Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 10:35:45
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 126 127 129 130 ... 170
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Wireless mreze.  (Pročitano 608191 puta)
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
imam sledecu situaciju tp-link wr543g ruter podesen od strane provajdera da radi u wisp APclijent ruter modu na njega trenutno zakacen 1dekstop utp kablom,kupio sam tp-link wr542g ruter i hteo bih da napravim wifi mrezu u kuci. na netu sam citao i gledao(youtube)kako se povezuje ovaj ruter ali ni u jednoj situaciji nisam prepoznao moju a i nisam bas nesto vican oko umrezavanja pa bih molio ako moze neki tutorijal korak po korak kako da ih povezem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Sea shepherd

Zodijak
Pol
Poruke 23472
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Rutere medjusobno spoji kablom sa lan 4 na lan 4.  Na tplinku 542 disejbluj dhcp.
Posle toga podesi wireless mrezu na tplinku 542 i to je to.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
nije  mi bas sve jasno,kad se ulogujem na wr542g idem  na quick setap pa na internet parametes configuratuon sta tu da izaberem dinamic ili static ip,od provajdera imam dinamic ip na wr543g i pppoe.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Sea shepherd

Zodijak
Pol
Poruke 23472
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Prvo namesti wireless mrezu pa onda desable dhcp,  sve to odradis  na 542.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
uspeo sam .ali sam imao malo problema jer i wr543g i wr542g imaju iste adrese pa nisam mogao nikako da udjem u podesavanja wr542g zato sam spojio samo wr542g na komp a vezu izmedju rutera sam prekinuo i tako sam usao u podesavanja itu podesio wr542g a zatim ga spojio sa na wr543g isve je proradilo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko gubi,ima pravo da se ljuti...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.55
mob
Apple Iphone 4s
pozz svima

za koji dan uvodim ADSL internet koji ima 8MB download(operater tako tvrdi)
nude mi wifi modem ciji se najam placa 3evra mesecno(oko 300 kinti znaci) ali gledajuci na netu te wifi modeme rutere il sta vec zakljucio sam da mi se vise isplati da ja to kupim nego da pd njih iznajmljujem...
pa vas pitam kakav u stvari meni taj wifi modem/ruter treba da bih iskoristio punu brzinu interneta i kad se bezicno kacim?  Smile slabo se razumem u standarde i ovaj vid tehnologije..  Smile
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1662
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
HTC Desire
Pa ukoliko uvedes wifi ruter onda ces moci da spojis bezicno neke uredjaje na net (mobilni, laptop,...) to ti nije lose, mozda ti sad ne treba, ali mozda ti zatreba u buducnosti. Ja sam uvek za uvodjenje rutera, pogotovo wifi rutera, sto sam uradio kod sebe.

A sto se tice iznajmljivanja, ja sam pre da ti kupis, danas ti ruteri nisu skupi i zavrsavaju posao. Ja sam pre godinu dana uzeo tp link wr542g wifi ruter, nakacio ga na Telekom-ov ruter i prezadovoljan sam. Ima dobar domet (jedno 10-tak metara od kuce) antetnu mogu da menjam ukoliko hocu da pojacam domet, itd.
IP sačuvana
social share
Ko uci znace, ko se snadje imace.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 202
Zastava beograd
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Apple iphone 5s
Ae dobri ljudi ako neko zna da napise, kako da setujem Linksys WRT54GL za wireless i dva kompa...znaci jedan laptop i dva desktop-a....provajder je SBB...frka oko DHCP-a Smile. I ip koji dobijem od sbb je tipa 89.212.222.40...koji je ovo opseg?
« Poslednja izmena: 14. Jun 2010, 16:15:26 od mastika »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 580
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.70
mob
HTC Sensation
Znali neko nesto vise o ovom ruteru Linksys WRTU54G http://homesupport.cisco.com/en-us/wireless/lbc/WRTU54G-TM?
Konkretno me zanimaju ova dva sim card porta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

zivot je lep..

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 29
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
HTC Tatoo
Zivim u zgradi i pola komsiluka mi koristi net pa bih da ga zakljucam... nikako mi ne uspeva... pa ako moze pomoc?

Model: TL-WR340G...
IP sačuvana
social share
sreca, sreca, radost, uzivancija :DDDDDDDD
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 126 127 129 130 ... 170
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 10:35:45
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.