Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 60 61 63 64 ... 115
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Windows Mobile Smartphone - caskanje!  (Pročitano 101765 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Motorola MPx200
@Z.VUK druze da ti ja kazem nesto, mani se tog wm5 jer bilo koji rom sa wm5 nece dobro raditi na mpx200, zato budi zadovoljan sa wm2003 nadji neki rom kojiti odgovara i uzivaj, za pocetak tvog rada za WM je sasvim dovoljno Smile
I jos nesto bih te zamolio, da procitas pravilnik burek foruma i da ne postavljas linkove sa piraterijom.... Smile

Što se tiče piraterije, mislio sam da je ovaj ROM nešto kao freeware, ali kada samo malkice razmislim... ma zamalo da je neko dobio pravo da mijenja nešto microsoft-ovo?!  Smile Ali dobro, zato ste vi tu.  Smile

Da, znam ja da ova relativno stara motorola nije za wm5, ali ona meni treba samo da posluži da se upoznam sa WM. Jer npr., kao što sam već rekao, zamisli iskezim se finih para za, recimo, motorolu q i onda nemam MMS. I ne samo MMS već i mnoge druge programčiće kojih, na moje iznenađenje, stvarno ima mnogo namijenjenih za wm.  Smile

E sada da se vratim u tok mog slatkog problema. Onaj problem sa master resetom je stvarno bio do kartice. Kupio sam novu SD, ponovo flash-ovao mob i sada sve radi savršeno. I zadovoljan sam sa wm5, ali i dalje ostaje isti problem sa instalacijom ArcSoftMMS i još nekih programa... Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
HTC desire s
Nemojte slati vise komentara za redom. Postoji dugme izmeni ako ste nesto zaboravili reci. Postovanjem vise odgovora zaredom tema se samo razvodnjava i smanjuje se preglednost. Za ostala pravila ponasanja pogledajte pravilnik Burek Foruma.

slazem se modsu ali pogledaj koliki bi post bio, uostalom pogledaj na ovoj strani vec postoji takvo nesto pa ako moderises onda vazi valjda isto za sve

poz!

Nuno ako se ovo odnosi na mene, ja znam zasto sam postovao jos jedan post, pogledaj o cemu se radi u postovima, nisam hteo da mesam novi AS sa odogovorom Smile cisto zbog preglednosti Smile

Z.Vuk ja sam ti rekao da je bolje da ostanes na wm2003 ako vec hoces da se detaljno upoznas sa WM, evo ja koristim nekoliko godina pomenuti wm doduse presao sam sa wm2003 na wm2003se.... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Motorola MPx200
Ne razumijemo se, ali nije važno. Nego, ako naletiš na nešto novo o - how to disable security... Smile
I ostaje moje pitanje o nekom drugom MMS klijentu za wm5 osim arcsoft-ovom, pa ako neko zna... Smile
« Poslednja izmena: 17. Avg 2007, 23:47:49 od Z.Vuk »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
mob
HTC desire s
Ne razumijemo se, ali nije važno. Nego, ako naletiš na nešto novo o - how to disable security... Smile
I ostaje moje pitanje o nekom drugom MMS klijentu za wm5 osim arcsoft-ovom, pa ako neko zna... Smile

Vazi ako naletim javljam ti Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
HTC Bravo
Za slucaj da ovo nije vec pomenuto, Mozilla je ponudila beta verziju web browser-a za Windows Mobile, vise o tome ovde: http://www.mozilla.org/projects/minimo/
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 128
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
Da li neko zna da mi kaze ista o prvom ruskom smartphone aparatu.Nacuo sam da ima najbolju zastitu od svih telefona do sada.Nazalost model i proizvodjac mi nisu poznati, a moje nespretno guglanje nije dalo rezultata. Hvala.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
mob
HTC desire s
Da li neko zna da mi kaze ista o prvom ruskom smartphone aparatu.Nacuo sam da ima najbolju zastitu od svih telefona do sada.Nazalost model i proizvodjac mi nisu poznati, a moje nespretno guglanje nije dalo rezultata. Hvala.

Iskreno da ti kazem nisam nasao nista o tome ali znam 100000% da Rusi prave dobre romove i svasta isprobavaju sa romovima... Znaci ruskih romova imas odnosi se na WM ali nisam nasao koji je prvi ruski fon Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Linux
Browser
Mozilla (2007)
mob
Apple iPhone
trebaju mi podesavanja za MMS za mpx220 za 064 mrezu..... treba jednom ortaku...... ima li neko?
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
mob
HTC desire s
trebaju mi podesavanja za MMS za mpx220 za 064 mrezu..... treba jednom ortaku...... ima li neko?

Ući u Menu, odarati Programs, pa More, pa More
Odabrati Accessories, pa MMS Setup, pa Profile
MMS Profile – odabrati Empty
Odabrati Profile, pa Edit
Profile – mms
MMSC: http://mmsc.mtel.ba/mms/wapenc
Data Connections: odabrati prazan, te unijeti mtelmms
Gateway: odabrati WAP 1.0 Gateway
IP Address: 192.168.061.011
Port: 9201
Encoding: odabrati Binary Encoding
Vratiti se u Menu, odabrati Programs, pa More
Odabrati Settings, pa Data Connections
Pod Secure WAp connections, odabrati Menu
Odabrati Edit Connections, pa GPRS Connections, pa mtelmms
Connections to : MMS connections
Access point – mtelmms
User name – ostaviti prazno
Password – ostaviti prazno
Primary DNS: 0.0.0.0
Secondary DNS: 0.0.0.0
IP address: 192.168.061.011
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Linux
Browser
Mozilla (2007)
mob
Apple iPhone
tnx  Smile

ovo nije za mts 064.....
« Poslednja izmena: 24. Avg 2007, 17:53:39 od Mikele »
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 60 61 63 64 ... 115
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.