Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 115
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Windows Mobile Smartphone - caskanje!  (Pročitano 99927 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 272
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung I5700 Spica
kako da uradim master reset na mpx200?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

WM je kao svemir (beskrajan).

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2105
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Samsung L870
Da se i ja nadovezem, kao sto je receno to sto ovde raspravljamo oko registri podesavanja to nije potrebno da bi wm radeo kako treba, to je samo kako da kazem Tjuning (poboljsanje).

A jos nesto da kazem kao i simbian tako i wm ima propuste u osu, tu spada motorola mpx, ali ima i drugih modela sa wm osom koji su mnogo bolji, koliko me je samo ljudi kontaktiralo sa qtekom i imatom u srbiji, jest da se tesko nalaze u srbiji ali nadamse da ce se poboljsati ali da se vratim.

Jest da je WM nov na polju mobilnih telefona ali nezaostaje sa novim tehnologijama. I nebih bas rekao da je u senci, izlaze u prodaji sve bolji i bolji modeli a u sustini i ne kostaju bas preterano.

Jos jedan primer, ljudi kod nas mnogo ocrnjuju i300 dok u svetu ga mnogo hvale, nema nikakvih bitnijih mana, ja ga imam jedno mesec dva i jos mi ni jednom nije blokirao. Zamislite samo koliko bi kostao nokija telefon sa 500 mhz procesorom i 64MB rama.

Ali dosta je, jedna tema je vec zatvorena pa da ne zatvorimo i drugu. A cigli preporucujem da malo procacka i300 pa ce da vidi o cemu govorim.
IP sačuvana
social share

Pre nego sto postavite pitanje vezano za Motorolu mpx220/200,pogledajte da vec nije ogovoreno na temi ? Najcesca pitanja ? :. Registri podesavanja ...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Ja pokušao samo da vam objasnim zašto je Symbian vodeći OS kod mobilnih telefona sa operativnim sistemom i odgovorim čoveku na pitanje, a ne da pokrenem svadju.
Ako ste toliki stručnjaci zašto onda niste prvi odgovorili čoveku na pitanje a ne samo napišete: "Veoma tesko da ce tamo dbbiti odgovor.". Ako je veoma teško da će u toj temi dobiti odgovor zašto onda ti u ovoj temi čoveka nisi počastvovao odgovorom već samo nešto konstatovao tj., samo da nešto bude napisano????
Zašto sam ja prinudjen da u svakoj temi odgovaram na support pitanja a vi samo čekate posle toga da to iskritikujete??? Ako vam je ovaj OS najbolji zašto niste demantovali ili odgovorili korisniku na pitanje već pisali da neće on dobiti "tamo" odgovor???
Pa gde će ga dobiti i od koga ako niko ništa ne napiše???

Pored toga nisam ni rekao da su WM telefoni loši već da pojedini o kojima se na ovom forumu dosta raspravljalo imaju nedovršen softver. No pojedinci bi kako reče vostezmaj ušli i u verbalni obračun samo da odbrane WM jer sami pripadaju tom taboru. Nokia telefoni su sa moje strane spomenuti zato što je na njima najkompatibilniji Symbian OS a ne zbog toga što je to Nokia. Ako neko ima averziju prema ovoj firmi ja imam recimo averziju prema Motoroli - pa ... treba da se pobijemo zbog toga?!? Još kada se uzme u obzir da je Nokia najpopularniji telefon na svetu onda valjda 3 milijarde stanovnika na ovoj planeti medju kojima je najviše Nokia telefona nije gluplje i ludje od pojedinaca na ovom forumu koji kažu da Nokia ne valja?!?
I to da ako se u Nokia telefonima instalira WM ne znači da će neko ko ceni prednosti operativnog sistema kupiti takve telefone. Ja ovde govorim samo o tome ko je vodeći OS na planeti a ne proizvodjač mobilnih telefona. I da Ei Niš odradi telefon sa Symbian OS-om koji je kompatibilan sa svim aplikacijama koje rade na Nokia Symbian telefonima i da je cena konkurentna ja bih ga prvi kupio! Džabe Samsung-u Symbian kada pola aplikacija na njemu ne radi a ima kao Symbian OS verzije 7.0 ili 8.0!!!
Btw. ako WM telefoni nisu ružni i glomazni neznam koji telefon jeste. Ne govorim o PDA i PPC uredjajima, no pojedinci izgleda ne prave razliku izmedju ovih suprotnosti???? Oko sporosti - matrix777 nisi u pravu jer se vidi da nisi ni probao takve telefone. Symbian verzije 9.‚1 je sporiji od verzije 8.0 samo za tvoju informaciju.

