Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Sep 2025, 18:20:22
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Windows Vista  (Pročitano 16594 puta)
Ucesnik diskusija

That`s all in your head.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 172
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG moj
Ja sam igrao F.E.A.R igru na Visti i nije mi kocila nista. Igram sad Need 4 Speed Carbon i ne koci ni ona. Kao sto rekose gore, vista ima vecinu drajvera. Recimo kod mene je bio problem za graficku, pa sam otisao na amd-ov sajt i skinuo dravjer za svoju graficku i za 32 i 64 bit vistu. Radi super.
Pored toga, kada sam tek instalirao vistu otisao sam na device manager i na svaki " device" kliknuo i apdejtovao preko interneta. Za dosta stvari je nasla novi drajver.

Danas sam bio u Best buy radnji. To je jedna od najboljih kompanija u USA ( pored compusa ) koja radi kompijutere. Gledao sam cene viste. Home Basic kosta 99 dolara, Home Pro - kosta 159 a Ultimate 399 dolara. Sto je mnogo mnogo je. Ja sam dosao u USA tek pre dva meseca i prvo sto mi ne pada napamet da dam toliko novca za jedan obican CD pa sta god bilo na njemu a drugo i da imam kintu za bacanje nebih to uradio. Stvarno kad pogledate, to je jedan dvd cd. ja treba da sljakam ovde 10 dana da bih dao za to??? Ne bas. A pogotovu kad se to uporedi sa nasim standardom u Jugi...

Vistu koristim vec preko mesec dana, i iskreno, jos uvek ne vidim neki veliki razlog za koji bih se opredelio za vistu. Antivirus??? Ni ovako ga ne koristim, cak mi je firewall ugasen jer koristim Acrosnis true image i svakih 5 dana jednostavno formatiram c disk i vratim image ( u koji je acronis spakovao  c disk sa tek instaliranim XP profesional i programima koje ja uglavnom koristim i naravno svim potrebnim drajverima) za sta mi je potrevno 4 minuta ( da formatiram i da vratim image ) i prezadovoljan sam. Ponekad instaliram kasperski pa norton, precesljam komp u slucaju da imam negde virus na nekim od particija i na moju srecu nisam imao virus vec preko 2 godine od kada radim ovo.

A vista, vista pravi problem jer ne dozvoljava rad Acronisa. Dopusti da instaliram i sve ali mi ne dopusta da napravim image i peijavi mi da nemam dovoljno autoriteta jer vista to ne dopusta. Jednostavno, ako instaliram vistu, posle mesec dana a mozda i ranije cu verovatno morati da reinstaliram ( znate i sami, skidate slike, instalirate programe, igrice, brisete ih, skidate svasta sa neta i na kompu se nagomila smece...) a da to radim stalno, radije nebih. Kad radim back up sa acronisom treba mi 4 minuta za nov windows a za vistu mi treba preko sat vremena da sedim i da se njakam i sa njom i sa programima koji ce raditi koji nece.

Na vistu definitivno cu preci kad ili Acronis napravi verziju za vistu ili vista dopusti rad acronisa, i pored toga, kad vidim da je vista korisnija od xp. Kao sto rekoh koristim je vec mesec dana, moj komentar je:
1. simpaticno graficko okruzenje,(areo) koje me je poceo nervirati:-)
2. Kopiranje fajlova, bar kod mene, je brze na visti nego na XP
3. IE 7 koji ne podrzava adobe flash player ( to mi bas ide na zivce )

To su glavne tri stvari sto se tice mog misljenja.

Sta ostali misle?
Da li je neko probao original?;-)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 272
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung I5700 Spica
odakle ti to da IE7 ne podrzava Flash Player. Prvi flash site koji sam otvorio, odmah mi se pojavio add-ons prozor, instalirao flash palyer i nastavio dalje da radi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Samsung S7220
Probacu je za jedno godinu dana...  Smile
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Pozadrav od vaseg ljubaznog komsije Milanman-a

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1349
Zastava Kraljevo hometown,Nis fax
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia 3120c
Acronis True Image 10 Home , podrzava vistu:    * Supports Microsoft Vista — Ensure that you can protect you system if you upgrade to the latest version of Windows   Smile

IP sačuvana
social share
Herr Nikolic
Ja sam GENijE!!!Imam GENE od mame i tate!!!
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
adam84,toliko si nahvalio vistu i kazes da je koristis a sto ti pise onda OS Windows XP i plus koristis mnoooogo dobar browser IE 6  Smile
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

悪い

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7274
OS
MacOS X
Browser
Safari 417.8
zato sto su to 2 najbolja ikad napisana parceta softvera iz majkrosofta
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ko pre devojci, sam u nju upada

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11158
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla
mob
Samsung Galaxy S10
zato sto su to 2 najbolja ikad napisana parceta softvera iz majkrosofta
Ček', možda te nisam dobro razumeo, ali jel' ti hoćeš da kažeš da je Internet Explorer jedan od 2 najbolja parčeta softvera ikada napisanih od strane M$-a??!
IP sačuvana
social share
Isterajte zlo iz žena. Uterajte im dobro!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Pozadrav od vaseg ljubaznog komsije Milanman-a

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1349
Zastava Kraljevo hometown,Nis fax
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia 3120c
Bio sam kod drugara ali na kratko,videh sta je vista!Pa onako lepuskasta jeste,mislim novo je uglavnom lepo ima opcijica i vredi instalrati pa kome se svidja svidja...Fali neki softver,njemu novija masina pa drivera ima.sve sto izlazi prvo ce biti namenjeno visti pa ostalim sistemima jer show must go.tako cu ja na hdd da ubacim malo viste malo linux-a Smile
IP sačuvana
social share
Herr Nikolic
Ja sam GENijE!!!Imam GENE od mame i tate!!!
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Jednostavno, ako instaliram vistu, posle mesec dana a mozda i ranije cu verovatno morati da reinstaliram ( znate i sami, skidate slike, instalirate programe, igrice, brisete ih, skidate svasta sa neta i na kompu se nagomila smece...) a da to radim stalno, radije nebih.

Format na mesec dana ?  Smile ? Zbog slika i programa ?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

~ Shabaniqus Vulgaris ~

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 12758
Zastava Sabac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia 6120c
2 najbolja parceta softvera iz MS su Dungeon Siege I  i Freelancer... Smile
IP sačuvana
social share

You know what? Screw you guys I'm going home... Wait, I am home... Screw you guys I'm getting off line...
Najbolji imperator na svetu
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Sep 2025, 18:20:22
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.