Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 53 54 56 57 ... 115
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Windows Mobile Smartphone - caskanje!  (Pročitano 101942 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pozdrav! Imam problem sa karticom od 2GB za Motorolu MPX220. Mobitel u Resourc manag. prikaže da je od 2GB ali se može spremiti najviše 1GB, odnosno, on spremi i više od gige podataka ali onda te podatke( pjesme, video ) ne može pokrenuti. U registrijima sam namjestio lowmemo na 2048000, kao što je gimza rekao, ali problem ostaje. Šta da radim?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC desire s
Pozdrav! Imam problem sa karticom od 2GB za Motorolu MPX220. Mobitel u Resourc manag. prikaže da je od 2GB ali se može spremiti najviše 1GB, odnosno, on spremi i više od gige podataka ali onda te podatke( pjesme, video ) ne može pokrenuti. U registrijima sam namjestio lowmemo na 2048000, kao što je gimza rekao, ali problem ostaje. Šta da radim?

Pa brate moras da promenis u registru da ti prima 2 gb, pogledaj u najcesca registri podesavanja...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pa i jesam promjenio u registijima, onako kako je gimza napisao u "najčešća registri pod."- low memo sa 512000 na 2048000. ali svejedno mi radi gore navedene probleme. Dal možda moram još nešto podesiti u registrjima. Unapred hvala!

Evo što sam napravio u registru: HKLM/software/shell/lowmem/values/storagelimit i sad sam sa 512000 promjenio na 2048000 i opet ne radi. On prikazuje  resourcu da ima 2giga memorije ali sve što spremim, nakon 1gb ispunjene memorije, on ne može otvoriti. ja vidim da su pjesme spremljene ,preko explorera, al on ih ne može otvoriti i kaže da ih ne može pronači na kartici, nemrem vjerovat!!! Prikazuje mi da još imam gigu mjesta slobodno a ja to ne mogu iskoristit. Za popizdit, mislim da se to samo meni dešava?! Šta da radim? Smile

« Poslednja izmena: 13. Jul 2007, 21:42:03 od gimza »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

WM je kao svemir (beskrajan).

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2105
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung L870
@Čarlo

Nemoj da postujes vise postova zaredom.

Moj savet za tvoji problem je da flesujes karticu i da muziku i ... prebacujes pomocu TC-a.
IP sačuvana
social share

Pre nego sto postavite pitanje vezano za Motorolu mpx220/200,pogledajte da vec nije ogovoreno na temi ? Najcesca pitanja ? :. Registri podesavanja ...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4859
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Нека ми неко пошаље на прив линк за скидање караока плејера и планетаријума за "прозоре" верзија 2003 убих се тражећи и гуглајући али не нађох ништа што ми одговара.

Хвала и поздрав.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 6
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Hvala gimza! Moje isprike za duplo postanje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC desire s
Нека ми неко пошаље на прив линк за скидање караока плејера и планетаријума за "прозоре" верзија 2003 убих се тражећи и гуглајући али не нађох ништа што ми одговара.

Хвала и поздрав.

E samo da vas pitam jel to free program posto ga nisam koristio?

Hvala gimza! Moje isprike za duplo postanje.

Ne moras se izvinjavati samo sledeci put koristi dugme ako hoces jos nesto da dodas u poruci Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Apple iPhone 4
acikov poredi mpx220 sa I300. Koje su razlike. Mene najvise interesuje:
Koliko je pouzdan, da li se baguje?
Koliko mu je losa ta baterija?
Da li mozes na njemu da vozis wm05?
Kakav je kvalitet izrade?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

WM je kao svemir (beskrajan).

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2105
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung L870

Vec sam vrsi poredenje ta dva telefona. Link: http://forum.burek.com/index.php/topic,160387.0.html

PS ne samo wm5 moze i wm6.
IP sačuvana
social share

Pre nego sto postavite pitanje vezano za Motorolu mpx220/200,pogledajte da vec nije ogovoreno na temi ? Najcesca pitanja ? :. Registri podesavanja ...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

A-electronic

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5040
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC desire s

Ne fali nista da jos jednom uporedimo ova dva modela i na ovoj temi....

