Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Jul 2025, 16:39:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Word problem  (Pročitano 2440 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
Ili ne znam kako to da uradim ili se nismo razumjeli, ja hocu da stavim da mi numerise od trece strane ali da bude br 1 a ne 2 ili 3. Znam kako da stavim da mi numerise pocev od npr broja 5 ili sta vec znam  (na ono start at) ali da odredim sa koje strane da mi numerise od br 1 ne znam.
Jeste, moram da to ili saljem ili narezujem  Smile jedino mi zbog toga stalo da ovo rijesim ako je moguce. Dakle meni treba da sve stavim u 1 fajl, ali da mi tek od trece stranice (jer su prve 2 naslovna i sadrzaj) pocne da numerise i to od br 1 ako je to uopste moguce.  Smile
« Poslednja izmena: 22. Nov 2010, 20:42:43 od diablo de boka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1362
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia c6
pa onda uradi kako sam ti rekao srtani na tu trecu stranu od koje hoces da ti pocne numeracija i nemas problem  ako si vec slozio tekst, ne vidim u cemu je problem dobro sam te razumeo  prva ti je naslovna druga sadrzaj i od trece hoces obelezavanje strana jel tako? stani lepo na tu trecu pa od nje pocni obelezavanje kao da je prva, ako nista ne uradis okaci to sto ti treba da se sredi pa da probamo da ti pomognemo da ti to sredimo za kada ti to treba?
« Poslednja izmena: 22. Nov 2010, 21:03:46 od geolog3 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44

Evo resenja!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1362
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia c6
O tome smo svi pisali kako da uradis  od pocetka
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
Izvini ali niko nista nije konkretno objasnio.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 275
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
SonyEricsson k800i
nisam htio otvarati novu temu ... i ja imam slican problem , vec sam nasao ovaj clip na tubu i uradim brejk kako treba , ali mi se desava kada stavim za osmu stranicu br 8, da taj broj bude i na devetoj , a vec sam prekinuo link kao sto u klipu kaze , i to mi se desava na jos par mjesta , evo izludio sam, jesu umetanje brojeva dobro uradili ovi iz worda svaka im cast  Smile  ako je neko imao slican problem i zna rjesenje pomagajte Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 500
Zastava Kula
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
LG T385
nisam htio otvarati novu temu ... i ja imam slican problem , vec sam nasao ovaj clip na tubu i uradim brejk kako treba , ali mi se desava kada stavim za osmu stranicu br 8, da taj broj bude i na devetoj , a vec sam prekinuo link kao sto u klipu kaze , i to mi se desava na jos par mjesta , evo izludio sam, jesu umetanje brojeva dobro uradili ovi iz worda svaka im cast  Smile  ako je neko imao slican problem i zna rjesenje pomagajte Smile

zasto bi na devetoj strani stavljao broj 8??
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 275
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
SonyEricsson k800i

zasto bi na devetoj strani stavljao broj 8??

nije to, nego koji god broj da stavim na jednu stranicu , i na sljedecoj ce se pojaviti taj broj, umjesto da je na sljedecoj taj broj+1   ( i to se desava za 8-9 stranicu i za 11-12-13 ,
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 500
Zastava Kula
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
LG T385

Citat
nije to, nego koji god broj da stavim na jednu stranicu , i na sljedecoj ce se pojaviti taj broj, umjesto da je na sljedecoj taj broj+1   ( i to se desava za 8-9 stranicu i za 11-12-13 ,

a podesavanja neka si poremetio..cackaj malo po wordu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1662
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
HTC Desire
Pa stranice treba da ti se nastavljaju. Znaci da ti page break ne pravi novu sekciju ili novu stranu, tad nece da nastavlja izaberi da se nastavlja i onda ce se povecavati brojevi, pod pretpostavkom da si izabrao opciju Insert page number.
IP sačuvana
social share
Ko uci znace, ko se snadje imace.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Jul 2025, 16:39:41
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.