Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 55 56 58 59 ... 115
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Windows Mobile Smartphone - caskanje!  (Pročitano 101854 puta)
Clan u razvoju

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 27
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Motorola MPx220
Ja ti predlazem da uradis jedan flash sa 1.49 romom Smile

Master Reset je odradio posao...

a flashovanje ću odraditi kad na'vatam vremena...

hvala, anyway!
« Poslednja izmena: 17. Jul 2007, 13:24:41 od proof »
IP sačuvana
social share
Where do we go? What do we say? What do we do?
Nowhere to turn, nowhere to run and there's nothin new
Where do we go for inspiration?
It's like pain is our only inspiration...

...life is a beatiful struggle...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Zanima me kak se flasha memorijska kartica? Tražio sam po forumu pa nemrem nać. I da li motorola mpx220 uopće podržava karticu od 2GB?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Linux
Browser
Mozilla (2007)
mob
Apple iPhone
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC HD2
Veruj mi i ja to znam ali kazu ljudi ipak formiraj pa ne bih da baksuziram Smile
Sreća što ti "ljudi" nisu rekli: "skoči u bunar" ili eventualno Savu ili Dunav, jer bi sada već Smile

Ne kapiram, ako tamo neki zaludjeni eksperti i entuzijasti u najsitnije detalje obrade neku materiju i svima prezentuju džabe to znanje i kažu kako to radi i kako se prema tome treba ponašati, po čemu onda veći uticaj na vaše moždane vijuge imaju tamo neki šugavi prodavci nego recimo naučne studije?!?

Lepo su ljudi rekli da te baterije imaju elektroniku koja reguliše punjenje i džabe držanje na ispravljaču celu noć kada nema efekta ...
Rekoh ja da je velika sreća što vam prodavci nisu rekli da skočite u Dunav sa sve telefonom kako ne bi ste "baksuzirali" ...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC desire s
Pa dobro ciglo sta fali da jednom ostavim baterije po 12 sati, nece im nista biti. Tako sam i mpx220 samo jednom 12 sati i posle normalno koristim...

Zanima me kak se flasha memorijska kartica? Tražio sam po forumu pa nemrem nać. I da li motorola mpx220 uopće podržava karticu od 2GB?

Zar te toliko mrzi da procitas temu o najcescim registri podesavanjim... No po 100000000 put cu ovo citirati Smile
Citat
P: Kako da podesim da mi telefon cita kartice od 1GB.

O: HLM\SOFTWARE\Microsoft\Shell\LowMem dword StorageLimit iz 512000 promeni u 1024000 i 1gb je tu, ako pak hocete 2GB dodate jos 1024 znaci = 2048000.

Znaci moze i 2GB da primi, to i jeste fora kod wm telefona
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC HD2
Pa dobro ciglo sta fali da jednom ostavim baterije po 12 sati, nece im nista biti.
Zato što apsolutno nema potrebe to raditi. Baterije imaju ugradjenu elektroniku koja brine o vremenu punjenja i nije potreban šugavi prodavac da izmišlja neke krive Drine koji izgleda živi u prošlosti i još se nie obrazovao povodom novih tipova baterija. Smile
Ako prodavac ne poznaje materiju i nije sebe usavršavao u poslu kojim se bavi, ne moramo mi ovde i to još moderatori biti veverice i verovati istima, zar ne?!?Naročito još ne javno reći "ša fali". Smile
Glupo je uz to još i nije praktično kao pre 8 - 9 godina čekati mesec dana da se najzad formira baterija(ako se uzme u vidu da je trajala nedelju dana). Smile
Znači, puniš dva sata i voziš, Smile nema potrebe razmišljati više o tome jer baterije apsolutno nemaju efekat pamćenja već samo radni vek od par godina i ništa više od toga .... možeš puniti na pola, pri vrhu "crtica", pri kraju "crtica", .... i baterija neće trajati manje nego kod nekog šabana koji je čekao tri puta po 12 sati kao u praistoriji! Smile
« Poslednja izmena: 17. Jul 2007, 22:32:54 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC desire s
Znam ja sve to ali ajd reko za svaki slucaj, a i ja sam debil slusam ludu plavushu u prodavnici kao da punis 12 sati 3 puta, ja onda razmisljam, pa ajd bar jednom to da uradim ne kosta me nista Smile No ipak ispadam debil Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
acikav

Sve sam ja to pročitao i podesio u registru točno tako kako si ti naveo u citatu. ali je problem u tome što mob prepozna karticu od 2giga ali ne može spremiti više od gige, odnosno, može spremiti ali sve sadržaje iznad potrošenih 1GB mob ne može reproducirati. Kontaš, on prepozna 2GB ali može reproducirati samo ono što je spremljeno do 1Gb, a sve kasnije spremljeno ne može. Napiše mi da ne može fajl naći na kartici a taj fajl je spremjlen na kartici, jer ga visim preko explorera. Gimza je rekao da probam flashati karticu, pa me zato zanima kak se flasha kartica. Rekao mi je da sve prebacujem preko TC al svejedno ne pomaže. Jedino mi još preostaje da flasham karticu. A kak?
Ovo za registri podešavanja mi je jasno.
« Poslednja izmena: 18. Jul 2007, 21:46:44 od Čarlo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC desire s
Pa jednostavno kada flashujes fon tada i pocistis karticu, znaci uradis master reset i sve ce pobrisati sa kartice, koliko se ja secam tako smo radili Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

WM je kao svemir (beskrajan).

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2105
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung L870
Pa jednostavno kada flashujes fon tada i pocistis karticu, znaci uradis master reset i sve ce pobrisati sa kartice, koliko se ja secam tako smo radili Smile

Mozes da flesujes i pomocu nekog file menagera, ali cinimise da task menager ima opciju da flesuje kartice.
IP sačuvana
social share

Pre nego sto postavite pitanje vezano za Motorolu mpx220/200,pogledajte da vec nije ogovoreno na temi ? Najcesca pitanja ? :. Registri podesavanja ...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 55 56 58 59 ... 115
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.