To što recimo matrix777 smatra prednošću da treba sam da ispravlja brljotine microsoftovih programera ja smatram manom i to ogromnom. Ako korisnik može bolje optimizovati svoj OS u telefonu od originalnih programera onda bolje i da se zaposli onda u microsoftu i reši jednom za uvek taj problem a ne da se korisnici ovih telefona loguju po raznim forumima, maltretiraju sebe kako bi podesili da kamera ima jasniju sliku ili da mogu da uključe ili isključe neku opciju koja nije rešena samom kupovinom telefona. Da se još i razumemo - niko u razvijenom svetu nema vremena da pretražuje internet i specijalizovane forume kako bi poboljšao rad svojih telefona jer moraju da rade i posle svog radnog vremena jedva čekaju odmor a ne glavobolju i rešavanje problema sa svojim telefonima. To se na zapadu kupuje da služi i da radi a ne da sami ispravljaju i dodaju funkcije preko brljavljenja po OS-u. Sve što ne radi završava u servisu ili se zamenjuje. Tamo niko ni sijalicu ne menja sam. A mi ovde glumimo poznavaoce ....
Ako je tako, zašto onda ti matrix777 u potpisu imaš Windows XP a ne Linux kod koga baš preovladava ono što i sam tvrdiš da je prednost: "...fleksibilniji je, ima vise mogucnosti za podesavanja i sve zavisi od korisnika, ..." .... zašto gutaš ono što ti se servira???

Još nešto: zašto niko ne spominje koliko je u stvari WM kompatibilan sa Javom??? Smile Ili opet korisnik treba da traži neke nazovi plaginove ili šta već kako bi instalirao jednu od 100 java aplikacija???

Dalje, što se tiče procesora od 500Mhz, mislim da smo jednom to rešili i raspravili da Intel procesor od 500Mhz nije isto što i TI procesor od 330Mhz i taj Texas Instruments procesor od 330Mhz ima sasvim drugačiju arhitekturu od Intelovog na 500Mhz i mogu da se nose rame uz rame bez obzira na razlike u ciframa. Nešto kao kod AMD i Intel procesora za PC.

« Poslednja izmena: 02. Feb 2007, 02:16:05 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia X6 16gb
No pojedinci bi kako reče vostezmaj ušli i u verbalni obračun samo da odbrane WM jer sami pripadaju tom taboru.  Smile  Smile

Iskreno ja sam do sada imao wm(mpx220) i od symbian telefona radio samo na nekim starijim(od drugara iz skole) i mislio sam da je wm mnogo bolji od symb. ali sad kad imam "noviji" telefon n70 sa novijim symb. i najnovijom verzijom softwera,nebih smeo isto da tvrdim.  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share

...prosto kratko jasno to je German style...
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
No pojedinci bi kako reče vostezmaj ušli i u verbalni obračun samo da odbrane WM jer sami pripadaju tom taboru.  Smile  Smile

Iskreno ja sam do sada imao wm(mpx220) i od symbian telefona radio samo na nekim starijim(od drugara iz skole) i mislio sam da je wm mnogo bolji od symb. ali sad kad imam "noviji" telefon n70 sa novijim symb. i najnovijom verzijom softwera,nebih smeo isto da tvrdim.  Smile  Smile  Smile
Ja korisniku matrix777 postavio jedno pitanje na koje očekujem odgovor:

"Ako je tako, zašto onda ti matrix777 u potpisu imaš Windows XP a ne Linux kod koga baš preovladava ono što i sam tvrdiš da je prednost: "...fleksibilniji je, ima vise mogucnosti za podesavanja i sve zavisi od korisnika, ..." .... zašto gutaš ono što ti se servira???"

To je sve što hoću da ssaznam u vezi "fleksibilnosti" OS-a i toga da je bolji onaj kog koga korisnik sam menja parametre i usavršava ga.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia X6 16gb

Ja korisniku matrix777 postavio jedno pitanje na koje očekujem odgovor:

"Ako je tako, zašto onda ti matrix777 u potpisu imaš Windows XP a ne Linux kod koga baš preovladava ono što i sam tvrdiš da je prednost: "...fleksibilniji je, ima vise mogucnosti za podesavanja i sve zavisi od korisnika, ..." .... zašto gutaš ono što ti se servira???"

To je sve što hoću da ssaznam u vezi "fleksibilnosti" OS-a i toga da je bolji onaj kog koga korisnik sam menja parametre i usavršava ga.

