruise
Kristijan Vijeri i Dijana ne idu na Mundijal

Kristijan Vijeri i Aimo Diana definitivno su izbrisani sa šireg spiska reprezentativaca Italije koji će igrati na predstojećem svetskom prvenstvu u Nemačkoj, saopštio je selektor "azura" Marćelo Lipi.

Igranje 32-godišnjeg Vijerja i do sada je bilo pod zankom pitanja zbog teže povrede kolena koju je prvotimac Monaka dobio krajem marta na utakmici protiv Pari Sen Žermena, a u utorak je objavljeno da će on morati da ide na operaciju.

"Propali su svi pokušaji da se povreda sanira i Vijeri mora na operaciju. Što se Dijane tiče, njega i dalje muči hernija i još nema znakova poboljšanja, pa je isuviše rizično da ga stavim na konačan spisak", rekao je Lipi.

Mesto Vijerija u nacionalnoj selekciji Italije zauzeće Filipo Inzagi iz Milana ili Vinćenco Jakinta iz Udinezea, a konačnu odluku o tome koji od njih dvojice će putovati u Nemačku Lipi će doneti 15. maja, nakon poslednjeg kola Serije A.

To je ujedno i poslednji dan za prijavljivanje ekipa.

"Vijeri će biti operisan u sledećih nekoliko dana pošto mu se povreda pogoršala", saopštio je Monako, klub u kojem igra Vijeri.

Vijeri je povredio koleno 28. marta posle oštrog starta odbrambenog fudbalera Pari sen Žermena Bernara Mendija.

Italija će na Mondijalu igrati u E grupi sa selekcijama Česke, SAD i Gane.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
HTC Touch Cruise
Advokat saopštio spisak Koreje

Selektor Južne Koreje Dik Advokat saopštio je u četvrtak spisak igrača na koje računa na Svetskom prvenstvu u Nemačkoj.

Prva zvezda je svakako fudbaler Mančestera Park, tu je i Li iz Totenhema. Ekipa sa dalekog istoka ima težak zadatak da ponovi uspeh ( i visok rejting koji je stekla) sa Mundijala 2002.kada je osvojila četvrto mesto.

Evo i sastava Južne Koreje:

Golmani: Lee Woon-jae (Suwon Bluewings), Kim Yong-dae (Seongnam Ilwha) Kim Young-kwang (Chunnam Dragons)

Odbrana: Lee Young-pyo (Tottenham Hotspur), Kim Dong-jin (FC Seoul), Cho Won-hee (Suwon Bluewings), Song Chong-gug (Suwon Bluewings), Choi Jin-cheul (Chonbuk Motors), Kim Jin-kyu (Jubilo Iwata), Kim Young-chul (Seongnam Ilwha)

Sredina terena: Park Ji-sung (Manchester United), Kim Do-heon (Seongnam Ilwha), Kim Sang-shik (Seongnam Ilwha), Kim Nam-il (Suwon Bluewings), Lee Eul-yong (Trabzonspor), Lee Ho (Ulsan Tigers), Baek Ji-hoon (FC Seoul)

Napadači: Ahn Jung-hwan (MSV Duisburg), Cho Jae-jin (Shimizu S-Pulse), Park Chu-young (FC Seoul), Seol Ki-hyeon (Wolverhampton Wanderers), Lee Chun-soo (Ulsan Tigers), Chung Kyung-ho (Gwangju Sangmu)

Izvor: B92-Sport
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
HTC Touch Cruise
Laneze: Plavi mogu da iznenade na SP

Predsednik Udruženja fudbalskih sudija Italije Tulio Laneze, u našoj javnosti poznatiji kao delilac pravde na utakmici finala Kupa šampiona iz 1991. godine, Crvena zvezda - Olimpik Marsej, izjavio je u intervjuu Tanjugu da fudbalska reprezentacija SCG može da napravi iznenadjenje na predstojećem Mundijalu.

"Koliko znam i pratim, srpski fudbal je u velikom usponu. Uvek ste imali talente, kvalitetene igrače, igrali ste dobro na prvenstvima, kako evropskim, tako i svetskim, kao i u kvalifikacijama za velika takmičenja, naročito u poslednjim kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo", rekao je Laneze .

On je naveo da činjenica što se reprezentacija SCG kvalifikovala na Svetsko prvenstvo veliki uspeh i, ako "plavi" budu imali malo sreće, mogli bi da se vrate kući s velikim rezultatom.

"Imate talenat, mnogo igrača koji igraju u inostranstvu, koji su stekli važno iskustvo. Često takav spoj vašoj reprezentaciji nije donosio očekivan uspeh, ali možda je baš ovo prilika da se pokažu i dokažu mogućnosti srpskog fudbala", rekao je Laneze, veliki pobornik profesionalizma u sudjenju.

