Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 ... 48
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: World Cup 2006 - Nemacka - 09/06/2006 - 09/07/2006  (Pročitano 72541 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
HTC Touch Cruise
Pekerman odredio "sigurnih" 16 za Mundijal
Subota, 6. maj 2006. 17:34

Selektor argentinske fudbalske reprezentacije Hose Pekerman odredio je 16 sigurnih učesnika predstojećeg Mundijala u Nemačkoj.

Reč je o 15 fudbalera koji igraju u Evropi i golmanu Boke Juniors Robertu Abondancijeriju. Imena preostalih sedam igrača Pekerman će objaviti 15. maja.

Na spisku nema kapitena Intera Havijera Zanetija i defanzivca Valtera Samjuela. Pekerman je najavio okupljanje "sigurnih" narednog vikenda u Madridu.

Golmani: Roberto Abondancijeri (Boca Juniors), Leonardo Franko (Atletiko Madrid)

Odbrana: Nikolas Burdiso (Inter Milano), Gabrijel Milito (Saragosa), Fabrisio Koloćini (Deportivo La Korunja), Leandro Kufre (Roma), Roberto Ajala (Valensija), Gabrijel Hajnce (Mančester junajted).

Sredina terena: Maksimilijano Rodriges (Atletiko Madrid), Esteban Kambijaao (Inter), Huan Pablo Sorin (Viljareal), Huan Roman Rikelme (Viljareal), Luis Gonsales (Porto), Lionel Skaloni (Vest Hem).

Napad: Lionel Mesi (Barselona), Ernan Krespo (Čelsi).

Argentina je u Grupi C na Mundijalu, a protivnici su im reprezentacije Holandije, Srbije i Crne Gore i Obale Slonovače.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
HTC Touch Cruise
Lipi: Vodjenje "azura" je posao iz bajke
Subota, 6. maj 2006. 16:54

Selektor italijanske fudbalske reprezentacije Marćelo Lipi opisao je vodjenje "azura" kao "posao iz bajke".

"Ovo je zaista lepo iskustvo, bajka. Biti selektor nacionalnog tima je ostvarenje sna. Kada počinjete da se bavite trenerskim poslom sanjate samo o tome da postanete selektor nacionalnog tima", izjavio je Lipi u intervjuu Rojtersu.

Do Svetskog prvenstva u Nemačkoj ostalo je još oko mesec dana. Lipi je okupio kandidate za reprezentaciju na dvodnevnom treningu kako bi još više učvrstio atmosferu u timu.

Lipi je jedan od najtrofejnijih italijanskih stručnjaka. Sa Juventusom je osvojio pet titula prvaka Italije i četiri puta je igrao finale Lige evropskih šampiona. Pod njegovim vodjstvom torinski tim je osvojio titulu prvaka Evrope 1996. godine.

Ipak, "čovek sa tompusom" tvrdi da mu je prijao odlazak iz klupskog fudbala.

"To je, pre svega, poboljšanje kvaliteta života. U klubu imate ubitačan ritam - svaka tri dana su utakmice (Serija A, Liga šampiona), putovanja, konferencije za novinare, priprema, gledanje video kaseta. Sa reprezentacijom je drugačije - prestiž je veći, ali su utakmice jednom ili dva puta mesečno", rekao je Lipi.

Jedan od najtežih delova posla selektora je pomiriti igrače iz rivalskih klubova koji igraju u reprezentaciji. "To jeste teško, ali ne i nemoguće. U reprezentaciji uvek mogu da pronadju pozitivnu stranu i zaborave na klupske probleme i razmirice", objasnio je Lipi.

Lipi je zadovoljan dosadašnjim radom u reprezentaciji, ali ima veliki teret na ledjima. Njegov prethodnk Djovani Trapatoni je razočarao naciju pre četiri godine na Svetskom prvenstvu u Japanu i Južnoj Koreji, a novi neuspeh "azuri" su doživeli na Evropskom prvenstvu u Portugalu.

Pobeda nad domaćinom Mundijala, Nemačkom od 4:1 u prijateljskom meču u februaru povećala je apetite Italijana i sada se oni svrstavaju u red favorita, koji čak može da iznenadi i Brazil.

"Sve ide dobro, zadovoljan sam. Imam utisak da smo stvorili grupu igrača koja je srećna kad je zajedno. Svi imamo jaku želju da konačno napravimo nešto dobro, da se iskupimo za prošla vremena. To ne znači da ćemo biti pobednici, ali osećam pobedničku ambiciju", rekao je Lipi.

