Ovako, u planu mi je da pokusam da se zaposlim na nekom od cruisera. zaista sam u zadljih par dana(i jos prosle godine, ali sam odustao) pregledao mnogo foruma koji su pruzili zaista mnogo infoa o ovoj vrsti posla...
mada je vecina od njih out of date(4god+),i dosta njih je iz hrvatske...
ima jos par pitanja za koja nisam nasao ( nisam video ) odgovor...
Gde u Srbiji ima neka agencija, koja je mnogo pouzdana , koja se bavi angazovanjem ljudi za ovo?,i ako je moguce link prema sajtu .
Da li je radno iskustvo presudno( posto nemam jos ni 21 godinu).? radio sam kratko vreme u Austriji, slican posao ochekujem i na brodu, bar sto se napora tiche....
naravno dobrodosli bi mi i saveti ljudi koji su vec prosli prvi ugovor,bez obzira da li su se vratili ili ne... Postedite me pricha "posao je pretezak","nije vredno para",itd. itd.
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.