Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 00:52:55
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 134 135 137 138 ... 170
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Wireless mreze.  (Pročitano 603816 puta)
Pocetnik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 7
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
SonyEricsson k800
ali ja ne mogu da pristupim svom uredjaju putem pretrazivaca
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 330
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.41
mob
Nokia 5800 XM
e ovako..sa terase stana u kojem stanujem (student) moze da se na'vata masu wless-a! neki od njih nisu zakljucani, neki jesu.
sad sam ubacio desktop racunar, pa sam planirao da mu ugradim pci wireless karticu (ovu). medjutim, prijem iz sobe je slab.

zanima me mogu li ja da uzmem par metara koaksijalnog kabla, odvijem antenu sa kartice (u opisu pise "izmenljiva antena", pretopstavljam da se mice), umetnem to kablo izmedju kartice i nje, a nju stavim na terasu?

i ako moze, zna li neko kako?

Naravno da mozes, treba ti jedan zenski, jedan muski konekor i kolicina kabla. Spojis to i sve fercera. Imas jeftinih antena na tom principu gotovih.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 330
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.41
mob
Nokia 5800 XM
Citat: srecko_83@hotmail.com 27. Okt 2010, 10:25:33
ali ja ne mogu da pristupim svom uredjaju putem pretrazivaca

Stavi na racunaru u postavkama mrezne kartice Ip asresu, npr. 192.168.0.1, i kucaj ip adresu svog uredjaja u alatnu traku browsera, za Air Live je : 192.168.100.252
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 864
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.41
mob
Apple IPhone 3GS,
ja sam platio antenu od 12 db sad kablom od 2m 11e u podgorici, to znaci da je kod vas jos jeftinije Smile netreba se muciti oko sice, a pritnom ako primas signal od uredjaja to ne znaci i da ces moci da uzvratis taj signal ... zato ti je ovo najbolje resenje Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 7
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
SonyEricsson k800
Mislim da niste razumeli moj problem vec imam antenu, ali ne mogu da pristupim uredjaju moj drug kaze da treba da flesujem uredjaj ali kako ????? Smile
« Poslednja izmena: 29. Okt 2010, 20:33:08 od srecko_83@hotmail.com »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 330
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.41
mob
Nokia 5800 XM
Paa moras mu pristupiti kako sam ti objasnio, onaj drugi post nije bio tebi namjenjen, vec drugom momku.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 7
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
SonyEricsson k800
pokusao sam sve moguce i ti sto si mi pokazao, ali nece ne mogu i dalje da pristupim uredjaju treba da ga flesujem ali kako ????????
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Chrome 7.0.517.44
pozz! trebalo bi mi setovanje Huawei EchoLife HG520i routera!!?? hvala unaprijed i izvinjavam se ako je vec neko stavio. . nisam vidio!!!  :help:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 24
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
VIP v528
e imam problem ja imam wierles ono klasicno kupio sam antenu i dobio kabel koji je direktn povezan u komp i nemam mogucnosti da ga stavim na jos jedan racunar pa vas pitam sta da kupim da mogu jos laptop i racunar da umrezim (po mogucnosti bezicno) internet
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Pozdrav , imam AP TP-LINK TL-WA 501g i grid antenu 24 db i zanima me zasto nemogu da uhvatim nijednu mrezu iako ih u mojoj blizini 2km ima oko 5 komada!! Da li bi neko mogao da mi opise kako da podesim AP da bih video signale!!! Hvala unapred!!

P. S.  Sve sam pokusao ali neide cak kad podesim AP sa 6 kanala na 3 kanal i idem reboot i save AP se samo diskonektuje i pokazuje da nije prikacen mrezni kabal!! To se dogadja kad pokusam bilo sta da sacuvam do promena!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 134 135 137 138 ... 170
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 00:52:55
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.134 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.