Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 00:25:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 45 46 48 49 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Windows Live Messenger  (Pročitano 134080 puta)
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6120
@ cvrle_bg:
Citat
aj majke ti, kad si tako pametan i drcan objasni mi koja je razlika izmedju malware-a i trojan-ca? i gde sam ja tu pogresio?
Necu se truditi. Wink

Citat
Evo Ivica odavde sa foruma mi je predlozio da uradim neki DDS,pa sam ja odradio i evo postavljam va TXT.
Nisam primetio da je predlozio. Radi to samo kad se od tebe trazi, sledeci put post ide u kantu.

@ toza vampir: Procitaj Pravila i preporuke vezane za ovaj forum, u top temama.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3092
Zastava Belgradoooooooooooooo....
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Samsung Galaxy S2
@ cvrle_bg:
Citat
aj majke ti, kad si tako pametan i drcan objasni mi koja je razlika izmedju malware-a i trojan-ca? i gde sam ja tu pogresio?
Necu se truditi. Wink

Citat
Evo Ivica odavde sa foruma mi je predlozio da uradim neki DDS,pa sam ja odradio i evo postavljam va TXT.
Nisam primetio da je predlozio. Radi to samo kad se od tebe trazi, sledeci put post ide u kantu.

@ toza vampir: Procitaj Pravila i preporuke vezane za ovaj forum, u top temama.

Kad god trazim neku pomoc ti me iznerviras,vec sam ti rekao da ako ne zelis,nemoj da mi pomognes!!!Mnogo iritiras!!!Zabole me za WLM kad mi ti tako nesto napises!!!
Ivica mi je pustio na PP,ali ja nisam znao da mu to posaljem i ne vidim razlig zasto bi ti to brisao,nekom bi to znacilo,kako bi mi pruzio pomoc!!!
IP sačuvana
social share
Imas mnogo manje osvojenih titula,medjusobne utakmice strasna razlika,osvajanje evro kupa za tebe je san,ti si samo mali partizan...
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6120
Citat
Kad god trazim neku pomoc ti me iznerviras,vec sam ti rekao da ako ne zelis,nemoj da mi pomognes!!!
Procitaj i ti Pravila i preporuke, posto do sada ocigledno nisi.

Citat
Mnogo iritiras!!!
Ponovo histerises.

Citat
Zabole me za WLM kad mi ti tako nesto napises!!!
Slobodan si da se izlogujes onda, ili da ne posecujes ovaj deo foruma. Kad te ponovo zaboli, javi se.

Citat
Ivica mi je pustio na PP
PP - Privatna Poruka- samim tim, to je vase privatno, i tako ga i resavajte.

Citat
ali ja nisam znao da mu to posaljem i ne vidim razlig zasto bi ti to brisao
Pogledaj moju prvu recenicu, i bice ti jasno zasto bi brisao.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

I'm Victoria's secret!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
SonyEricsson K750i
ok, nisam znao da ne smem da komentarisem log fajlove. od sada cu to ciniti preko privatnih poruka. mislim, big deal, mozes za svaki sys, dll, com itd da nadjes sta je koristeci google i nista vise, ali nema veze. necu to vise raditi javno Smiley  Smile
IP sačuvana
social share
Sum myself up in three words? Well, I suppose it would have to be: kller, alien, vagina.
I'm so goth I shit bats!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6120
ok, nisam znao da ne smem da komentarisem log fajlove. od sada cu to ciniti preko privatnih poruka. mislim, big deal, mozes za svaki sys, dll, com itd da nadjes sta je koristeci google i nista vise, ali nema veze. necu to vise raditi javno Smiley  Smile
Ako zelis da pomognes, nije nikakav problem, cimni me na PP da se dogovorimo. Pomoc je dobrodosla. Wink
« Poslednja izmena: 03. Okt 2009, 20:18:30 od Filip93 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22022
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Linux
Browser
Mozilla (hardy)
mob
Apple iPhone 12, S21
e, ajde da se sada svi kompletno smirimo i da probamo da resimo problem...
tu smo da pomazemo, a ne da se raspravljamo...

@filip je moderator...ponasajte se tako... mislim da je jako glupo doci na pc kliniku i raspravljati se sa nekim ko je na njoj moderator...

@horori radi po pravilima foruma...ako ti je neko van teme nesto predlozio, log mu salji na private posto ti ga niko od nas nije trazio, i niko od nas ne stoji iza tog zahteva...

svaki dalji off i rasprava bice obrisani...
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3092
Zastava Belgradoooooooooooooo....
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Samsung Galaxy S2
e, ajde da se sada svi kompletno smirimo i da probamo da resimo problem...
tu smo da pomazemo, a ne da se raspravljamo...

@filip je moderator...ponasajte se tako... mislim da je jako glupo doci na pc kliniku i raspravljati se sa nekim ko je na njoj moderator...

@horori radi po pravilima foruma...ako ti je neko van teme nesto predlozio, log mu salji na private posto ti ga niko od nas nije trazio, i niko od nas ne stoji iza tog zahteva...

svaki dalji off i rasprava bice obrisani...
Cekaj u cemu je fazon,ovde mogu da okacim samo ono sto mi vi trazite?? Smile
Dobro,nema veze,vise me WLM ne zanima nimalo,i ovde necu dolaziti!!!

IP sačuvana
social share
Imas mnogo manje osvojenih titula,medjusobne utakmice strasna razlika,osvajanje evro kupa za tebe je san,ti si samo mali partizan...
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22022
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Linux
Browser
Mozilla (hardy)
mob
Apple iPhone 12, S21
auuu...
koliko drame...

jednostavno je...dosli ste da vam se pomogne...ispostujte ljude koji su spremni da vam pomazu...
ja kao mod ne znam da li neko od ljudi zna sta radi ili ne, iz tog razloga ne dozvoljavamo da se pokrecu kojekakvi programi i postavljaju kojekakvi logovi koji nisu trazeni od nekog od kolega ili ljudi koji imaju dozvolu i blagoslov za to...
ako te je savetovao da nesto odradis i trazi ti log...radis to na svoju odgovornost i log mu saljes preko pp...

kome se ne svidja...i ne mora...

toliko...
« Poslednja izmena: 03. Okt 2009, 22:54:43 od chelavi1 »
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

MC- argus

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4467
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
HTC 
@horori
Stvarno drama za nista, znaci pp je pp i ne mora ceo forum da zna sta se prica na pp. Log je trazen da se ne razvlaci ovde na temi vezanoj za msn cisto provere radi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Dodjes mi... dodjem ti ovo ono...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 188
Zastava Europe>Serbia>Nis>Durlan CITY
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Nokia c3, LG Cookie
Ulogujem se i samo mi izbaci ovo

To je pocelo da se desava danas, inache sinoc sam instaliro Win XP Black 14.....
ne znam dal je do toga....kako da obrisem ovaj msn pa da pokusam ponovo? Ili ako znate sta je konkretno pa mi vi recite...unapred hvala! Smile

EDIT:
Obriso sam staru, sa onim zap....i sad kad pokusam da instaliram opet pise kao da mi vec instalirano sve, i da ne mogu da instaliram :S majq mu :S
« Poslednja izmena: 07. Okt 2009, 15:58:16 od M4verick »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 45 46 48 49 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 00:25:34
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.