Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 96
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Wireless internet u Srbiji - Pitanja, problemi, saveti  (Pročitano 216759 puta)
Supervizor foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Linux
Browser
Mozilla (2007)
mob
Apple iPhone
Nemačka vlada: Ne koristite Wi-Fi tehnologiju
Subota, 4. avgust 2007. 17:22

Nemačka vlada smatra da, zbog visokofrekventnog elektromagnetnog zračenja, nije dobro koristiti bežične vaj-faj uredjaje (Wi-Fi) kod kuće, već je mnogo bolje koristiti klasični kabl, objavio je "Špigl onlajn" (Spiegel Online).

Ovom preporukom vlada je, u pisanoj formi, odgovorila na pitanje partije Zelenih o štetnosti zračenja vaj-faj uredjaja.

Preporuka nemačke vlade, tumači elektronsko izdanje nemačkog nedeljnika, praktično znači da ne treba držati svoj "noutbuk" kompjuter u krilu, niti ga koristiti u bašti ili nekom drugom slobodnom prostoru, već je bolje priključiti ga na običan kabl u kući ili kancelariji.

Vladino upozorenje zasnovano je na studiji Saveznog ureda za zaštitu od zračenja, navedeno je na sajtu.

Krajem prošle godine i bavarski parlament je upozoravao na štetnost vaj-faj zračenja, preporučujući tada školama da ne uvode tu bežičnu tehnologiju, podsetio je internet dnevnik "aktualne.sk".

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
Da li moze neko da mi kaze koliko ce me kostati da uvedem wireless ako mi se kompjuter nalazi na pola metra od prozora (na 1. spratu) koji gleda na zgradu preko puta udaljenu 70 metara na kojoj se nalazi antena provajdera (na 7. spratu)??? Hvala unapred
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
zovnes provajdera i pitas... sve naravno zavisi od opreme,kabl je sitna investicija  Smile
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 420
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 
ako hoces AP i antenu oko 100EUR
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
SonyEricsson k700i
ljudi mozeli neko da mi kaze dali je wairless na 2,4g slobodana frekfencija . umrezio bih se sa drugarom jer imam opremu ali mi jedan lik koji ugradjuje bezicni net kaze da mogu zaglaviti zatvor do tri godine ako mu budem ometao signal jer je on platio neku dozvolu kao provajder...  umrezio bih se sa drugarom na razdaljini od nekih 3-4km upitanju je medjugradsko umrezavanje.zna li neko nesto o tome da ne zaglavim u corku.... hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

# internet je čudo !!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 25
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 6230i

samo u Srbiji  Smile
IP sačuvana
social share
Ex-WirelessUser !!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 794
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
slobodno ti njemu kazi da on jede ono sto se radi u wc svaka mreza koja radi na 2.4ghz ima svoju zasititu tako da ne mozes ti sam kao ni niko bez dozvole provajdera da se nakacis a to sto je on platio dozvolu to je nesto sasvim drugo ti ako imas opremu mozes da se umrezavas sa kim hoces na dozovljenim frekvenicja a to su 2.4ghz i 5ghz pa ta opreama se prodaje u radnji slobodno ne treba nikakva dozvola za to.........da treba kao za radio stanicu e to bi bilo vec nesto drugo nego on malo zavisntan jer mu sigurno posao ne ide kako je zamilio nema vise malih sistih jajara da uzimaju deo kolaca sada ga dele samo telekom i par jacih provajdera ostale ce polako da ne stanu .........
IP sačuvana
social share
gledaj da u zivotu sto manje radis a vise mlatis praznu slamu jer ces pre docekati sigurnu i veliku penziju
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Šijo mu ga Đuro s prten konac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6306
Zastava Amsterdam
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
LG G2
 @vucko
ne "krades" li mu slucajno signal? Smile Smile Smile Smile
ne slusaj bolida
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 66
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Moze li neko da mi pomogne i da savet...
Nalazim se Americi i koristim Wireless 54mb/s ultra brz.
Posto se vracam za Srbiju, Novi Sad,hteo sam da ponesem neku opremu za Wireless,AP,ruter???
Sta je dobro koji modeli,sta,kako???
Hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Here I am, on the road again...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3818
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
HTC Touch Pro
npr. buffalo router ja bih ti ga preporucio i bilo koju antenu od 5ghz ili 2.4ghz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 96
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.109 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.