Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 96
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Wireless internet u Srbiji - Pitanja, problemi, saveti  (Pročitano 218713 puta)
Zvezda u usponu

Hvala je Bogu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1210
Zastava obrenovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
SonyEricsson v 600i
da ne listam svih 30 strana mislii smo da zajednički u zgradi ugradimo wireless net u Obrenovcu ima dva provajdera beogrid i mag net ima li neko iskustva sa ova dva provajdera magnet je nešto malo skuplji ali daje posebnu ip adresu dok je na beogridu zajednička u čemu i kolika je razlika u protoku.
IP sačuvana
social share
Au al ima smarača i debila pa to je strasno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 25
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung Galaxy S10e
pregledao nekoliko stranica i vidim da se sve odnose na reklamiranje nekih provajdera. Ono sto mene zanima je da li je neophodna vizuelna zeza antena(lap top sa wifi) i antene provajdera. Sada se konektujem preko jedne lokalne mreze, ali ni njen zastupnik nije siguran u ovo. Pitam konkretno da li je moguce pristupiti nekoj Wireless mrezi u bg, a da pritom nema vizuelnog kontakta. Ukoliko neko zna odgovor, hvala mu unapred.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

Moj licni tekst :-?

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3589
Zastava Oreskovica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple iPhone 4
Moguce je ali signal mora da bude izuzetno jak sa stane predajnika... a i sa tvoje naravno da bi to radilo kako treba...
IP sačuvana
social share
Pozdrav, Nenad ® !
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Nikad ne veruj zeni koja laze!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 890
Zastava SCG
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia ZTE
lap ti moze uhvatiti signal ali jacina verovatno nece biti dovoljna za normalnu konekciju, ja sam sa ap uspeo da ostvarim super vezu bez opt vidljivosti ali uz dosta setanja ap po terasi

zakljucak: juri signal pa ako ti se ne svidi mesto gde si ga uhvatio kupi ap veruj mi isplati se
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Nerazumem se bas u wireless pa da pitam koliko bi kostala neka najobicnija oprema za wireless, posto je meni bazna stanica (ili se to zove ap neznam stvarno, uglavnom se odatle salje signal) na zgradi do moje i udaljena je najvise 100 m. Meni bi trebala neka sto jeftinija oprema za wireless al da moze da prenosi par Mb/s. Iz Novog Sada sam i bilo bi dobro ako biste napisali model opreme i cenu ako znate i gde je najbolje kupiti. Hvala unapred. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

Moj licni tekst :-?

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3589
Zastava Oreskovica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Apple iPhone 4
50eur antena, kabal i pci kartica... toliko je komplet, mada na 100m ti mozda ne treba nista osim pci wlan kartice koja kosta oko 2000 dinara...
IP sačuvana
social share
Pozdrav, Nenad ® !
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1456
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
@majstor_igre_
provajderi uglavnom prodaju vise protoka nego sto im link to dozvoljava, pod pretpostavkom "nece svi da vuku u isto vreme"

konkretno, ne mozes nista da uradis jer ce tehnicka podrska uvek naci neki dobar odgovor na koji ti opet neces imati sta da kazes
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 391
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
To je tačno. Moj provajder je Tippnet, Subotica. Izgovori su izgleda po čitavoj Srbiji slični: te "greška je kod vas, možda imate virus na računaru", "svi su prezadovoljni, zaista se čudimo šta je to sa vama, evo vidim ja odavde, skidaju kao poludeli" i bla, bla, bla... Kad se malo više "razvežu" ispada da se većina žali a tada izgovori postaju maštovitiji: "Jedan naš korisnik je pokupio virus koji emituje smetnje, pa je stoga veza užasna", zatim: "korisnici su sami krivi, jer smetaju jedni drugima" , ili: "jedino je rešenje da i vi igrate na kvarno i da im preotmete signal, šta vas briga". Takođe se spominju i nekakve antene domaće izrade koje prave dar-mar i skalamerija o kojoj se samo šapuće pred nama "neupućenima". Ja mislim da je sva ta zbrka i bruka posledica neprofesionalizma, alavosti i protekcionizma jer u svim tim "prijateljskim ćaskanjima" sa tehničkom podrškom, u vazduhu visi pitanje koje očekuju da napokon postavite: "A koliko to košta i da li znate nekoga...?"  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Nikad ne veruj zeni koja laze!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 890
Zastava SCG
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia ZTE
izumrece svi oni vrlo brzo, mene najvise nervira cena koja je kod svih duplo skuplja u odnosu na adsl, i zvaka o agregaciji na adsl kao do toga nema na wirelessu

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

napred Partizan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1460
Zastava subotica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 
@majstor_igre_
provajderi uglavnom prodaju vise protoka nego sto im link to dozvoljava, pod pretpostavkom "nece svi da vuku u isto vreme"

konkretno, ne mozes nista da uradis jer ce tehnicka podrska uvek naci neki dobar odgovor na koji ti opet neces imati sta da kazes

to su mi i rekli,nesto kao greska je do vas,koliko vidim sve je u redu,pogledajte antenu bla bla...

To je tačno. Moj provajder je Tippnet, Subotica. Izgovori su izgleda po čitavoj Srbiji slični: te "greška je kod vas, možda imate virus na računaru", "svi su prezadovoljni, zaista se čudimo šta je to sa vama, evo vidim ja odavde, skidaju kao poludeli" i bla, bla, bla... Kad se malo više "razvežu" ispada da se većina žali a tada izgovori postaju maštovitiji: "Jedan naš korisnik je pokupio virus koji emituje smetnje, pa je stoga veza užasna", zatim: "korisnici su sami krivi, jer smetaju jedni drugima" , ili: "jedino je rešenje da i vi igrate na kvarno i da im preotmete signal, šta vas briga". Takođe se spominju i nekakve antene domaće izrade koje prave dar-mar i skalamerija o kojoj se samo šapuće pred nama "neupućenima". Ja mislim da je sva ta zbrka i bruka posledica neprofesionalizma, alavosti i protekcionizma jer u svim tim "prijateljskim ćaskanjima" sa tehničkom podrškom, u vazduhu visi pitanje koje očekuju da napokon postavite: "A koliko to košta i da li znate nekoga...?"  Smile

i moj je tippnet su,jedino njih hvatam tako da sam prinudjen koristiti,a radi kako radi
IP sačuvana
social share
Sloboda roba da puze na istok po palubi broda koji plovi na zapad
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 28 29 31 32 ... 96
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.