Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 09:28:45
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 141 142 144 145 ... 170
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Wireless mreze.  (Pročitano 603858 puta)
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
LG Nexus 5
E realno, ovi swichevi koji imaju dva fiber porta i nisu skupi, skoro isto. Jedino je problem da prevuchesh monomodno vlakno a da ti neki idiot ne skrshi kablic...

Fiksiranim cevima, metalnim/plasticnim, jebem li ga. Prilicno je lako odraditi to po zgradama ako se radi planski.

Citat
Ili kako objasniti odredjenim manjinama da optichki kabl ne sadrzi bakar...

Mislis na nepismenu ciganiju? Nema leka. Pomaze eventualno ukopavanje svuda, a ne kacenje na mostove na izvolte svima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Nokia 6630, valjda
Ko je neshto u ovoj drzavi radio planski?

Telekom je pre dve godine preorao svaki veci grad u srbiji i razvukao bakar... opet...
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
LG Nexus 5
A sta bi ti? Da sve bude razvuceno planski i da sve to radi? I jare i pare? E pa ne moze.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Nokia 6630, valjda
Pa u pravu si, jedno iskljuchuje drugo  Smile
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Onen i-Estel Edain ... U chebin Estel anim.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4131
Zastava The Middle-Earth
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
Nokia N-shurnaest
Za 150 metara ne znam, sa 55 metara duzine izmedju dva rutera je najobicniji, sugavi cat5, licnasti, ne sa punim presekom radio kao sto radi i na 5 metara duzine. Bez ikakvog gubitka u karakteristikama.

Citat
Zivo me zanima kako izgleda reliable date kad napon opadne i umesno nula i jedinica racunar cita nule i krompire.

Ako si jos na akademiji, pitaj profesora za ovo ali mu navedi o cemu se prica, odnosno o duzini od 43 metra utp kabla izmedju dva rutera i o naponu.

Po mom misljenju su ovde ripiteri apsolutno nepotrebni, cak i ako se radi o najobicnijem utp-u, bez shildovanja i bez fly prefixa.
Ma kontam ja sta ti hoces da kazes, ruter mu i onako pegla napon, ali nisam siguran da se napon bar malo ne pokoleba , kad kroz tri+ sprata on prodje nepsredno pored standardne stambeno zidne elektricne instalacije, 7 micro talasnih, 5 wireless-a...
Doduse tu bi mu jedino krsteno pomogao FTP. Sto je od situacije do situacije promenljiva za uzeti u obzir.
Ali kao sto rekoh ako nemu shljak bez vecih problema...
ipak bi metno jedan da bolje siba  Smile
IP sačuvana
social share

J.R.R TOLKIEN GEEK   
I think ... therefore you are.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 615
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Pozdrav svima. Drug ima sledeći problem, ako može pomoć.

U pitanju je sbb net koji se hvata preko wireless-a (za laptop). E, sad, često se dešava da se izgubi konekcija, iz čista mira, najčešće kada se komp ne koristi nekoliko sati. Kada ode na onaj troubleshoot, piše da ne postoji veza izmedju sbb modema i wireless modema. ovo može da se reši konstantnim drndanjem priključka u sbb modemu, ali nas zanima da li postoji neko smislenije rešenje. Ili bar objašnjenje zašto je to tako, do koga ili čega je problem  Smile
Hvala  Smile
IP sačuvana
social share
Shvatio sam da kada tek rođeno dete stegne svojom malom šakom, po prvi put, prst svoga oca, da ga je uhvatio zauvek.   Naučio sam da čovek ima pravo da gleda drugog odozgo jedino kad treba da mu pomogne da se uspravi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
LG Nexus 5
Verovatno je do sbb-a, signal je slab. Koji prikljucak drndas? Beli antenski ili utp kabl koji ide do wifi rutera?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 615
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
drndam onaj mali crni, da bih resetovala modem (sbb).
IP sačuvana
social share
Shvatio sam da kada tek rođeno dete stegne svojom malom šakom, po prvi put, prst svoga oca, da ga je uhvatio zauvek.   Naučio sam da čovek ima pravo da gleda drugog odozgo jedino kad treba da mu pomogne da se uspravi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
LG Nexus 5
Zovi ih i reci im probleme. Prilicno sam siguran da njihov signal varira od loseg na mnogo los.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 615
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Hvala na odg.  Smile
To je i drug mislio, ali mi smo amateri  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 141 142 144 145 ... 170
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 09:28:45
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.