Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 63 64 66 67 ... 115
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Windows Mobile Smartphone - caskanje!  (Pročitano 101603 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Linux
Browser
Mozilla (2007)
mob
Apple iPhone
nema 300 nego 64.....
kreni polako  Smile
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 66
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
moze li mi neko pisati kako da povezem moj pc za pocket pc ali preko blututa inace instalito sam ActiveSync i povezujem ba preko kabla ali zeleo bi da mogu da ga povezem preko blututa ako neko zna molimvas pisite hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
HTC desire s
moze li mi neko pisati kako da povezem moj pc za pocket pc ali preko blututa inace instalito sam ActiveSync i povezujem ba preko kabla ali zeleo bi da mogu da ga povezem preko blututa ako neko zna molimvas pisite hvala

Pa jel imas mozda neki softwer za BT na kompu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Linux
Browser
Mozilla (2007)
mob
Apple iPhone
trebaju mi podesavanja za MMS za mpx220 za 064 mrezu..... treba jednom ortaku...... ima li neko?

Smile
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
mob
HTC desire s
trebaju mi podesavanja za MMS za mpx220 za 064 mrezu..... treba jednom ortaku...... ima li neko?

Smile

Ja sam se ubio pretrazivajuci moj komp ali nigde ne mogu da nadjem podesavanja, sve su mi za 063, jedino da probas da izmenis nesto u onim podesavanjima za mtel sto sam ti dao Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Motorola mpx220
064 mms

Glavna poenta price ja da se u DATA CONNECTIONS moraju napraviti 2 razlicita profila za WAP odnosno MMS i u zavisnosti od potrebe postavljati jedan od njih kao aktivan. ISTOVREMENO MMS I WAP NE MOGU DA RADE.  A) START>SETTINGS>DATA CONNECTIONS>(MENU)>EDIT CONNECTIONS>PROXY CONNECTIONS>ADD - ime - MTS MMS; connect from - THE INTERNET; connect to - MMS NETWORK; proxy - 172.017.085.131:9201; type - HTTP; ostalo prazno. B) ...>EDIT CONNECTIONS>GPRS CONNECTIONS>ADD - ime MTS MMS; connects to - THE INTERNET; access point - MMS; user name - MTS; password - 064; primary dns - 0.0.0.0; secondary dns - 0.0.0.0; ostalo prazno. C) START>MORE>MMS SETTINGS ( bitno je da bude CONNECT VIA INTERNET, ostalo nema veze) >MENU>MMSC SETTINGS>MENU>NEW - name MTS MMS; mmsc url - HTTP://MMS.MTS064.TELEKOM.YU/MMS/WAPENC; wap gateway - 172.17.85.131; port - 9201; max sending size - sta god da stavis mpx ce da salje, ali zavisi od mogucnosti primaoca hoce li mu stici fajl

Može li neko da mi pošalje na msdfhge@hotmail.com kako da instaliram WMP 11 skin na WMP 9(da ne biste duplirali odgovor ako već postoji)?
Pretražio sam ovu temu i nisam našao.
« Poslednja izmena: 31. Avg 2007, 22:56:37 od markos90 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 38
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung Galaxy S8
Pitanjce...nasao sam u Storage\Windows hidden fajl pod imenom "evtlog.txt" i koji ima celih 16.1mb Smiley E sad, da li sme to da se brise ili da se samo isprazni ili sta vec? Znacilo bi mi toliko prostora u storageu od telefona...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
mob
HTC desire s
Pitanjce...nasao sam u Storage\Windows hidden fajl pod imenom "evtlog.txt" i koji ima celih 16.1mb Smiley E sad, da li sme to da se brise ili da se samo isprazni ili sta vec? Znacilo bi mi toliko prostora u storageu od telefona...

Nemoj to dirati, nego pogledaj u my documents/thumbnails tu se stvaraju male slicice kada pregledas neke slike i to mozes slobodno da izbrises, mozda ti nece dati da obrises ceo folder ali selektuj sve i jedan fajl nece moci da se obrise a njega i ne moras.... Verovatno ce ti malo isprazniti memorije, meni se desavalo na mpx220 da imam u tom folderu celih 5 MB nepotrebnih Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

WM je kao svemir (beskrajan).

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2105
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung L870

event log,
 Fajl nije neophodan i mozes ga slobodno obrisati. Medutim tu se javlja problem, vec za nekoliko minuta pjavice se ponovo. Jedino resenje je da promenis atribut fajla u ReadOnly i tako nece moci da smesta informacije u taj fajl.
IP sačuvana
social share

Pre nego sto postavite pitanje vezano za Motorolu mpx220/200,pogledajte da vec nije ogovoreno na temi ? Najcesca pitanja ? :. Registri podesavanja ...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
mob
HTC desire s
Ja ipak ne bih dirao to.... Nisam siguran da ne pocne mozda da baguje fon ili da pravi novi fajl u koji ce smestiti Smile
Neka proveri prvo onaj folder i neka vidi dal tamo ima sta Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 63 64 66 67 ... 115
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.088 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.