Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 96
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Wireless internet u Srbiji - Pitanja, problemi, saveti  (Pročitano 216432 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1661
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Netscape 7.2
mob
Motorola 
Ma wireless internet je jedno veliko sranje,bar ovde u Srbiji. Sva sreca pa je adsl stigao u Staru Pazovu,pa cu moci da ga koristim. Prvih mesec dana
je bio odlican protok,onda se protok smanjio,ali je opet bilo dobro,da bi do pre mesec dana protok znatno smanjio,da sam morao da se prebacim na
home 128 kb/s,i opet je sranje. Da li neko zna da li moze da se raskine ugovor,i da li se vrsi povracaj novca.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
mob
HTC desire s
Ma wireless internet je jedno veliko sranje,bar ovde u Srbiji. Sva sreca pa je adsl stigao u Staru Pazovu,pa cu moci da ga koristim. Prvih mesec dana
je bio odlican protok,onda se protok smanjio,ali je opet bilo dobro,da bi do pre mesec dana protok znatno smanjio,da sam morao da se prebacim na
home 128 kb/s,i opet je sranje. Da li neko zna da li moze da se raskine ugovor,i da li se vrsi povracaj novca.

Mislis da raskines ugovor sa wirelles providerom ili sa adsl.
Ako mislis na wireles onda moze ali od kinte nema nista, znaci raskidas ugovor bez ikakvog obestecenja, dokle si koristio koristio si.. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 125
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Samsung D600
Ljudi pita me drug kako da vidi koliki mu je signal a povezan je preko rutera na antenu sa jos 2 coveka Smile
Nek proba da pristupi acces pointu na koji je zakacen ruter, tamo treba da nadje site survey i pored naziva bazne stanice na kojoj je zakacen ima prikazanu jacinu . Ako ne zna IP acces pointa neka udje u ruter i vidi. Sve ovo moze da odradi i vidi ukoliko mu onaj koji je montirao sve to nije zakljucao ruter a i acces point.
« Poslednja izmena: 16. Mar 2007, 20:21:07 od wardner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 309
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2

Mislis da raskines ugovor sa wirelles providerom ili sa adsl.
Ako mislis na wireles onda moze ali od kinte nema nista, znaci raskidas ugovor bez ikakvog obestecenja, dokle si koristio koristio si.. Smile
i adsl takodje moze da bude jedno veliko sranje ako se lepo ne odradi.ja imam wireless skoro deset meseci i savrseno funkcionise.ne moze se imati kvalitetan wireless sa kantenama,raznoraznim limovima i kablovima od 75ohm.dovoljan je jedan klijent sa losom opremom pa da remeti sve ostale,sto je kod nas cest slucaj.ne mozemo ocekivati neki kvalitet kad  na nivou drzave imamo samo dva linka ka svetu telekom i verat i to malih kapaciteta.plus kilave tehnicke sluzbe i da ne nabrajam dalje.nacitao sam se po forumima o tome kako je wireless los a takodje i adsl.kod mene radi uvek isto bez obzira na vremenske uslove.od provjdera imam nekih 2km.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Nikad ne veruj zeni koja laze!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 890
Zastava SCG
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia ZTE

nemozes reci uopsteno da je wireless sranje, da tvoj provajder ulozi 50 soma u opremu imao bi kvalitetniju uslugu od bilo kog "zicanog" broadbanda, a to sto svako hoce sa jednim mikrotikom od par stotina evra da bude gazda na celo brdo od ta posla nema nista. zato nemojte pljuvati po wirelessu na osnovu licnog iskustva vec pre nego sto pljunete kintu za bilo sta detaljnio se raspitajte o mogucnostima, opremi, standardima pa tek onda sudite Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
mob
HTC desire s
Ljudi pita me drug kako da vidi koliki mu je signal a povezan je preko rutera na antenu sa jos 2 coveka Smile
Nek proba da pristupi acces pointu na koji je zakacen ruter, tamo treba da nadje site survey i pored naziva bazne stanice na kojoj je zakacen ima prikazanu jacinu . Ako ne zna IP acces pointa neka udje u ruter i vidi. Sve ovo moze da odradi i vidi ukoliko mu onaj koji je montirao sve to nije zakljucao ruter a i acces point.

E uspeo sam da udjem u ruter kod njega tj preko ip adrese njegove usao sam u ruter i gde sad da trazim to sve tj signal? Smile
Evo nasao sam nesto da pise ovako AP Signal:      00:0F:3D:AD:FC:78    rssi    -72 noise -89            e sad se pitam jel to signal ili treba nesto drugo da se trazi Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Nikad ne veruj zeni koja laze!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 890
Zastava SCG
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ZTE
nesto drugo  Smile kao na primer survey pa nesto
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 125
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Samsung D600

E uspeo sam da udjem u ruter kod njega tj preko ip adrese njegove usao sam u ruter i gde sad da trazim to sve tj signal? Smile
Evo nasao sam nesto da pise ovako AP Signal:      00:0F:3D:AD:FC:78    rssi    -72 noise -89            e sad se pitam jel to signal ili treba nesto drugo da se trazi Smile
rssi    -72 ovo treba da je signal i od 60 do 75 je dobar a ispod i iznad ne valja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1661
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Motorola 
Meni je 63!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
mob
HTC desire s

rssi    -72 ovo treba da je signal i od 60 do 75 je dobar a ispod i iznad ne valja.

Znaci signal mu je super, pa nije ni cudo kad mu je AP preko puta Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 96
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.