Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 10:33:08
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 103 104 106 107 ... 170
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Wireless mreze.  (Pročitano 606062 puta)
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6630, valjda
Mislim da je raskid pa ponovno potpisivanje Smile
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 864
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5
mob
Apple IPhone 3GS,
omg koliko komplikuju  Smile moracu da odradim jednu od ovih varijanti, najjeftiniju  Smile
Ne znam to sa raskidom ugovora, ali ako si vec iznajmila adsl modem od njih vratis im ga nisi im na teretu i kupis Wireless Adsl modem to ti je kosto sam reko 50 e i imas svoj uredjaj a provajdere mozes da mijenjas bukvalno na poziv telefona Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ko pre devojci, sam u nju upada

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11151
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Samsung Galaxy S10
Ja nisam nešto imao prilike da se bakćem wirellesom, ali eto lokalni provajder je postavio AP u mojoj blizini, međutim, radi se o 2.4 GHz a meni je jedino 1 Mbit opcija prihvatljiva, ako se sećam, čitao sam da je na 2.4 GHz maximalna preporučljiva brzina 768 kbit/s, a i taj AP je na 2 km od mene. Ako bih uzeo 2.4 GHz antenu - vredi li se zezati, ili nemam šanse za megabit. Pazi, kapiram ja da je megabit maximalna negarantovana moguća brzina, al' bar da uglavnom bude nekih 70% te brzine. Vredi li se zezati, ili da tražim drugu opciju?
IP sačuvana
social share
Isterajte zlo iz žena. Uterajte im dobro!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 864
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
mob
Apple IPhone 3GS,
ja te najbolje nisam skapiro... konekcija na ap i i konekcija na net preko njega su dosta razlicite, ako ti ap da konekciju npr 2Mb/s maksimalna brzina koju ti mozes da ostvaris sa downloadom i uploadom je 2Mb/s a ako ti je provajder za net dodjelio 1 Mb/s ti ces ladno da imas full placenu koneciju e sad tu imas i mali problem vezano za udaljenost, duzinu kabla, opticku vidljivos sto utice na ping time sto je jako bitno... ako ti je ping manji od 100ms to je ok net ce piti ladno mozes i da koristis VOIP ali ako je preko toga to ti se neisplati....
Otidji kod provajdera i raspitaj se koje antene imaju i kojeg su pojacanja i onda ces znati dal mozes da dobijes to sto oces jer neznaciti ti nista konekcija ni 54Mb/s ako ti je ping tipa 800 ili 1500ms
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11151
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Samsung Galaxy S10
Pa dobro, svakako ništa bez merenja signala, ali me interesuje koliko bi bilo pouzdano voziti 1 Mbit na 2.4 GHz opremi, jer na sajtu provajdera videh da kao ne preporučuju brzine veće od 758 kbit/s na 2.4 GHz.
Na žalost, izgleda da ja ovde i ne mogu da koristim 5 GHz, pa pitam ide li neko na 1 Mbit preko 2.4 GHz i kakva su iskustva?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 864
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
mob
Apple IPhone 3GS,
ja sa 2.4 Ghz na 11 kanalu imam link na 8 kilometara 24 dB konekcija 108Mbs ping time od 60 do 105 ms u zavisnosti od vremenskih uslova doduse ovo p2p konekcija ali siguran sam 100% ka provajde da mogu da omoguce korisnicima i 5Mbps ako imaju hvalitetnu opremu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11151
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla Mint 7
mob
Samsung Galaxy S10
Obavestio sam se, ne samo da može 1 mbit na 2.4 ghz, već može i mnogo više, ako je oprema i AP po standardima.
Thanks Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6630, valjda
Obavestio sam se, ne samo da može 1 mbit na 2.4 ghz, već može i mnogo više, ako je oprema i AP po standardima.
Thanks Wink

Jel ti dosta 16mbts na 2 km Smile Moze vishe ako je recimo mikrotik ili UBNT u pitanju. Inache one kucne gluposti... Nece moci.
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 864
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
mob
Apple IPhone 3GS,
covjek oce 1Mbps net tako da mu konekcija ne treba veca od 2Mbps
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko gubi,ima pravo da se ljuti...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Apple Iphone 4s
evo mog pitanja:nailazim cesto na jednu otvorenu Wireless pristupnu tacku(od nekog komsije ili iz nekog kafica),jacina signala je solidna i uspevam lepo da se prikacim-sistem pokazuje da je sve u redu(nema nikakvih limita zezancija itd,sve radi ok) ali kada krenem na internet tu dolazi do glavljenja.Tj ne mogu izaci ni na jedan sajt-jer startna stranica krene da se ucitava i onda od jednom stane i broswer mi napise da je u toku ucitavanja doslo do prekida tj,da se ucitavanje resetovalo.Moze li se ovo na neki nacin prevazici i koristiti ova pristupna tacka ?
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 103 104 106 107 ... 170
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 10:33:08
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.