Italija će u Nemačkoj igrati u Grupi E, protiv Češke, Gane i SAD.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Da se podsetimo najmlađeg
07.05.06. 16:55

Na današnji dan pre 41. godine rođen je Norman Vajtsajd. Ovako napisana vest i nije previše bitna, ali je 17. juna 1982. godine, na Svetskom prvenstvu u Španiji, ovaj datum imao znatno veće značenje.

Vajtsajd je, naime, debitovao tog dana na utakmici između Severne Irske i Jugoslavije, čime je sa 17 godina i 41 dan postao najmlađi igrač koji je ikada zaigrao na Svetskom prvenstvu.

"Plavi" u Španiji nisu uspeli da prebrode prvi krug takmičenja, dok je Severna Irska u drugom krugu (takođe se igralo po grupama), bila zamalo slabija od Francuske i Austrije.

Vajtsajd je zaigrao i na Svetskom prvenstvu četiri godine kasnije u Meksiku, da bi 1990. godine morao da prekine svoju karijeru zbog teške povrede kolena.

Naravno, najmlađi igrač koji je uspeo i da osvoji titulu prvaka sveta ostaje Pele, koji je sa Brazilom 1958. godine osvojio titulu. Imao je 17 godina i 239 dana kada je 19. juna 1958. godine postigao pogodak u četvrtfinalu protiv Velsa i tako je postao i najmlađi igrač koji je uspeo da postigne gol na utakmicama Svetskog prvenstva.

Izvor: Sportska Centrala
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 926
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 0.8
Fudbalski savez Srbije i Crne Gore obveštava da od ponedeljka, 8. maja počinje zamena vaučera za ulaznice Svetskog prvenstva.

Pozivamo sve koji imaju vaučere sa rednim brojevima od 1 do 1.000 da dođu u prostorije Fudbalskog saveza Srbije i Crne Gore od ponedeljka, 8. maja do srede, 10. maja u periodu od 14.00h do 18.00h i zamene ih za ulaznice. Zamena će biti izvršena na istom mestu gde su vaučeri i kupovani.

Takođe napominjemo da je ispunjeno ono što su organizatori Svetskog prvenstva i najavljivali, odnosno da se na svakoj ulaznici nalazi odštampano ime nosioca. Stoga nikakve promene nisu moguće, pa molimo sve koji dolaze po ulaznice da sa sobom ponesu svoje lične karte, kao i original vaučer koji im je izdat.

Nikakve kopije, elektronske verzije vaučera putem e-maila ili druge vaučere osim originalnih neće biti moguće zameniti za ulaznice.

Nakon završetka podele ulaznica za vaučere do rednog broja 1.000, navijači sa narednim brojevima vaučera biće obavešteni o terminu kada će moći da podignu svoje ulaznice.
IP sačuvana
social share
Zasto uvek kad su baterije u daljinskom slabe, ljudi jace stiskaju te dugmice?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Siniša Mihajlović o Svetskom prvenstvu
Plavi mogu u osminu finala

Siniša Mihajlović, bivši reprezentativac Srbije i Crne Gore, sada član Intera, veliki je poznavalac argentinskog fudbala. U svojoj dugogodišnjoj karijeri levonogi bombarder je igrao sa velikim brojem igrača iz ove zemlje, tako da nema fudbalera koji bolje poznaje protivnika plavih u grupi C na Svetskom prvenstvu u Nemačkoj.

U intervjuu za argentinski sportski dnevnik „Ole“ Mihajlović je pričao o predstojećem duelu plavih i „gaučosa“, ali i o vrlinama i manama obe ekipe.

- Završavam 14. sezonu u Kalču i gotovo da nije bilo nijedne a da nisam bio u timu sa Argentincima. Igrao sam sa svima osim sa Batistutom - kaže Siniša koji je u svom stilu pecnuo velikog protivnika plavih u Nemačkoj. - Ne znam za Argentinu, ali sam uveren da će se Srbija i Crna Gora kvalifikovati u drugi krug takmičenja! Nalazimo se u jako teškoj grupi, ali imamo veoma solidan tim koji je primio samo jedan gol u kvalifikacijama. Nismo, istina, ni postizali mnogo golova, ali smo ipak na Mondijalu.

Na pitanje od koga „gaučosima“ preti najveća opasnost u taboru plavih, Siniša je apostrofirao trojicu igrača iz Srbije i Crne Gore, tačnije iz Crvene zvezde!

- Postoje tri mlada igrača koja mogu mnogo muka da zadaju Argentini. Svi su iz Crvene zvezde - prvi je Boško Janković, tehnički je odlično potkovan. Drugi je Dušan Basta, koji kao i Janković ima 22 godine i bukvalno je klon Pavela Nedveda. Treći je Nikola Žigić, fizički impresivan, izuzetno opasan strelac. Sva trojica su željna uspeha jer još nisu imala priliku da igraju na takvom takmičenju.