Laneze je zapamćen u svetskoj javnosti i po doslednosti u "slučaju Kolina", kada je zahtevao od najboljeg sudije na svetu Pjerluidjija Koline da odustane od reklamiranja jedne od velikih marki automobila, koja je istovremeno bila i sponzor fudbalskog kluba Milan, dokle god se aktivno bavi sudjenjem, nakon čega je Kolina završio sudijsku karijeru.

Govoreći o sudijama iz Srbije i Crne Gore, Laneze je ocenio da je Zoran Petrović bio poslednji sudija koji je sudio na nekom velikom takmičenju.

"U vreme kada je Petrović sudio, predstavljao je veliku zemlju, veliku Jugoslaviju. Ta zemlja je imala velike fudbalske sudije", rekao je Laneze i dodao da je neophodno koristiti iskustva ljudi koji ih imaju, kao što su Petrović, Jokić i drugi.

Laneze je uveren da SCG može da iznedri sudije koji će suditi na visokom nivou.
"Sećam se utakmica koje su sudile sudije iz Jugoslavije i te utakmice su uvek bile odsudjene sa smirenošću i na visokom nivou. Potrebno je raditi, možda zajedno i s kolegama iz novonastalih država, s kojima delite slična iskustva, tako da iz toga nešto dobro i pozitivno može izaći".

Prisećajući se najvažnijih utakmica u karijeri, Laneze je rekao da utakmica u Bariju, izmedju Zvezde i Marseja, nije bila teška za sudjenje.

"Predvidjalo se da bi mogla biti, ali, kao što se svi dobro sećamo, bila je, rekao bih, lagana za sudjenje", istakao je Laneze.

Kao najvažnijoj utakmici u karijeri, Laneze je naveo takmicu Švedska-Nemačka na prvenstvu Evrope 1992.

"Radilo se o polufinalu Evropskog prvenstva koja je završena pobedom 'pancera' sa 3:2. Švedska je kao domaćin eliminisana, tako da nisu došli do finala Evropskog prvenstva koje su priželjkivali pre početka turnira", zaključio je Laneze.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
HTC Touch Cruise
EU traži zabranu za nastup Irana!

Zakonodavci Evropske unije tražiće u četvrtak od svojih političkih lidera da podrže zahtev da reprezentaciji Irana bude zabranjen nastup na Svetskom fudbalskom prvenstvu u Nemačkoj.

Članovi Evropskog parlamenta će predsedniku Svetske fudbalske federacije (FIFA) Sepu Blateru i liderima EU poslati pismo u kome će citirati predsednika Irana Mahmuda Ahmadinedžada, njegov poziv na uništenje Izraela i negiranje holokausta, kao i odluku Irana da se ne odrekne nuklearnog programa.

Nije, međutim, jasno koliko će članova Evropskog parlamenta potpisati to pismo, a FIFA je još ranije saopštila da nema nameru da Iranu zabrani učesće na SP, koje počinje 9. juna.

"Mi imamo podršku partije za ovo i sada ćemo ići nazad do naše vlade i kod opozicionih stranaka i njima ćemo poslati pismo sa
zahtevom da podrže naš poziv", rekao je Rojtersu član britanske Konzervativne partije Kris Hiton-Heris.

"Smatramo da imamo presedan iz prošlosti, posebno u kriketu i ragbiju sa južnom Afrikom, a Fifa treba da učini isto."

Nemačka kancelarka Angela Merkel izjavila je da su izjave iranskog predsednika neprihvatljive, ali je istakla da ona neće tražiti da se Iranu zabrani nastup na SP.

Pojedini evropski parlamentarci, ipak, insistiraju i dalje na tome da Iranu bude zabranjeno da igra na SP, a da se umesto njih pozove Bahrein, koji je bio iza Irana u kvalifikacijama za SP.

"To bi poslalo poruku da mi nismo protiv muslimana, već samo protiv Irana i njegove politike."
Priredio: AS

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
RASPRODAJA MUNDIJALA!
Press došao do dopisa kojim BK TV poziva "sve pravne subjekte" na dogovor o emitovanju prenosa Svetskog prvenstva u fudbalu

