Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 12:58:49
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 115 116 118 119 ... 170
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Wireless mreze.  (Pročitano 606090 puta)
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
Moze li neko da mi kaze kako da priklucim antenu u USB wireless adapter zyxel g-202? On nema otvor za antenu ali moze li nekako da se prikluci antena??
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
Sony xperia
Ne moze. Vec je na stampanom kolu to odradjeno kao zavojnica. Ne cackaj, jer ti treba proracuj na osnovu frekfence koja bi bila duzina. A i nemas gde prilemiti. Zbog kapacitivnoti, promenili bi se parametri.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Sea shepherd

Zodijak
Pol
Poruke 23472
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Moze li neko da mi kaze kako da priklucim antenu u USB wireless adapter zyxel g-202? On nema otvor za antenu ali moze li nekako da se prikluci antena??
http://www.nathanlipscy.com/wireless_usb_hack/opened2.jpg

http://www.nathanlipscy.com/wireless_usb_hack/complete.jpg
« Poslednja izmena: 22. Dec 2009, 17:43:37 od okno »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 251
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
Samsung e900
imam jedno pitanje imam wireless internet u zgradi i 4 stana deli konekciju tako da mi kabal za int.dolazi od rutera  koji se nalazi kod komsije sada me interesuje da li ja mogu moj dovodni kabal povezati sa jos jednim ruterom i dobiti  bezicni int. u mom stanu posto imam laptop inace od moje stare mreze posedujem i  ruter tplink541g i acpoint planet to je radilo na 2.4ghz ali sada smo dobili opremu na 5.8ghz unapred hvala.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
Nokia 6630, valjda
Можеш. Само ако тај твој стари бежични рутер може да зове пппое конекцију (мислим да њу користи твој провајдер....)
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Pozdrav svima. Nov sam na forumu ,iako sam vise puta bio kao gost. Nerazumem se bas najbolje u kompjutere a interesujeme kako da nesto uradim. Imam staru opremu bezicnog interneta koja radi na 2,4 . . Kupio sam laptop ,koji bi da povezem sa kompom. Kabal koji mi dolazi od antene do kompa je onaj sa jednom zicom i matica na kraju. Imam posebno i TP- link model TL-WA 501G kao i belkin G ruter. Kako to da sastavim da na laptopu imam internet.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
Nokia 6630, valjda
Овако, мислим да ти је овај ТП-линк 501 био утакнут у тај кабл јел да?
Устави ти имаш све што ти је потребно, овако... Антену у рутер који је до сад био закачен за њу, други рутер прикључиш преко етернета (каблом) на први рутер а лаптопом вајерлес на њега... онда би требало да се подеси... У принципу, најмање нервирања је да позовеш вајерлес провајдера код кога си био да ти пошаљу техничаре који ће то да ти повежу и подесе (гомила њих то жели да одради, наравно за неке паре) и да скратиш себи нервирање. Ако баш желиш сам то да одрадиш повежи како сам ти написао па се јави око подешавања да ти некако помогнемо...
« Poslednja izmena: 28. Dec 2009, 19:03:02 od lerr »
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 251
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
Samsung e900
u principu je tesko doci do tehnicara a trazice za to najmanje 2000din ali u principu i ja se donekle razumem u to
samo mi treba pomoc oko cega da obratim paznju pri podesavanju. znam kako se pristupa ruteru kako se pedesava jer sam to radio sam,  pri instalaciji na wireless internet .interesuje me dali moze i kombinacija kada povezem moj ruter da imam i internet preko lana i preko wlana zato sto bi moj 2 komp povezao kablom .inace ruter je proizvodjaca tplink541 pozdrav

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
Kod mene je provajder u masinu ugradio njegovu opremu tako da neznam sta je. Kod starijeg sina u drugu kucu je ugradjena nova oprema koja radi na 5 Gh i tamo preko ovog rutera uspostavimo kontakt izmedju njegove masine i laptopa bez problema,ali nemoze da dobaci do moje kuce. Narucio sam tu novu opremu i za ovu kucu gde smo mladji sin i ja ,ali vreme i obim posla im prave guzvu ,tako da se mladji sin i ja menjamo na ovoj masini ,a laptop stoji. Ako neko zna semu povezivanja neka postavi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 232
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
Imam problem sa wirelessom znaci u pitanju je msi x320 sa  802.11 bgn 1t1r mini card-om, skinuo sam sve drajvere i instalirao prikacio se na net preko rutera. Medjutim dolazi do toga da kada otvaram stranice na primer preko bilo kog pretrazivaca ili nece da otvori stranice ili moram da cekam po nekoliko minuta, ili refreshujem 3-4 puta. Pokusao sam da reinstaliram windows i umesto sp2 da koristim sp3, medjutim nista. Proveravao sam ping koji ide od 60 do 120, stavljao sam razlicite programe koji navodno ispravljaju greske kao sto je ona winsockxpfix.exe, probao sam da patchujem sa Microsoft patch (KB884020), medjutim nista. U trenutku kada wireless radi to jest prima signal sa kompa imao sam srece da pogledam speed test koji je pokazivao da je brzina downloada 1 mbit/s a uploada 0,2 sto je sasvim zadovoljavajuce.
E sada verovatno ce te me pitati da li je problem u ruteru, nazalost nije zato sto drugi laptop i racunar se takodje kace wireless konekcijom na router i kod njih radi sve normalno. Pokusao sam da opcije njihovih wirelessa u potpunosti identicno prekopiram u opcije mog wirelessa medjutim ponovo isto. Da li postoji neko resenje? Da li je neko imao istih ili slicnih problema?
Hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 115 116 118 119 ... 170
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 12:58:49
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.122 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.