Pa vidi,da je dobro imati mogucnost cackanja,jeste,ali jeste samo kada ti je sve savrseno,pa oces nesto da izmisljas.E sad netreba bas uvek izmisljati toplu vodu,jer je vec izmisljena  Smile
IP sačuvana
social share

...prosto kratko jasno to je German style...
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone 4
Da odgovorim cigli: Linux ne koristim jer ga nikad nisam ni probao.
Vec vidim da ti je odgovorio i gimza ali pravis se kao da odgovor ne postoji: Registri podesavanje, to nije potrebno da bi wm radeo kako treba, to je samo jos jedna mogucnost. Recimo to sto mpx220 ima losu kameru i postoje milion tema kako da se to poboljsa, to uopste nije krivica WM-a vec motorole.
Evo jos jednog konkretnog primera, ja imam 063 karticu staru nekoliko godina i koja u bilo koji telefon da je ubacim nece pisati Telenor nego Mobtel, uz pomoc registria ja mogu veoma lako da to promenim. Tesko da ces,ne samo mene,nego bilo koga ubediti da je u kavezu lepse nego na slobodi
Na vecini WM telefona je moguce instalirati noviju verziju WM, recimo ugrade sa WM2003 na WM5 sto za Symbijan je NEZAMISLIVO! Zasto ovo precutkujes?
Zasto niko nije odgovorio coveku kada je pitao koji je os bolji, pa jel sme neko da kaze da je bilo sta bolje od Symbiana na ovom forumu? To ce se smatrati kao bogohuljenje i udar na neciju licnost, i na kraju ili ce ta tema biti zakljucana ili ce covek popiti ban.
Zasto niko od ljudi sa WM ne ide u temi za Symbian da pljuje po symbijanu? Zato sto to radi jedino jedan clan na ovom forumu i niko vise.
 Sto se jave tice ne razumem sta ce mi pored toliko pravih aplikacija za WM, ali i jedini program koji koristim u javi je opera mini koja se instalira najnormalnije sa interneta bez ikakvog pugin- i tako i radi.
Sto se dizajna tice recimo za WM mozes da nadjes mnogo modela normalne velicine (ne cigle) i veoma lepog dizajna, sada ocekujem kada ce nokija da iskopira sistem sa klizecom qwerty tastaturom na stranu koji kod WM postoji odavno.
A to da Symbian nije popularan zbog Nokije i da N70 je brz telefon (narocito ako instaliras malo vise aplikacija na njemu), to pricaj nekome drugom.

@vostezmaj
Ne moze mpx220 da se poredi sa svim Symbian telefonima, postoje mnogo, mnogo napredniji WM telefoni od starog mpx220.

PS. Sa ciglom necu vise da se raspravljam jer je vec svima jasno da coveku koji nece da shvati nesto nije moguce tu star objasnjavati.
« Poslednja izmena: 02. Feb 2007, 12:24:33 od matrix777 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
mob
HTC desire s
E ljudi jel se meni cini ili ima stvarno neki program koji zakljucava storage i storage card. Mislim ono da se zastitim od drugih, tj neke fodere da zakljucam pod sifru pa da ja samo mogu da udjem Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone 4
Imas Eye On Privacy i Simman SmartLock ali oni na zalost ne zakljucavaju foldere, vec: sms,mail,contact,call log,task i appointments, calendar.
Nego da li ste videli da je izasao Google Maps for Windows Mobile
http://www.google.com/gmm/index.html
Ne znam za druge OS ali igleda da samo za WM i Palm OS postoji.
Za sada podrzava: USA Canada, France, Italy, Germany, the Netherlands, and Spain
Nadajmo se da ce uskoro biti i istocna Evropa.
Po komentarima ljudi na netu tvrde da su odusevljeniji ovim i kazu da je vaznije od izbacivanja Windows Mobile 6  Smile

@belgradeguard
Drzi pritisnuto plavo dugme dok ukljucujes telefon.
« Poslednja izmena: 02. Feb 2007, 14:29:53 od matrix777 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

WM je kao svemir (beskrajan).

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2105
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Samsung L870
E ljudi jel se meni cini ili ima stvarno neki program koji zakljucava storage i storage card. Mislim ono da se zastitim od drugih, tj neke fodere da zakljucam pod sifru pa da ja samo mogu da udjem Smile

Applian PocketLock 2[1].13s.rar cinimise da moze ovaj.

::Cigla

Ja nisam napadao, samo sam pokusao da kazem da nije moto jedina sa wm pravi predstavnici su qtek i imate kao sto je nokija za simbian tako je imate za WM.

Citat

Da, motorola je zastarela i nemoze da se uporedi sa tim modelima, ali na primer i300 itekako moze, a tek i310.

Citat
Još nešto: zašto niko ne spominje koliko je u stvari WM kompatibilan sa Javom??? Smile Ili opet korisnik treba da traži neke nazovi plaginove ili šta već kako bi instalirao jednu od 100 java aplikacija???

Da, motorola ima problema sa javom dok kod drugih modela nema, na i300 rade sve java igre koje su za n73 QVGA.
IP sačuvana
social share

Pre nego sto postavite pitanje vezano za Motorolu mpx220/200,pogledajte da vec nije ogovoreno na temi ? Najcesca pitanja ? :. Registri podesavanja ...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 115
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.