Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: WM ROMovi - Tutorijali, pitanja i odgovori  (Pročitano 82752 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 4
Hmm..
Pa za mms se ne brinem toliko koliko za neke druge stvari kao sto upravo primetih, u internet exploreru se opasno zamrzava i obavezno mora reset, tako da ima istine u tvojim recima...

Koristi operu mobile, bolja je od IE
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 398
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8;M
mob
HTC HD2
za sada jedini koji meni radi dobro:
|B|6.5|ROM|WWE| ★ EnergyROM "Photon" 23081

Meni recimo nije radio dobro  Smile

mikele -šta ti konkretno nije funkcionisalo da uporedimo da vidim kako funkcioniše kod mene?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Samsung Galaxy SII
Potvrdjujem da je ovaj "Vicikin" odlican ROM. Za sada nema zamerki  Smile

Zaista je brz, baterija traje 2-3 dana interfejs je lep. Cak sam i na Manili uspeo da ostanem neko vreme  Smile (da se razumemo za mene je SPB Shell supreme thing )

Lepo je to covek modovao i upakovao. Svaka cast.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
HTC Bravo
mikele -šta ti konkretno nije funkcionisalo da uporedimo da vidim kako funkcioniše kod mene?
Prvo da kazem da sve zavisi od verzije ROMa - svaki kuvar ima uspona i padova. Jedan ROM je super, na sledeci se pola ljudi zali. Ti kazes da ti super radi, ali koliko sada imas RAMa, a koliko si imao sa fabrickim? Verovatno ti nije bitna ta stavka,ali ja volim da imam barem 120 ili vise posle restarta. Kod Energy ROMa mislim da nemas vise od 80-90.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 398
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8;M
mob
HTC HD2
pa generalno 6.5 više jede rama od 6.1 fabričkog,još plus je normalno da manila 2.1 jede više od 2.0,ali ja sam samo rekao da sam zadovoljan sa ovim u odnosu na ostale 6.5.......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
HTC Bravo
Ja imam trenutno ShEp's 6.5 ROM i uz Manilu 2.1 imam preko 110 MB free posle restarta, a ako koristim SPB MS to je nekih 120 MB. Uz Titanium i vise.
ja sam samo rekao da sam zadovoljan sa ovim u odnosu na ostale 6.5.......
To je bitno - ako sve sljaka i nemas zasad nikakvih problema, valja se drzati tog ROMa.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1691
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Sony Z2
-igrom slucaja (crkavanjem usb-a) sam odradio flash iako mi je official u potpunosti odgovarao....
  Nisam nesto preterano trazio odgovarajuceg kuvara niti rom,vec po uputstvu pilgrim-a,vodio sam racuna samo da ne bude totalna katastrofa.  Medjutim,naleteh stvarno na dobro "skuvan" rom i iako sam pristalica oficialnog,resih (drndanjem za ovih par dana) da ga zadrzim neko vreme.... Smile

S'toga bi isti toplo preporucio vlasnicima Kaiser-a.....

Rom je "Stylez Black v.4 WM6.1" a kuvar  "Stylez" . Moja verzija je "Light". Sa Radio 1.70.18.02 radi fantasticno.
   Posle soft reset-a   Program " in use: 33.52  Free: 67.98" . (bez Shell-a)

Inace,za sada nisam naleteo ni na jedan bag,internet kao i mms funkcionisu bez problema,zajsta brz,baterija 2 dana....

Evo zanimljivog komentara "Naked: Storage: 131MB Free Program: 73 MB Free" verzije istog Roma....

denco7 
Senior Member       Join Date: Apr 2008

Hey Guys, ..... I have been using Stylez Black Naked with Mobile Shell 3.0 for a couple of days and prior to that I was using it with iPhone today. Both ran great with Naked and Naked ran great with both.

Now I know that being the perfectionist that stylez is , he cannot have anything with his name on it that is less then perfect, so he took naked down and is coming out with an ultra light M2D.

Now my question is,how many people want a naked rom without M2D, so that they can run theur own UI and don't care about the " I can't set my naked picture of Angelina Jolie as my background on my phone " bug.

Now Stylez may not be willing to post a rom that is less than 100% perfect, but if you just hate M2D and use MS 3.0 and don't use wallpaper anyway, then who cares that a great naked rom has a little bug ?

I was just wondering.
« Poslednja izmena: 13. Nov 2009, 21:18:51 od backarelli »
IP sačuvana
social share
I love mobile phones...                   HTC machines definitely have soul...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 8
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Kupio sam Fujitsu siemenst 830 i u nju je ugradjen wm 6.ima par programa koje sam deistalirao ali pri podizanju sistema oni se jos tu nalaze i vidim da mi steka pomalo mob.kako da ih deistaliram skorz ili kako da napravim neki reset ili tako nesto.Novi sam sa WM uredjajima.hvala unaprijed.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung Galaxy SII
potrazi opciju clear storage
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2751
Zastava Stuttgart
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Samsung S7 Edge
Ako nekog zanima dobar nemacki rom,zadnja verzija koja je uradjena je i medju najboljima dosad,sto i nije uvek slucaj

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.08 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.