Defanzivac Intera zna i koje mogu biti slabosti selekcije Ilije Petkovića.

- Ne znam kako je sada, mogu samo da pričam o prošlosti i vremenu kada sam ja igrao za nacionalni tim. Bitno je da se stare greške ne ponove. Naš veliki problem je bio nedostatak vrhunske fizičke pripremljenosti.

Mihajlović već nekoliko sezona igra u timu Intera, koji Fabio Kapelo u šali naziva „finim argentinskim klubom“, a Siniša se i tokom karijere često susretao sa igračima iz Argentine.

- U Romi još 1992. bio sam u društvu Kaniđe. Avion od igrača, nikad nisam video bržeg. Bio je tu i Balbo, vanserijski strelac. Veron i Matute Morales pravili su mi društvo u Sampdoriji, Sensini, Almeida i Simeone, zbog kojeg sam postao navijač Rasinga, u Laciju. Sa mnom su bili i Krespo, Lopez, Kastroman i Sorin. Sada sam u Interu sa Zanetijem, Burdisom, Kilijem Gonzalesom, Solarijem, Kambijasom i Semjuelom! Ne mogu ih sve ni nabrojati - u svom stilu je završio Mihajlović.

Z. Kecman

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Ognjen Koroman zapretio Ostrvljanima pred Svetsko prvenstvo
Englezi, vidimo se u četvrtfinalu

Ognjen Koroman juče je igrao 30 minuta za Portsmut protiv Liverpula. Reprezentativac Srbije i Crne Gore je za to vreme pružio dostojan otpor šampionu Evrope, čime je mogao da zadovolji Iliju Petkovića.

Selektor plavih će za nedelju dana saopštiti imena igrača koje će voditi u Nemačku, među kojima će se gotovo sigurno naći i Ognjen Koroman.

- Bliži se Svetsko prvenstvo, a samim tim i svakom od nas adrenalin raste - počeo je razgovor vezista plavih, koji bi danas trebalo da doputuje u Beograd.

Fudbaler Portsmuta prati dešavanja među protivnicima naše reprezentacije na Mondijalu.

- Nedavno sam se video sa Robenom, koji se složio s tim da nam predstoje ravnopravne i neizvesne bitke u grupi C. I on i ja smo konstatovali da svako svakoga može da pobedi, što znači da će dosta uticati i faktor sreće.

Koroman kaže da sa Rudom van Nistelrojom i Didijeom Drogbom nije pričao o predstojećem Svetskom prvenstvu, ali da zna šta oni očekuju od svojih nacionalnih selekcija.

- Niko neće da kaže da će njegova reprezentacija izgubiti ili pružiti loše izdanje na Mondijalu, tako da razumem takozvane pretnje Holanđana, Argentinaca i igrača iz Obale Slonovače. Oni se nadaju plasmanu u drugi krug isto koliko i mi, a verovatno i naš optimizam pomalo plaši njih.

Javnost na Ostrvu dosta očekuje od reprezentacije Engleske na Svetskom prvenstvu, a među mogućim prijatnim iznenađenjima Englezi su svrstali i plave.

- U nekoliko navrata sam pročitao pohvale na naš račun, prevashodno zbog toga što smo u minulim kvalifikacijama primili samo jedan gol. U superlativu se priča o Nemanji Vidiću, a često se u tom kontekstu spominje i moje ime. Englezi veruju da mogu do finala, međutim, ja sam im nekoliko puta, što u šali, što u zbilji, poručio da neće ostvariti cilj jer će naići na nas u četvrtfinalu.

Ognjen se uzda u podršku naših navijača u Lajpcigu, Gelzenkirhenu i Minhenu.

- Raduje me vest da je veliki broj naših ljudi uspeo da dođe do famozne karte, i to kako oni koji žive u Srbiji i Crnoj Gori, tako i oni koji će u Nemačku doći iz Austrije, Švajcarske i ostalih zemalja. Svi znamo koliko su nam navijači pomogli u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, tako da njihovu podršku priželjkujemo i ovoga puta. Stadioni neće biti u plavom, ali će se sigurno čuti naša pesma - poručuje Koroman.

