Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 15:04:40
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Windows Vista  (Pročitano 16024 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1362
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung S10 +
U pravu si, samo su poradili na izgledu
Samo je Windows Photo Gallery aplikacija vredna pomena
Nije lose ni sto recimo prepozna,  bar znam moju Sony kameru bez instaliranja drajvera sa CD-a, pokupi sve video zapise i isecka ih gdje gotsam pritisnuo stop prilikom snimanja. I sve to fino upauje na DVD, tako da je Windows DVD Maker mozda vredan nekog pomena.
Izgled na ustrb resursa je uglavnom odgovor na pitanje instalirati Vistu ili ne. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
e tek sad vidim zasto je Belgrade bio u pravu sa zakljucavanjem tema,mislim da bi trebao i ovu da zakljucas i da svaku drugu zakljucas koja ima veze o Visti.Izgleda ce se u ovoj temi pisati kako su ljudi probali da surfuju netom i da odigraju partiju saha i kako vista radi i na 384MB ram-a.
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Samsung S7
e tek sad vidim zasto je Belgrade bio u pravu sa zakljucavanjem tema,mislim da bi trebao i ovu da zakljucas i da svaku drugu zakljucas koja ima veze o Visti.Izgleda ce se u ovoj temi pisati kako su ljudi probali da surfuju netom i da odigraju partiju saha i kako vista radi i na 384MB ram-a.

Ma pazi ,WinXP moze da radi i sa 128Ram-a,ali poenta je sta ces raditi sa ostatkom resorsa koji su oko 20MB-a.Znaci Paint,Solitare, ....do jaja. Smile
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
pa naravno to sam i hteo da kazem,oni koji su probali sa 1GB nisu osetili pravu moc Viste,mislim da za pravo uzivanje je potrebno vise ram-a i mnogo bolja konfiguracija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Here I am, on the road again...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3818
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.54
mob
HTC Touch Pro
daj ne lupajte
ovo nije igra nego vista, tj. operativni sistem a ako ti podrazumjevas da divljenje aero 3d interfejsu viste znaci pravo uzivanje-da, onda ti treba trilion kila rama
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.02
mob
LG Nexus 5
tako je i bilo i kada je izasao XP, i svi su pricali da je sranje, da koci, da je najbolji 98...
...i sada ce to da govore za vistu, ali za jedno godinu-dve, XP ce postati sranje... i tako kada izadje novi, onda ce biti u pocetku sranje i onda ce biti dobar...  Smile

Pa tako je i bilo, dok nije izasao SP1 nisam ni razmisljao o XP-u, 98-ica i 2000-ka su mi bile prihvatljivije varijante.

Ne mora Belgrade da je zakljuca, zakljucacu je ja. Vrati se na prvu temu, procitaj je, pa ako nemas komentar o visti, zaobidji temu. Kao sto je receno, vista izlazi 31.1.2007., znaci nema sta ko da prica jos o tome. O nekom operativnom sistemu mozes reci nesto vise tek kada isti budes koristio par meseci...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Here I am, on the road again...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3818
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.54
mob
HTC Touch Pro
I agree
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Crowz,pa ne mora on mozes i ti,ali posto je rekao Kocka da samo Belgrade zakljucava teme o Visti zato sam rekao da je BG zakljuca. Smile Kazes da je zaobidjem ako nemam komentar ja sam lepo rekao svoj komentar,a ne razumem ove komentare koji daju neki koji su probali vistu u nekoj low varijanti i to samo 4-5 dana i sad pricaju bajke.Tacno lepo si rekao da treba da prodje dosta meseci da bi se tek nesto pricalo.Kao sto je najavljeno da izlazi 31.1.2007. onda zasto je opet osvanula tema,a BG je lepo rekao da ce sve teme pre ovog datuma brisati,sad ne znam kako je kod tebe Crowz.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.02
mob
LG Nexus 5
Evo kod mene nije lose, samo ne volim komentare o moderatorima klinike bilo da su ovakvi ili onakvi, tema je tema dok je neko ne sjebe....Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
evo i kod mene dobro(mislio sam kako su kod tebe pravila  Smile ),a sta sam ja nesto lose pricao o tebi ili o nekom modu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 15:04:40
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.