Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 18:18:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 42 43 45 46 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Windows Live Messenger  (Pročitano 133924 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 510
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
LG KU970
Ljudi ne bi da budem dosadan ali bi stvarno voleo kad bi mi neko konacno pomogao ili bar mi dao neki savet u vezi WLM 2009.
Ukoliko ste zaboravili moj pitanje evo stavljam opet....

Kod moje devojke na racunaru sam instaliramo WLM 2009 (Build 14.0.8064.206),download-ovanog sa njihovog sajta.Verzija je ista kao sto koristim i ja.Problem nastaje kad hocu da dodam sebe kod nje u kontakt listu na njenom racunaru.Kada upisem adresu i zavrsim sa slanjem zahteva,u njenoj listi mene nema uopste,prazna je.Onda kod mene kuci na mom racunaru ja dodam nju u kontakte i ona se pojavi ali naravno kao offline,pritom meni ne stize uopste onaj zahtev koji sam ja poslao od nje sebi.
Ironija,ako se mogu tako izraziti,je ta sto kad se ulogujem sa njenim accountom na msn na mom racunaru ja imam sebe kao kontakt i imame na listi dok sve to isto kad radimo na njenom racunaru nema.

Nadam se da moze neko da mi pomogne jer sam vec poludeo... Smile Smile Smile

Unapred Hvala... Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

I'm Victoria's secret!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
SonyEricsson K750i
Probaj da zaobidjes problem tako sto ces da instaliras Pidgin ili neki drugi IM program, pa odatle da dodas kontakt. Mozda upali Smiley
IP sačuvana
social share
Sum myself up in three words? Well, I suppose it would have to be: kller, alien, vagina.
I'm so goth I shit bats!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3092
Zastava Belgradoooooooooooooo....
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Samsung Galaxy S2
probaj ovo, skini sa ovog sajta i instaliraj to. mozda ce ti proraditi. SRECNO!!!

The system cannot find the file specified. ......Ovo mi izbaci na beloj povrsini kad odem tamo gde si mi rekao!!Mislim na taj link!! Smile
IP sačuvana
social share
Imas mnogo manje osvojenih titula,medjusobne utakmice strasna razlika,osvajanje evro kupa za tebe je san,ti si samo mali partizan...
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1662
Zastava Zemun
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
HTC Desire
Ljudi ne bi da budem dosadan ali bi stvarno voleo kad bi mi neko konacno pomogao ili bar mi dao neki savet u vezi WLM 2009.
Ukoliko ste zaboravili moj pitanje evo stavljam opet....

Kod moje devojke na racunaru sam instaliramo WLM 2009 (Build 14.0.8064.206),download-ovanog sa njihovog sajta.Verzija je ista kao sto koristim i ja.Problem nastaje kad hocu da dodam sebe kod nje u kontakt listu na njenom racunaru.Kada upisem adresu i zavrsim sa slanjem zahteva,u njenoj listi mene nema uopste,prazna je.Onda kod mene kuci na mom racunaru ja dodam nju u kontakte i ona se pojavi ali naravno kao offline,pritom meni ne stize uopste onaj zahtev koji sam ja poslao od nje sebi.
Ironija,ako se mogu tako izraziti,je ta sto kad se ulogujem sa njenim accountom na msn na mom racunaru ja imam sebe kao kontakt i imame na listi dok sve to isto kad radimo na njenom racunaru nema.

Nadam se da moze neko da mi pomogne jer sam vec poludeo... Smile Smile Smile

Unapred Hvala... Smile

malo sam trazio po netu i naleteo sam na ovo:

Citat
Delete your Contacts cache folder
If your contact list is empty or incomplete after you upgrade to Windows Live Messenger, the cached contact list may not have updated correctly. Before you can delete your Contacts cache folder, make sure you can view your complete folder list in Windows Explorer. View your complete folder list
On the taskbar, right-click Start, and then select Explore.
Click on Tools, and then select Folder Options.
In the Folder Options window, click the View tab.
In the Advanced Settings list, select Show hidden files and folders, make sure Hide extensions for known file types is not selected, and then click OK.
In the Windows Explorer window, click View, select Explorer Bar, and then verify that Folders is checked.
 Delete your Contacts cache folder
After changing your Windows Explorer settings:
On the taskbar, right-click Start, and then select Explore.
In the folder list on the left-hand pane, navigate to the folder C:\Documents and Settings\Your Windows logon name\Contacts\Your Messenger email address.
Delete all of the files within the folder Your Messenger email address.
In the folder list on the left-hand pane, navigate to the folder C:\Documents and Settings\Your Windows logon name\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts\Your Messenger email address.
In the Your Messenger email address folder, delete the real and shadow folders.
Close Windows Explorer and try to sign in to Messenger again.

To provide feedback about Messenger, visit the Windows Live Messenger Feedback website.

e sad, na tebi je da li ces to da uradis, ali neko drugo normalnije resenje, osim ostavaljanja email adrese i pass, pa da ti neki program povrati kontakte, nema.
IP sačuvana
social share
Ko uci znace, ko se snadje imace.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1662
Zastava Zemun
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
HTC Desire
probaj ovo, skini sa ovog sajta i instaliraj to. mozda ce ti proraditi. SRECNO!!!

The system cannot find the file specified. ......Ovo mi izbaci na beloj povrsini kad odem tamo gde si mi rekao!!Mislim na taj link!! Smile

evo ti ponovo link, kod mene krece sa skidanjem: http://download.microsoft.com//download/0/F/4/0F4D43A7-8D47-4312-BC35-EC1F888AC156/en/Contacts-ship-neutral.cab
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3092
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Samsung Galaxy S2

evo ti ponovo link, kod mene krece sa skidanjem: http://download.microsoft.com//download/0/F/4/0F4D43A7-8D47-4312-BC35-EC1F888AC156/en/Contacts-ship-neutral.cab

Pogledaj sad!!!To mi ljuljne na ekran!! Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

msn.jpg
(38.65 KB, 754x432)
IP sačuvana
social share
Imas mnogo manje osvojenih titula,medjusobne utakmice strasna razlika,osvajanje evro kupa za tebe je san,ti si samo mali partizan...
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1662
Zastava Zemun
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
HTC Desire
 Smile Smile
ja ne mogu da verujem!! pre nego sam ti ponovo poslao link proverio sam ga i sljaka, krece sa skidanjem jednog fajla. stvarno ne znam sta bi moglo da bude.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6120
Radi link...

@ horori: Skini Malwarebytes, uradi Quick scan, i ako nadje bilo sta, otvori novu temu i postavi log sta je obrisao, nesto mi je cudno ovo... Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1662
Zastava Zemun
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
HTC Desire
pa i meni je sve ovo cudno, znaci nemoguce mi je da ni jedno resenje ne radi kod njega. skeniraj sistem i sa spybot-om.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3092
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Samsung Galaxy S2
Radi link...

@ horori: Skini Malwarebytes, uradi Quick scan, i ako nadje bilo sta, otvori novu temu i postavi log sta je obrisao, nesto mi je cudno ovo... Smiley
Ja sam koristio Malwarebytes,i deinstalirao sam ga imam sad SuperAntiSpyware...!!
Cekaj,ja da deinstaliram SuperAntiSpyware,ili mogu sam da instaliram Malwarebytes,i da ga pustim da sljaka? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 42 43 45 46 ... 72
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 18:18:57
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.115 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.