Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 87 88 90 91 ... 115
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Windows Mobile Smartphone - caskanje!  (Pročitano 99701 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
HTC desire s

Moze li mi neko nesto reci o sledecem problemu .

Na wm5 smartphone koji posjedujem ne rade gif animacije , vjerovatno je nesto prosto jer na google nema nista slicno pa ako neko nesto zna ........

To nije moguce, jer bilo koji pregledac slika da instaliras i kazes mu da u asociated files bude i gif on ce procitati milion posto Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 22
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
  U pravu si . Hvala !
Ne mogu da vjerujem da WM5 nema u sebi citac Gif fajlova .
Jel moze da se Gif postavi kao pozadina ili screensaver na WM5.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
HTC desire s
  U pravu si . Hvala !
 Ne mogu da vjerujem da WM5 nema u sebi citac Gif fajlova .
Jel moze da se Gif postavi kao pozadina ili screensaver na WM5.

Nisam siguran da li moze odmah ali ima pluginova koji to mogu da odrade ako ne moze direktno da se postavi Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
HTC Bravo
Da li je na Samsung WM telefonima moguce postavljanje bilo koje melodije kao zvuka za sms, ili su na raspolaganju samo default zvuci? Isto pitanje vazi i za alarm, kalendar i sl. I jos nesto - nacuo sam da je moguce da budu izgubljeni svi podaci na telefonu ako se potpuno isprazni baterija. Da li je to tacno ili ne? Ako je tacno, vazi li i za smartphones i za PPC?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.50
mob
HTC One X
Gube se podaci kad se isprazni skroz baterija Wink, barem su se meni gubili na WM uređajima sa kojima sam imao prilike da radim Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
HTC desire s
Nije tacno, meni se ne gube podaci, koristim rjv tone setter i bilo koju melodiju da postavim za zvuk, sms, alarm, podsetnik... ona ostaje jer 100 puta mi se do sada ispraznila baterija a melodije su ostale, jedino sto moze da se desi ako na HHD-u drzis te melodije pa kada se HDD ugasi onda ti zvone default melodije, zato ja stavim te melodije na storage i onda mi zvone i kada mi je pri kraju baterija tj. i kada je HDD iskljucen Smile

Gube se podaci kad se isprazni skroz baterija Wink, barem su se meni gubili na WM uređajima sa kojima sam imao prilike da radim Smiley

Koji si uredjaj koristio?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.50
mob
HTC One X
Uh i ne sećam se više, to je bilo pre jedno 2 godine, neki PocketPC i neki iPAQ, bili su kod mene na po mesec dana, ali sigurno znam da kad se isprazni skroz baterija to je bilo ekvivalentno hard resetu Smiley

Možda je se sad promenilo nešto...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Apple iPhone 4
Možda je se sad promenilo nešto...
Promenilo se mnogo toga, sredjeno je to odavno i to narocito sa dolaskom WM5, evo na engleskom kako je to sredjeno, mozes da googlas za vise informacija ali ovo je sustina:

"Windows Mobile 5 sports many new features and enhancements making it a very worthwhile upgrade. Perhaps the most important feature that everyone will love- from PDA novices to hardcore PDA devotees, is persistent memory. Your data won't be lost if the battery runs completely dry-- a new concept for Pocket PCs, and an old one for MS Smartphones and some Palm brand PDAs such as the LifeDrive and Treo 650. This memory architecture more closely resembles PCs: RAM is used for running programs and not for storage. Your data and all OS files are stored in Flash ROM which doesn't require power to preserve its contents. And just like your computer (and the Palm LifeDrive), Windows Mobile devices can use hard drives as a storage medium."

ili

"Windows Mobile 5 use Persistent Storage to keep the data safe in your Pocket PC will give you from 25% to 50% more of battery live."

ili

"Unlike its predecessor, WM5.0 does NOT lose data when the PDA runs flat of battery, and it also allows you to use the ROM data for general storage (i.e. programs, etc.), giving you more storage space than WM2003SE which stores on the RAM."
« Poslednja izmena: 06. Mar 2008, 22:47:04 od matrix777 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.50
mob
HTC One X
Nisam znao Smiley
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
HTC desire s
Eto sad znas hehe, i nije to samo slucaj sa wm5 nego i wm2003se Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 87 88 90 91 ... 115
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.