Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Jul 2025, 02:50:47
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 131 132 134 135 ... 170
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Wireless mreze.  (Pročitano 604116 puta)
Zvezda u usponu

U want 2 play a game?

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2416
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.127
Pozdrav, od opreme imam Tp link tl-wr543g koji moze da radi i kao Access point i kao wirelless router, e sada, planiram da ga pocnem koristiti kao ap, medjutim fazon je sto mreza na koju planiram da se povezem emituje na kanalu 14, koliko sam vidio kod mene na ap su poredani kanali od 1 do 13, pa me zanima ima li nekakav nacin da se ovo rijesi, probao sam mijenjanje zemlje na japan jer sam procitao da u tom slucaju dobijem i kanal 14, ali ostalo je isto (americki dio kanali od 1 do 11, ostatak svijeta vecinom 1-13). Rekli su mi da je najbolje da slozim mikro tik, ali nije mi bas zgodno da imam u sobi jos jedan komp koji bi samo zbog toga morao stalno da radi. Hvala unaprijed na odgovoru!
Trebalo bi da ne mozes na kanal 14, ukoliko AP to ne podrzava. Jesi li probao da update firmware, pogledaj na sajtu sta sve update donosi. I da li mozes tu mrezu na koju planiras da se nakacis, nju prebacis na neki drugi kanal, koji tebi odgovara...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple 6
Koristim wireless antenu vec dugo vremena medjutim u zadnje vrema kad kisa pada nemam signala ili je vrlo slab pa su mi rekli da negde propusta vodu onaj dio na anteni(neznam strucni naziv) pa pitam da li bi sta pomoglo da ja to oblepim izolir trakom ili recimo silikonom da ne cekam majstore.
Sta bi mogao ja sam da uradim a da to ne utice na kvalitet signala?
Znaci kad je vreme suvo bez padavina sve je OK.
« Poslednja izmena: 31. Avg 2010, 16:24:40 od memor »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

U want 2 play a game?

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2416
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.127
Koristim wireless antenu vec dugo vremena medjutim u zadnje vrema kad kisa pada nemam signala ili je vrlo slab pa su mi rekli da negde propusta vodu onaj dio na anteni(neznam strucni naziv) pa pitam da li bi sta pomoglo da ja to oblepim izolir trakom ili recimo silikonom da ne cekam majstore.
Da ti oprema propusta vodu, onda ne bi radila... ti pogledaj da li ima negde neka pukotina/naprslina koju mozes oblepiti ili zapusiti silikonom, sto moze samo da koristi.
To sto ti opada/gubi signal kad pada kisa...to je posledica lose opreme, sto tvoje, sto provajderove.
Kod kog provajdera si, koju opremu imas (slikaj je ako mozes), u kom gradu si...?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Sea shepherd

Zodijak
Pol
Poruke 23472
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Poz svima   Smile
Imam jedan krajnje čudan problem. Imao sam TP-Link TL-WR340G ruter, i nisam imao problema sa njim. Medjutim, njega dam sestri i ja danas kupim TP-Link TL-WR340GD. I na stoni komp sve u redu(preko LAN), na Wi-Fi se konektujem preko telefona potpuno normalno. Problem je sa laptopom. Imam neki stari model ASUS-a A9 serija. Nece da mi detektuje Wi-Fi. Sa starim ruterom je radilo potpuno normalno, i sada vata sve mreze okolo kao i do sad, medjutim novi ruter neće. Ne znam u čemu je problem, standard je isti, podešavanja ista kao na stari. Probao sam reset, Firmware upgrade, ali ništa ne pomaže....Imate li neki predlog? Šta bi moglo biti?
Pozdrav  Smile
Imas jako zanimljiv problem...  Smile
Za pocetak probaj da problematicni laptop prikacis preko lan kabla (ne zaboravi da iskljucis WiFi), da vidimo dal tako radi internet.
 I reci nam koja podesavanja si stavio u router i koji operativni system imas na laptop-u?

Obrisi istorijat wireless mreza na koje se kacio laptop, restartuj laptop.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
mob
Nokia 6630, valjda

Osushi Kabl i antenu, ali dobro osushi. Ali nemoj bash na silu (upaljach i sli, fenom za kosu i onda ostavish nekoliko sati na vazduhu) Uzmesh izolir traku, obmotash dobro (naravno kad je smontirano ne posebno) i nalijesh silikonom. Struchni naziv "ushla je voda u fid"  Smile
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.9
Da li mi mozete pomoci kako da pronadjem LAN konekciju.  Nemam ni jedan driver za komp pa ne znam kako bih mogao da pronadjem driver za moj komp stari.  Inace ostale mi programe lako skinuti preko interneta ali ne mogu kad nemam LAN konekciju.  Pa ako neko zna da mi pomogne mnogo hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22020
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Apple iPhone 12, S21
koja je maticna u pitanju?
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.9
Citat: chelavi1 link=topic=260118. msg8848488#msg8848488 date=1284849436
koja je maticna u pitanju?

Maticna nzm tacno.  Ali znam prizvodjaca tog lan porta.  Posto je to integrisano za maticnu.  A sto je najveci problem sad.  Kad treba da instaliram driver za to, nestalo mi je ona opcija u deviace manager za lan Ethernet.  Sad kako to da povratim?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 407
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
ako je samo drajver problem onda bi ta mrežna kartica trebalo da se pojavi u device manageru sa znakom pitanja ispred. a ako je uopšte nema može da se desi i da je sevnula. a za ploču otvori kućište i vidi šta piše na ploči.
IP sačuvana
social share
"Život bi bio puno lakši da imamo source code."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.9
ako je samo drajver problem onda bi ta mrežna kartica trebalo da se pojavi u device manageru sa znakom pitanja ispred. a ako je uopšte nema može da se desi i da je sevnula. a za ploču otvori kućište i vidi šta piše na ploči.

Meni se pojavilo to pod znakom pitanja. Ja kad sam otvorio kuciste da vidim naziv lan konekcije i zatvorio kuciste i posle ga upalio nisam nasao to u deviance, tj nije se pojavilo. Nzm sad sta se desilo kad nisam nista pipao jbg. Poludecu. A sta kad procitam broj maticne ploce sta ona? Mogu naci sve drajvere za nju ili sta?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 131 132 134 135 ... 170
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Jul 2025, 02:50:47
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.275 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.