-Koliko je pouzdan ne mogu ti jos reci jer ga veoma kratko imam, ali cini mi se da ne baguje, bar meni nije zabagovao za ovih nekoliko dana...
-Mala baterija jeste losa, izdrzala mi je samo jedan dan ali znas kako je kada dobijes nov fon, sve moras da cackas i mucis ga totalno, veca baterija je po meni neistrosiva uz normalnu upotrebu. Istina ruzniji je fon sa njom ali lepo lepzi u ruci kada se stavi, inace meni je izdrzala dva dana ona, ali bez gasenja nocu jedino nije bila trosena od nekih 10:30 uvece do 2:45 ujutru jer sam bio u gradu i poneo sam malu bateriju...
-Moze i wm5 i wm6 ali to su samo price za wm6 nisam jos nigde nasao screenshot sa wm6 ali sa wm5 sam video shotove i mozda ja dobijem wm5 da ubacim na moj i300.
Sto se tice izrade tu nema sta da se kaze jer nemam nikakvih zamerki, dizajn je po meni odusevljavajuci, jeste malo veci nego standardni telefoni ali za mene super jer su mi i sake velike pa mi odgovara, ipak sam ja preko 190cm pa ne bi bilo humano da imam mali telefon i da mi ispada iz ruke hehe Smile
Onda jedino sto mi se nije malo dopalo ali nije od tolike vaznosti je to sto mu ponekad treba neke 2 sekunde da pokrene hard, znaci ako koristis neki mp3 za zvono a on ti je na hardu, prvo zavibrira malo pa onda pocne da zvoni pesma, takodje kada pustas pesme u playeru i kada prebacujes sa pesme na pesmu on saceka sekundu pa onda prebaci na pesmu.

-E sad da predjem na kameru... Iskreno vam govorim ja se nisam nadao ovakvom kvalitetu kamere od jednog wm telefona.
Znaci za 1.3mpix kamera je vrh vrhova sto je moglo da se izvuce od te rezolucije. Zakacicu par slika na temi zanimljive fotografije da vidite kakva je slika, mozda bi blic moga da bude malo jaci ali u rangu je sa d600. Snimak je zadovoljavajuci jedino kada snimak direktno na hard hoce da se cuje ono pucketanje harda pa posle kada gledam snimak cuje se u pozadini to, ali i za to ima resenje za 500 dinara kupis karticu od 512mb i snimas na karticu...  Slike po noci su super, slikao sam nesto bez upotrebe blica samo ono ulicno osvetljenje i slike su na zadovoljavajucem nivou. Znaci sto se tice kamere ja sam prezadovoljan, moj jedan drug nije verovao da je to 1.3mpix.

-Sto se tice ekrana, sta reci 18bita ekran, slika cista kao suza, nemam sta da kazem...

-Zvuk je stereo, jacina na nivou SE k700i, ali kada se ukljuci SRS WOW XT onda je jaci.

-Mnogo precica sa strane ima sto olaksava kretanje kroz menu, znaci da krenem sa desne strane, prvo dugme odozgo je za ukljucenje flight mode, ispod njega dugme za zakljucavanje telefona, malo nize dugme za kameru i slot za micro sd karticu. Sa leve strane prikljucak za slusalice, ispod toga dugme za komande glasom, ispod dugme za media player, dalje dugme za jacinu zvuka...
Jedino sto mi se ne svidja je sto prikljucak za slusalice je okrenut ka dole tj kabal ide na dole i to je malo nezgodno kada je fon u dzepu a slusam muziku, znaci postoji mogucnost da se kabal zezne...

-Sto se tice one price o zujanju telefona i da nije pogodan za ljude koji idu u skolu i na posao, to mozete slobodno da zaboravite, jer ja telefon kada drzim u dzepu ili pak na stolu pored mene, uopste ne cujem, tek kada uzmem iz prislonim uz uho tek onda cujem zujanje hard diska ali veoma tiho. Cuje se npr pucketanje kada nesto ucitavam sa njega ali to uopste nije tako iritirajuce kao sto su bile price...
Uh ala sam ja pun utisaka hehe Smile

Sve u svemu ja sam za sada zadovoljan cak i prezadovoljan, za ove pare, ovakav telefon se tesko nalazi Smile
« Poslednja izmena: 15. Jul 2007, 16:08:28 od acikav »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 53 54 56 57 ... 115
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.