Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 88 89 91 92 ... 115
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Windows Mobile Smartphone - caskanje!  (Pročitano 99546 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
HTC Bravo
Kako stoji stvar sa aplikacijama na telefonima sa rezolucijom ekrana 320x240(landscape orijentacija ekrana) i bez TS? Tj. koliko cesto neke app nece raditi na takvim aparatima? Znam da su npr. muku mucili sa nalazenjem kompatibilnih programa ljudi koji su imali uredjaje sa 240X240 rezolucijom ekrana... Drugo pitanje je ima li nekoga ko ima iskustava sa ova 2 telefona: Samsung i600 i Motorola Q 9h? Zanima me naravno kako su se pokazali u praksi - stabilnost u radu, prijem signala, problemi sa RAM-om(posebno kod i600 jer ima samo 64 MB), i sl. Zatim, cuo sam da npr. na Motoroli q 9h nije moguca personalizacija navigacionih tastera(tj. dodeljivanje funkcije precica ka zeljenim programima), da li je to tacno i da li je tako na svakom WM smartphone-u?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
HTC desire s
Programa i tema posebno ima za tu rezoluciju, tj za landscape.... Cini mi se da karanm ima i600, ali nemoj me drzati za rec. Moto q9 ima slab ekran i ne bih njega preporucio nece lepo izgledati wm6 na njemu... Oko navi tastera, mislim da mora da se u registru odredi koji ce taster sta da sluzi jer tako i ja mogu kod i300x da uradim, inace u podesavanjima tipa setting pa nesto tu da se nadje ne postoji sigurno podesavanje navi tastera Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
HTC Bravo
A sto Moto Q9 ima slab ekran - 2.4", 320x240? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Apple iPhone
Samsung i600 i Motorola Q 9h

Jel se to razmislja o jednom od ova dva telefona?  Smile
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
HTC Touch Cruise
@wayfaringpilgrim: Veoma sam zadovoljan sa i600. Ima dovoljno softvera za landscape. Veoma je stabilan, ali ne moze se podiciti nekom brzinom kada nagomilas puno aplikacija (kao sto je kod mene slucaj). Od odlicnog je materijala, nije ga lako izgrebati i izgleda mocno. WiFi, HSDPA radi ko sat, kamera je skroz zanemarljivog kvaliteta.
Mislim da je napumpana cena trenutno za oba modela kod nas, to narocito vazi za motorolu (koja nema ni wifi), jer ja sam je platio 280eura pre pola godine a sad je 270!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
HTC Bravo
@karanm, zahvaljujem. Smile
Jel se to razmislja o jednom od ova dva telefona?  Smile
O tome cemo na pp. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 20
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0b1;MEG
moze li mi neko reci da li je problem sa aplikacijama za qtek 9000 odnosno da li na njemu rade wm prog. za ostale modele posto on ima rezoluciju ekrana 640x480 a ostali uglavnom 320x240,ako ne rade da li ima programa koji rade i pod ovom rezolucijom,interesuje me neko ko je sve ovo isprobao,znaci da je siguran.Ja pretpostavljam da moze ali mozda preko pola ekrana ili tako nesto ali hocu da budem siguran.Takodje zanimaju me utisci i vase misljenje o ovom telefonu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
HTC desire s
moze li mi neko reci da li je problem sa aplikacijama za qtek 9000 odnosno da li na njemu rade wm prog. za ostale modele posto on ima rezoluciju ekrana 640x480 a ostali uglavnom 320x240,ako ne rade da li ima programa koji rade i pod ovom rezolucijom,interesuje me neko ko je sve ovo isprobao,znaci da je siguran.Ja pretpostavljam da moze ali mozda preko pola ekrana ili tako nesto ali hocu da budem siguran.Takodje zanimaju me utisci i vase misljenje o ovom telefonu

Mozes da trazis posebno za tu rezoluciju, ali radice svaki program na njemu jedino sto moze da se desi da ti bude na pola ekrana neki program Smile

Za ostalo poseti temu oko nedoumica za kupovinu telefona....

A sto Moto Q9 ima slab ekran - 2.4", 320x240? Smile

Pa zbog 65.536 boja, ipak je to malo bar da je 18bit nego samo 16 a toliki ekran Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
HTC Bravo
WM koliko mi je poznato ima ogranicenje od 65000 boja, tako da ne postoji nijedan aparat baziran na tom OS sa vise boja? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
HTC desire s
WM koliko mi je poznato ima ogranicenje od 65000 boja, tako da ne postoji nijedan aparat baziran na tom OS sa vise boja? Smile

Nije tacno, ja na i300x imam 18bit Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 88 89 91 92 ... 115
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.