Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 58 59 61 62 ... 115
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Windows Mobile Smartphone - caskanje!  (Pročitano 101787 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
HTC desire s
E pa sad ako hoces mp3 za zvono postupak je drugaciji, moras imati iskopirane melodije u storage-application data-sounds cini mi se da je tako, posto cale odneo na put motorolu trebaju mu dva telefona Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

WM je kao svemir (beskrajan).

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2105
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung L870
E pa sad ako hoces mp3 za zvono postupak je drugaciji, moras imati iskopirane melodije u storage-application data-sounds cini mi se da je tako, posto cale odneo na put motorolu trebaju mu dva telefona Smile

cinimise da tone setter ima tu opciju ili jedan slican program.
IP sačuvana
social share

Pre nego sto postavite pitanje vezano za Motorolu mpx220/200,pogledajte da vec nije ogovoreno na temi ? Najcesca pitanja ? :. Registri podesavanja ...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
mob
HTC desire s

cinimise da tone setter ima tu opciju ili jedan slican program.

Tone setter nema tu opciju ima neki program nesto se zove mp3 to contact tako nesto ali moze i na ovaj nacin sto sam ja rekao Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Motorola MPx200
Citat
P: Zasto nece da instalira programe i igre [Installation faild.The program or setting cannot be installed because it is not digitally signed with a trusted certificate]

O:
Prvo instalirajte SDA ApplicationUnlock, pa ako i snjim nece onda instalirajte i DisableSecurity smartphone

Ovo sam probao i ne radi. Postoji li neki treći način? Ako ne, postoji li još neki pristojan MMS software za WM05 osim ArcSoftMMSClientENGv2, jer ovaj, dakle, ne mogu instalirati...
Hvala unaprijed!
« Poslednja izmena: 12. Avg 2007, 15:39:57 od Z.Vuk »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
mob
HTC desire s
A koji je telefon u pitanju? Moras na prvo to reci da bi mogli da ti pomognemo... Smile Stavi modes telefona u svoj profil ili napisi ovde...

Ali cni mi se da ti instaliras neki program koji nije za tvoj fon, ili instaliras nesto sto je nije za wm5 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Motorola MPx200
Naravno?! Izvinjavam se. U pitanju je mpx200. Razmišljam da pređem na WM pa sam zbavio ovaj fon da vidim o čemu se tu stvarno radi. Skinuo sam ROM WM05 i ArcSoftMMSClient odavde. Ima nekih sitnica koje mi se ne sviđaju, ali generalno sam zadovoljan. Brine me jedino da se iskezim finih para za recimo MotoroluQ i onda ne mogu instalirati masu nekih programčića, a bez kojih je onda besmisleno... kao da imaš ferarija a nemaš ključ od rezervoara?!?!!

Još samo jedno pitanje. Zbog nečega ne mogu uraditi ni master reset? Samo se pojavi bijeli ekran i ništa. Našao sam još jedan rom wmo5 i to specijalno modifikovan za mpx200 i nazvan mpx200pro, ali opet isto. Da nije u pitanju hardware?  Smile

Znam da ovo nije mjesto za zahvaljivanje, ali nevjerovatno je koliko sam znanja pokupio na ovom forumu. Stvarno vam hvala svima.  Smile Smile Smile

[Edit by acikav: Svaki vid Piraterije i drugog krsenja zakona Srbije je zabranjen Pravilnikom Burek Foruma.]
« Poslednja izmena: 14. Avg 2007, 13:59:08 od acikav »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Motorola mpx220
Skinuo sam probnu verziju progrma mobiluck. Kad ga pokrenem piše "An unexpected error has occured in mobiluck.exe.Select Quit and then restart this program, or select details for more information" . Stalno tako. Ne mogu da ga pokrenem. Ako neko ima full verziju neka mi posalje na msdfhge@hotmail.com
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Motorola MPx200
Što se tiče master reset-a, izgleda da se skršila MMC. Vratio sam WM03 i uopšte ne prepoznaje karticu... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
mob
HTC desire s
@Z.VUK druze da ti ja kazem nesto, mani se tog wm5 jer bilo koji rom sa wm5 nece dobro raditi na mpx200, zato budi zadovoljan sa wm2003 nadji neki rom kojiti odgovara i uzivaj, za pocetak tvog rada za WM je sasvim dovoljno Smile
I jos nesto bih te zamolio, da procitas pravilnik burek foruma i da ne postavljas linkove sa piraterijom.... Smile

Markos90 i za tebe isto vazi ne "gajimo" pirateriju Smile

Znaci jos jednom: Automatski odgovor: Piraterija na forumu nije dozvoljena. Za vise informacija posetite ovu temu i konsultujte pravilnik foruma.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Motorola mpx 220 rom 1.53
Molim za pomoć jer stvarno nisam mogao da pronađem odgovor na ovih šesdesetak strana. Kako da pomoću laptop-a i mpx 220 preko gprs i bluetooth-a izađem na net? Ili bar preko USB kabla? Probao sam svašta i jednostavno ne znam!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 58 59 61 62 ... 115
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.096 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.