Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 18:01:30
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 158 159 161 162 ... 170
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Wireless mreze.  (Pročitano 605673 puta)
Udaljen sa foruma
Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3
Zastava Philippines
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.75
mob
LG 
Treba mi pomoc.
Imam ovakvu kofuguraciju.
Adls router Zyxel 660hw paket 5mbit/s.  Na djegov lan port nakacen TL-WA70ND accespoint sa externom antenom.  u drugoj zgradi 20 metara dalje TL-Wa901ND u universal repater modu.  Enkripcija wpa2.
Na TL-WA901ND etherne port nakacen TL-WR941ND  na njegov wan port.  Na 941 nd lan portu imam 5 Mb/s ali na njegovom Wlan imam samo 3 mbit testirano sa speedtest. net.  Zasto izgubim an brzini kada predjem sa ethernteta na wlan na poslednjem routeru.  

Prvobitna ideja je bila da koristim samo WA901 u universal repater ali da nebih gubio naprotoku rekoh da dodam u ruter ali opet gubin na protoku .  ima li neko ideju zasto?
p. s Survey sugnala na wa901ND kaze da 701nd hvata sa 31dB.  
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3
Zastava Philippines
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
LG 
Pitanje je i dalje aktuelno.  Jel mogucedaniko nema ideju?
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
LG Nexus 5
Pojma nemam zasto je to tako. Jel svaki upgrejdovan na poslednji firmware?

Jel imas neke polise ukljucene? Bandwith control?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3
Zastava Philippines
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
LG 
tplink jesu, za zyxel nisam siguran. jednina ideja da ima previse kasnjenja siganala posto imam 2 wireles linka pa da tu mozda treba podesiti neke network parametre.

Nisam stavljano nikakaw bandwithc controlo olo slicno posle fabrickih podesavanja radios sam samo na wirelesu

« Poslednja izmena: 28. Jan 2012, 07:05:56 od vladimird70 »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 51
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.60
pozdrav svima . interesu je me da li je moguce da hvatam druge mreze pomocu rutera ... imam internet gromnet,standardno kabal velika antena na krovu i  hvatam njihov AP. kabal je prikacen na njihov ruter koi su mi oni podesili ,stim sto imam jos jedan ruter air live 802.11g...koi sam ja prikacio na njega i imam warles po kuci .. e sada ,iteresu je me da li mogu da udjem nekako u ruter i nakacim se na neku drugu mrezu ,ne na njihov AP... cuo sam da moze ,ali nzm kako ... da li bi hteo neko da mi objasni korak po kora...????? udjem ja u ruter 192.168.1.1 ..ali nzm da ga podesim . hvala u napred . nadam se da ste me razumeli ,hvala jos jednom
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.56
ne mogu da nadjem objasnjenje pa ako neko moze da pomogne. imam u jednoj kuci d-link dir-300 u ap modu na koji se kaci laptop a u drugoj linksys wrt54gv2 sa jednim lan portom sa dd wrt v24. sp2. nikako ne mogu da dobijem net na njemu.  ni lan ni wlan, ni u kom modu. repeater mod bi bio najbolji. dobijem cak i internet access ali nista ne otvara. gde gresim. hvala.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.79
kupio sam danas wifi ruter dlink dir600 i imam problem sa povezivanjem na sbb modem...uopste nece da se poveze,ne znam sto...samo izbaci da konekcija nije uspela(ili nije pronadjena)
da li je neko imao slican problem?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
LG Nexus 5
kupio sam danas wifi ruter dlink dir600 i imam problem sa povezivanjem na sbb modem...uopste nece da se poveze,ne znam sto...samo izbaci da konekcija nije uspela(ili nije pronadjena)
da li je neko imao slican problem?

Skini ovo, 20-ta strana, sve detaljno objasnjeno:

http://www.sendspace.com/file/6g5zlo

Javi ako budes imao problem.

ne mogu da nadjem objasnjenje pa ako neko moze da pomogne. imam u jednoj kuci d-link dir-300 u ap modu na koji se kaci laptop a u drugoj linksys wrt54gv2 sa jednim lan portom sa dd wrt v24. sp2. nikako ne mogu da dobijem net na njemu.  ni lan ni wlan, ni u kom modu. repeater mod bi bio najbolji. dobijem cak i internet access ali nista ne otvara. gde gresim. hvala.

Rcma, za pocetak vrati origin firmware, pa probaj onda.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.79
resio sam problem,samo sam iskljucio i ruter i modem na par minuta i onda je sve radilo bez problema
hvala na pomoci  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.83
Pomoc:

Nece mi registruje nista u vezi wirelessa na Windows 7 (ultimate, dakle gusarski)..na novom laptopu tek  intaliran Win.
Radi se o kucnoj Wi-Fi mrezi, Adsl - Mtel. Modem odasilja bezicno..

Prethodno je radio Wireless na tom laptopu u  LinProLite (laksa verzija preloaded linuxa) koja je dosla na laptopu. I cak je radio Wi-Fi na Ubuntu 10.10 sa USBa dakle cak neinstaliran.

A instaliram Win7 ono nece, wtf?

"The Windows Wireless service is not running" (Manage Wireless networks)

Odakle da krenem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 158 159 161 162 ... 170
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 18:01:30
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.087 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.