G. Anđelković

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Guča i „Egzit“ u Nemačkoj

Za program predstavljanja naše zemlje u Nemačkoj tokom Svetskog prvenstva u fudbalu, koje se održava od 9. juna do 9. jula, Vlada Srbije je izdvojila oko 230.000 evra, a ideja je da dva brenda koji će predstavljati Srbiju i Crnu Goru budu trubači iz Guče i „Egzit“. Kao i obično, sve se radi u poslednjem trenutku, pa se još ne zna koji će trubački orkestri ili muzičke grupe predstavljati SCG tokom Mondijala.

- Naravno da ima dovoljno vremena. Mi već sada znamo da će trubači iz Guče predstaviti našu zemlju, a trenutno smo i u pregovorima sa „Egzitom“ kako bi se i ta manifestacija tamo predstavila - izjavila je pre nekoliko dana za evropsko izdanje „Blica“ Ljubica Milojević, koordinator u pravljenju programa predstavljanja naše zemlje u Nemačkoj pri Ministarstvu trgovine i turizma.

- Tačno je da smo razgovarali sa predstavnicima Ministarstva za trgovinu i turizam o predlogu da jedan od brendova koji će predstavljati našu zemlju bude i „Egzit“, ali još ništa nije konkretno dogovoreno - kažu u menadžmentu „Egzita“.

Za sada je poznato da će 16. juna u Gelzenkirhenu, uoči naše utakmice sa Argentinom, koncert održati Bilja Krstić i njen bend „Bistrik“. Takođe, u okviru „Fanfesta“ u ovom nemačkom gradu će svirati svetske zvezde kao što su „Simpl majnds“, „Status kvo“, „Džipsi kings“, „Tokio hotel“, Brajan Adams i turski pevač Mustafa Sandal, a ulaznice za ove koncerte koštaju od 15 do 22 evra.

Inače, 7. juna će na Olimpijskom stadionu u Berlinu biti organizovana gala priredba, u čiju će organizaciju, između ostalih biti uključeni i Brajan Ino, čuveni engleski muzički producent, kao i popularni Piter Gebrijel. Kako je najavljeno, predviđen je defile najpoznatijih svetskih fudbalera, a u muzičkom delu će nastupiti bend „Blek ajd pis“, alžirski pevač Čeb Kaled i američka operska pevačica Džesi Norman. Na svečanom otvaranju Svetskog prvenstva, u Minhenu će 9. juna nastupiti nemački pevač Herbert Gronmajer i popularni sastav „Il Divo“, dok će 9. jula na zatvaranju prvenstva pevati kolumbijska pevačica Šakira.

A. Novaković

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
HTC Touch Cruise
Slovenci poslednji testiraju Obalu Slonovače
Nedelja, 7. maj 2006. 17:53

Reprezentacija Obale Slonovače, koja će na Svetskom prvenstvu u Nemačkoj igrati u grupi sa Srbijom i Crnom Gorom, Argentinom i Holandijom, poslednju proveru pred odlazak u Namačku imaće protiv Slovenije 4. juna, saopštila je fudbalska federacija te zemlje.

Obala Slonovače završne pripreme za Mundijal imaće u Francuskoj od 19. maja do 4. juna i u tom periodu odigraće tri utakmice. Prvo će se 27. maja u Bazelu sastati sa Švajcarskom, a četiri dana kasnije u Vitelu će igrati protiv Čilea. Poslednjeg dana priprema u pariskom predgradju Evri Bondufleu odmeriće snagu protiv Slovenaca.

Prvu utakmicu na šampionatu sveta u okviru C grupe Obala Slonovače će igrati protiv Argentine, a potom se sastaje sa Holandijom i Srbijom i Crnom Gorom.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Koji mladi igrači će se u ponedeljak naći na spisku Petkovića
Vučinić uz Zvezdin dvojac!

Nekada od Triglava do Đevđelije, danas od Horgoša do Ulcinja. Valjda nijedna zemlja na svetu nema fudbalskih selektora koliko i stanovnika, kao naša. Pravi i jedini merodavan - Ilija Petković karte pred Mondijal otvoriće sledećeg ponedeljka. Tražeći od FIFA da se prolongira rok za izjašnjavanje bar za nedelju dana, priznao je da je na mukama. Na svu sreću, u pitanju su one slatke jer je kandidata bar 30, a mesta ima za 23 imena.
Dušan Savić, nekadašnji Zvezdin as, tvrdi da neće biti velikih tumbanja.

- U ovom trenutku, verovatno ni Petković ne zna konačan spisak, mada sam siguran da će se osloniti na snage koje su iznele teret kvalifikacija. Nacionalne lige još nisu završene, postoji strah od povreda, a Englezi su sa Runijem to najbolje iskusili. Iz medija sam saznao da se povredio i naš rezervni golman Kovačević.
Ko bi od mladih reprezentativaca mogao iz Portugala u Nemačku?