BEOGRAD - Press je juče došao do dokumenta koji potvrđuje da BK televizija priprema preprodaju prava na Svetsko prvenstvo u fudbalu! U našu redakciju sa faksa ove medijske kuće stigao je dopis u kome BK TV poziva "sve pravne subjekte" koji žele "javno da emituju utakmice Svetskog prvenstva" da se jave u vezi sa dobijanjem dozvola. U ovom pozivu navodi se da je svako "javno emitovanje" prvenstva u fudbalu bez dozvole BK TV kršenje prava ove televizije, koje je strogo kažnjivo.
Glavni urednik ove televizije Milomir Marić prvo je za Press izjavio da se ovaj "poziv" odnosi na vlasnike kafića i drugih objekata koji će preko video-bimova javno prenositi utakmice Svetskog prvenstva, a ne na televizije. Marić je, međutim, sat vremena kasnije promenio "mišljenje" i izjavio da sa "BK TV niko nije poslao nikakav poziv oko davanja dozvola za javno emitovanje fudbalskog prvenstva".
- Nismo poslali nikakav poziv u smislu konkursa. U stvari, nadamo se da ćemo mi emitovati prvenstvo, jer zvanična zabrana rada BK ističe 22. maja, a Mundijal počinje u julu - rekao je Marić.
Na drugoj strani, ovaj "poziv" BK TV nije stigao nijednoj od televizija koje će biti u trci za emitovanje Mundijala ukoliko Republička radio-difuzna agencija trajno zabrani rad BK televiziji. Vlasnik TV Pink Željko Mitrović kaže za Press da je njegova kuća "u pregovorima sa agencijom koja je nosilac prava na prenos Svetskog prvenstva u fudbalu".
- Nedavno smo dobili ponudu agencije koja je pravi vlasnik prava prenosa i o njoj ćemo se javno izjasniti danas u 17 časova. Tada će sve biti jasno. Od BK TV nismo dobili nikakvu ponudu, a i da je stigla ovako formulisana, ne bismo je prihvatili - kaže Mitrović.
Generalni direktora RTS-a Aleksandar Tijanić kaže za Press da nije dobio nikakav poziv BK oko dozvole za emitovanje fudbalskih utakmica i napominje da bi RTS ušao u kupovinu licence samo ako BK televizija svoja prava proda ili ustupi nekoj agenciji.
- Samo u tom slučaju mi bismo pokušali da otkupimo prava za Svetsko prvenstvo. Sve ostalo bilo bi lešinarenje! Mi smo veoma zainteresovani da Javni servis prenosi Mundijal, jer je, na kraju krajeva, to i naša obaveza prema građanima koji uredno plaćaju pretplatu - kaže Tijanić za Press.
Direktor B92 Veran Matić nije želeo da komentariše "poziv" BK, već je samo rekao da nikakvu ponudu oko emitovanja Svetskog prvenstva sa BK nije dobio.
I. PEŠIĆ

Lova do krova

Svetsko prvenstvo u Nemačkoj održaće se od 9. juna do 9. jula. Prava za emitovanje BK televizija, pre više od godinu dana, platila je oko 4,5 miliona švajcarskih franaka. Krajem aprila u vreme sukoba BK sa RRA oko gašenja ove stranice, urednik Sportskog programa na TV BK Slaviša Veselinović rekao je da "BK nije voljna da proda licencu, jer samo od reklama može da se zaradi nekoliko miliona evra"
Direktorka "Direkt medije" Dalila Petronijević, koja je ovlašćeni prodavac reklamnog prostora u vreme prvenstva, izjavila je pre nekoliko dana da niko od njihovih klijenata koji su zakupili reklamni prostor za vreme prvenstva nije zabrinut zbog situacije s BK.

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
HTC Touch Cruise
"Cicov" spisak bez iznenađenja

Selektor fudbalske reprezentacije Hrvatske Zlatko Kranjčar saopštio je spisak igrača za predstojeće Svetsko prvenstvo u Nemačkoj, a većih iznenađenja nije bilo.

Kranjčar je odlučio da u Nemačku povede 24 igrača, a kao 24. ide Marijan Buljat iz Dinama. On će biti u Nemačkoj kako bi mogao da dopuni reprezentaciju u slučaju povrede nekog kolege do početka SP, zakazanog za 9. jun.

Na spisku rezervi su i Dario Knežević iz Rijeke, Mladen Petrić iz Bazela i Eduardo da Silva iz Dinama, koji će zameniti fudbalere ukoliko dožive povredu u završnim mečevima nacionalnih šampionata, koji su širom Evrope zakazani za predstojeći vikend.

Na Kranjčarevom spisku se nalaze sledeći igrači:

Golmani: Tomislav Butina (Klub Briž), Stipe Pletikosa (Hajduk Split), Džo Didulica (Austrija Beč)

Odbrana: Robert Kovač (Juventus), Stjepan Tomas (Galatasaraj), Dario Šimić (Milan), Mario Tokić (Austria Beč), Josip Šimunić (Herta Berlin), Igor Tudor (Sijena), Marijan Buljat (Dinamo Zagreb).

Sredina terena: Jerko Leko (Dinamo Kijev), Niko Kranjčar (Hajduk Split), Niko Kovač (Herta Berlin), Marko Babić (Bajer Leverkuzen), Darijo Srna (Šahtjor), Ivan Leko (Briž), Luka Modrić (Dinamo Zagreb), Jurica Vranješ (Verder Bremen), Entoni Šerić (Panatinaikos)

Napad: Dado Pršo (Rendžers), Ivan Klasnić (Verder Bremen), Boško Balaban (Briž), Ivica Olić (CSKA Moskva), Ivan Bošnjak (Dinamo Zagreb).
Priredio: Vladimir Novaković

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 37 38 40 41 ... 48
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.