Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Jul 2025, 05:41:35
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
2 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ~Windows Transformation Pack~  (Pročitano 6210 puta)
13. Maj 2007, 16:09:54
Hronicar svakodnevice

ThE WoRlD Is MiNe

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 797
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 5800
E ovako.Dali ste pozeleli da vas Windows Xp izgleda skoro kao nova Vista?
To je moguce.Uz pomoc Windows Transformation Pack vas Xp moze imati ikone,prozore i dosta stvari uz veoma slicno aero okruzenje koje mozete podesiti u Propertis~Apperance~Windows and Buttons.
Mnogo mi se dopada ovaj novi izgled a i kad startujete Windows pisace Windows Vista i njen znak.Zvuci CooL zar ne?
Ako zelite da nabavite ovo idite do http://www.soft32..com i tu nadjite.Nema virusa,nema spijuna sve je ok.Ubacio sam i atachment da bih videli kako ce izgleda vas novi XP(iskljucio sam sidebar i to ima).

Evo par koraka za instalaciju :
1.Sitskajte next
2.Pojavice se prozor u kome treba sve da otkacite,mozete i da otkacite samo sta vam treba(preporucujem sve da otkacite za najbolji izgled)
3.Kad se to zavrsi restartujte comp da bih pri sledecem ukljucnju uzivali u izgledu Viste
4.Uzivajte u svom novom izgledu XP-a

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Windows Transformation Pack.JPG
(199.5 KB, 1280x1024)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

悪い

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7274
OS
MacOS X
Browser
Safari 417.8
ma sve je to super,samo ti malo uspori komp i izbrlja regsitar ....
default is the best
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Srbija sa 'J' ko Nokia :)

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 4017
Zastava beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia n80 i MyPal A639
Vala nauzivali smo se odavno, ali se on malo poigrao sa nekim stavrima u reg. tako da batali to ako ti je do stabilnog sistema stalo.pozz
IP sačuvana
social share
Kada sve ko za inat krene po zlu, dignem glavu visoko najvise- ko da su najlepse pesme za mene pevane. Ne dam se stisnem zube ko da je sva, snaga sveta u mojim rukama, od srca smejem se kad je najteze. Jer ja se gorih ne bojim jos mogu svetove lomiti i sve dok postojim jos mogu ponovo krenuti...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Ma ajde svi ti transformation pack-ovi su gluposti,pricali smo dosta o njima,a najgora stvar je sto se oni nikako ne mogu pomeriti kad vam dosade.Ja sam se dosta palio na Vista transformation pack,ali jednostavno me je smorio.A kad vas smori nema povratka,mozete vi da ga izbrisete ali ne ode sve u celosti,ostanu neke ikonice,pola toga ostane,tako da mora da padne reinstalacija windowsa.
Inace o ovome je milion puta pricano,ali eto neko tek sad sazna za ovo ko da je otkrio Ameriku  Smile
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

ThE WoRlD Is MiNe

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 797
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 5800
Citat
Ma ajde svi ti transformation pack-ovi su gluposti,pricali smo dosta o njima,a najgora stvar je sto se oni nikako ne mogu pomeriti kad vam dosade.Ja sam se dosta palio na Vista transformation pack,ali jednostavno me je smorio.A kad vas smori nema povratka,mozete vi da ga izbrisete ali ne ode sve u celosti,ostanu neke ikonice,pola toga ostane,tako da mora da padne reinstalacija windowsa.
Inace o ovome je milion puta pricano,ali eto neko tek sad sazna za ovo ko da je otkrio Ameriku
Citat
b) Ako imate malo više "RAM-a", a to se odnosi na korisnike koji imaju 256 MB i više, možete podesiti Windows da je koristi maksimalno.. Otvorite "SYSTEM.INI" datoteku iz "Windows" "direktorijuma" i u "[386Enh]" delu dodajte liniju "ConservativeSwapfileUsage=1". Na ovaj način ste ustvari naznačili Windowsu da značajno smanji korišćenje virtualne memorije.
Nisam ni ja mislio da ja za ovo sam jedini cuo na Bureku ustvari da bi dosta manje kocio uz ovo treba uraditi ovo.A i ako nekog smori XP nije ovo losa stvar
« Poslednja izmena: 13. Maj 2007, 16:34:31 od lukasavija »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Dobro ti ga koristi,posto si tek sad cuo Smiley a nadam se da neki koji se samo pale na izgled nece pogrestiti pa instalirati transformation pack,pa ce posle da kukaju kako im nesto koci,kako da izbrisu sad to,oce stari izgled XP.Nikad neces moci da XP modujes da izgleda kao Vista,ako hoces Vistu jednostavno je uzmi i kraj...
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 4017
Zastava beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia n80 i MyPal A639
program je sranje. a sto se izgleda tice skines temu,skines vista sidebar i skines vista flip i eto ti malte ne celokupno okruzenje.
IP sačuvana
social share
Kada sve ko za inat krene po zlu, dignem glavu visoko najvise- ko da su najlepse pesme za mene pevane. Ne dam se stisnem zube ko da je sva, snaga sveta u mojim rukama, od srca smejem se kad je najteze. Jer ja se gorih ne bojim jos mogu svetove lomiti i sve dok postojim jos mogu ponovo krenuti...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

悪い

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7274
OS
MacOS X
Browser
Safari 417.8
ma i vista je xp sa nabudzenom temom ...al aj necemo o tome.
najbezbolnije modifikovanje za xp su stajlovi (styles).
skinete to,iskopirate negde gde ih necete premestati,locirate iz i to je to...
ima po netu da se nadju raznorazni,lepo izgledaju i ne usporavaju komp...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Sony xperia
Tacno, najbezbolnije
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 4017
Zastava beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia n80 i MyPal A639
ma i vista je xp sa nabudzenom temom ...al aj necemo o tome.
najbezbolnije modifikovanje za xp su stajlovi (styles).
skinete to,iskopirate negde gde ih necete premestati,locirate iz i to je to...
ima po netu da se nadju raznorazni,lepo izgledaju i ne usporavaju komp...
Totalno si u pravu vista je xp sa manje ili vise mac okruzenjem.ali ako neko hoce da mu xp lici na vistu u potpunosti skine one gore navedene tri stvari i eto.
ps.mislila sam i ja na styles ali sam napisala temu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Jul 2025, 05:41:35
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.105 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.