- Pretpostavljam da postoji ideja da se da šansa jednom ili dvojici igrača sa Okukinog spiska. Očekujem u Nemačkoj golmana Stojkovića i Vučinića, eventualno Bastu.
Vukić ima 40 minuta u nogama ovog proleća?

- Sjajan igrač, ali teško da može biti od koristi na Mondijalu. Za takav napor potrebni su zdravi igrači, spremni i fizički i psihički. Mislim da kod njega još postoji strah od duela.
Vladimir Vermezović, bivši trener Partizana, ima drugačije mišljenje o veznom igraču Partizana.

- Ako je Erikson rekao da će čekati Runija do finala Mondijala, ne vidim zašto bi se pravilo pitanje oko Vukića. Kod nas je teško biti selektor jer ih mi imamo milion i, kakav god bude bio izbor, neko će biti nezadovoljan. Po meni, najrealnije bi bilo da se na spisku nađu oni koji su izborili plasman na Svetsko prvenstvo.
Uz pojačanja - do broja 23?

- Nema prostora za eksperimentisanje. Pored starih snaga očekujem golmana Stojkovića, eventualno još nekog iz mlade selekcije. Da je Veljko Paunović počeo ranije da igra ovako dobro i da je bio sa plavima u kvalifikacijama, mislim da bi bio i na spisku za Mondijal. U svakom slučaju, verujem u selektora i siguran sam da neće pogrešiti.
Tomislav Sivić, nekadašnji trener Smedereva, pridaje veliku važnost selekciji ličnosti.

- Petkoviću je to jedna od najvažnijih stavki, a koliko pratim, on teško menja vojsku koja pobeđuje. Samo onaj ko može da se uklopi u dobru atmosferu, može da računa i na šansu. Kada su imena u pitanju, tu su Basta i Vukčević, koji su već bili deo A tima. Golman Stojković stvarno je zaslužio poziv jer brani izvanredno, a nikako ne bih zaboravio Krasića koji sa CSKA osvaja trofeje, a i igrama u mladoj selekciji dokazao je da ima ogroman potencijal.
U napadu su slatke muke?

- Verujem da će se selektor opredeliti za četvorku - Kežman, Žigić, Milošević, Ljuboja, i da će im priključiti Vučinića. Dečko igra na vrhunskom nivou u Italiji, a verujem da će i u Portugalu na EP za mlade dokazati vrednost.
Hoće li se tražiti zamena za Vukića ili ne?

- Delikatna situacija. Vukić je izvanredan igrač, ali ga je povreda zaista udaljila od tima. S obzirom na težinu grupe, potrebniji će nam biti igrači koji kvalitetno mogu da igraju u oba pravca. Sa Duljajem, Nađem i Stankovićem plavi to imaju, a tu su još Koroman, Đorđević, Ilić.

D. Radović

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Engleski reprezentativac se oporavlja uz muziku
Runijeva dens-terapija

Mondijal po svaku cenu. Vejn Runi je rešio da razbije dosadu tokom terapije u specijalnom šatoru sa kiseonikom, gde svakoga dana provodi po četiri sata kako bi se na vreme oporavio od povrede stopala pred Svetsko prvenstvo u Nemačkoj.

Napadač Engleza je zbog toga kupio muzičku liniju i ozvučenje u vrednosti od 55.000 funti, kako bi i iz komore sa kiseonikom, gde ne sme da unosi elektronske uređaje, mogao da uživa u omiljenim melodijama. U pomoć mu je i ovoga puta pritekao saigrač iz Mančester junajteda i reprezentacije Rio Ferdinand koji mu je pomogao da izabere muziku, a na listi se nalaze Eminem, Snup, Fifti Sent...

- Runi se ubijao od dosade jer ni mobilni telefon nije smeo da unese u komoru. Zbog toga je odlučio da kupi najjače ozvučenje koje je mogao da nađe kako bi bio u prilici da se makar malo zabavi za vreme terapije - rekao je Ferdinand.

Dok se Runi nalazi u specijalnom šatoru, kapiten engleske reprezentacije Dejvid Bekam nabacio je brkove od mleka koji vrede milione dolara. Fudbaler Reala je u Madridu upravo snimio reklamu za jednu od najvećih američkih kompanija koja se bavi proizvodnjom mlečnim proizvodima, a narednog meseca njegovo lice osvanuće na bilbordima širom Amerike. Pre njega, kompaniju „Imaš mleko“ reklamirali su Madona, Muhamed Ali, Naomi Kembel, Sindi Kraford...

V. N.

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 ... 48
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.353 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.