Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 96
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Wireless internet u Srbiji - Pitanja, problemi, saveti  (Pročitano 215799 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 125
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Samsung D600
Meni  ide od 63 do 70 i radi mi super 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

Moj licni tekst :-?

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3589
Zastava Oreskovica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Apple iPhone 4
Ma to je super signal, u principu neki minimum na kome to kao moze da radi po meni je -90... bar se tako pokazalo u praksi ali nije samo jacina signala od presudnog znacaja... na nekim relacijama signal je odlican -73, a bandwidth test ne pokazuje vise od 100-300kbit/s protoka sto je malo... a tamo gde je -90 ide 3-4mbit/s bez problema...
IP sačuvana
social share
Pozdrav, Nenad ® !
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
mob
HTC desire s
Pa dobro kod ovoh je 256kb/s pa sad ne zna koliko bi trebalo da se krece to sto si nabrojao Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 125
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Samsung D600
To je jacina signala nema veze sa brzinom protoka. Brzinu moze da proveri preko nekih sajtova. Bitno je da je jacina signala dobra bez obzira na brzinu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
mob
HTC desire s
To je jacina signala nema veze sa brzinom protoka. Brzinu moze da proveri preko nekih sajtova. Bitno je da je jacina signala dobra bez obzira na brzinu.

Znam da je ovo signal i da je ono sto sam ja rekao brzina protoka nego nenad je pomenuo nesto drugo pa sam se pita za bandwidth a da je protok od 256
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1209
Zastava Nediceva Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6030
Citat
U Staroj Pazovi postoje sledeci provideri:

Vojvodina On Line
AbakusNet

Ja sam trenutno na Vojvodini i za sad nemam nekih vecis prituzbi.
Imam paket od 256kbps i download mi je u vecem delu dana izmedju 28-31.5kbps.Desava se da padne i na 20 ali retko.
Cini mi se da ni Abakus nije los ali je mana kod njih sto ogranicavaju mesecno download i nemaju p2p a na Vojvodini nema ogranicenja i p2p je dostupan od ponoci do 9h ujutru....

Ja sam na Abakusu i sa 128+ paketom imam minimalno 15 kbps.  Zadovoljan sam.
IP sačuvana
social share
На овоме свету могу да кажем што се дешава то није истина...мислим на овоме свету, што бих нагласио..да...пропаганда, што већина кажу, о овоме..није истина.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1209
Zastava Nediceva Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6030
Citat
Ubrzo ce svi oni biti pogaseni,a telekom ce poceti da ugradjuje,ili ce raditi,ali ce morati da plate licencu.
Daj nemoj da me plasis. Tek sam kupio opremu i od nedavno imam WiFi, a treba da ugase. Smile

Nek se Telekom nosi u qrac, banda jos nije ubacila digitalnu centralu a obecavaju vec 5 godina. Znas kad ce oni preuzeti bezicni internet, za jedno 10 godina. Toliko su ajkavi. Pa i sam znas da vi u Staroj Pazovi imate instaliran ADSL ali ne mozete jos da koristite jer nemate "tehnickih mogucnosti".
IP sačuvana
social share
На овоме свету могу да кажем што се дешава то није истина...мислим на овоме свету, што бих нагласио..да...пропаганда, што већина кажу, о овоме..није истина.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1209
Zastava Nediceva Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6030
Citat
Ja sam opremu platio 280 e i placam 1400 din brzina od 128 kb/s.Protok mi je oko 15-15,5 bilo kad u toku dana.Kod nas 100 kb je 1000 din
Ja sam opremu platio 200 e, a 128+ placam 2000 din. A protok je vise/manje kao i kod tebe.

Citat
Neko te je odr`o za opremu..i to zesce..
Ali sad nema veze, oprema je tvoja i ako se jedan provajder ugasi uvek mozes se nakaciti na drugog.

Moj AP je u potkrovlju. A ja sam u prizemlju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 125
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Samsung D600

Znam da je ovo signal i da je ono sto sam ja rekao brzina protoka nego nenad je pomenuo nesto drugo pa sam se pita za bandwidth a da je protok od 256
Evo moze da ode na ovaj sajt i da sam vidi.
http://bandwidth-test.net/
http://www.bandwidth.com/tools/speedTest
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1209
Zastava Nediceva Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6030
Hvala, bas mi je to trebalo. A od kojih gomilu programa na netu je najbolji za merenje ukupnog mesecnog protoka? Cuo sam da je DUmeter nepouzdan. Koji vi koristite, ja imam Net limiter i Net traffic meter.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 96
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.