Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Jul 2025, 21:27:39
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Windows detected a hard disk problem  (Pročitano 5381 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1046
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.24
problem je u tome sto nisam iz Bg-a nego sam im poslao..i zvao sam danas i oni kazu da im je u gl. servisu i cekaju da se razresi da pa da vide sta ce biti..Kaze zahebano je zbog Japana, bla bla bla da se ne ponavljam..
U svakom slucaju, ja ih pitam hocete li me vi obavestiti sta ste odlucili ili ja da zovem, on kaze zvacemo te ako budemo odl pare da ti vratimo a ako ne samo cemo ti poslati hdd nov..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

MC- argus

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4467
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
HTC 
Sto dalje znaci da imam pravo da se zalim, sto dalje upucuje na zakljucak da cu da nahebem kako god okrenes...
A ja sam samo hteo ispravan hdd i posteno ga platio Smile

Ne mogu da te zahebu, jedino sto ces morati malo da cekas, ali na kraju moraju da ti zamene. Ne pristaj na pare, jer za te pare sada ne mozes da kupis taj HDD.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.52
mob
Nokia 6630, valjda
Ne mogu oni da odluche...  morash ti da odluchish...

Shto se tiche celog rachunara... Isto pravilo...
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1046
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.24
E to!!!!!!!!To sam hteo da cujem, znaci ja se pitam.
E pa to je super Smile
Sad mi je kamen pao sa srca, pogotovo kada sam video cene novih hdd od 2 tb.. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1046
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.24
Evo ljudi jos malo pa mesec dana prodje, ovi iz Gigatrona jedino sto su uspeli da urade je da puste sms por u kojoj kazu da su hdd predali u ovlasceni servis i da ce mi javiti cim bude popravljen/zamenjen.
E sada mene zanima jel imam ja prava nekom da se zalim ili jel postoji nesto sto mogu da uradim da ubrzam ovo  s obzirom da prodje mesec dana a ja i dalje nemam hdd.Da se ne lazemo i da se razumemo ja sam taj hdd kupio da bih ga koristio i nemam nameru vise da kupujem dvd-jeve i da rezem a da mi hdd cuci na nekoj polici u nekom hebenom ovlascenom Jebotronovom servisu.
Znaci da li je moguce da se zalim i kome, ako imate neki savet bio bih vam jako zahvalan?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22020
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0
mob
Apple iPhone 12, S21
Evo ljudi jos malo pa mesec dana prodje, ovi iz Gigatrona jedino sto su uspeli da urade je da puste sms por u kojoj kazu da su hdd predali u ovlasceni servis i da ce mi javiti cim bude popravljen/zamenjen.
E sada mene zanima jel imam ja prava nekom da se zalim ili jel postoji nesto sto mogu da uradim da ubrzam ovo  s obzirom da prodje mesec dana a ja i dalje nemam hdd.Da se ne lazemo i da se razumemo ja sam taj hdd kupio da bih ga koristio i nemam nameru vise da kupujem dvd-jeve i da rezem a da mi hdd cuci na nekoj polici u nekom hebenom ovlascenom Jebotronovom servisu.
Znaci da li je moguce da se zalim i kome, ako imate neki savet bio bih vam jako zahvalan?

45 dana je zakonski rok da ti ili vrate HDD ili pare.
Nazovi ih od nedelje i reci da imaju jos tih 15-tak dana da ti dostave ispravan HD ili ces ih prijaviti inspekciji i prepustiti da ona to resi...
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1046
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.24
Ok, hvala puno Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1046
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.25
Evo ljudi posle 45 dana i malo jace poslase oni meni hdd.
Poslali su mi hitachi 2 tb 64 mb 7200 rpm kako vec ali sata III.
Moja ploca podrzava sata II, ali spojio sam ja to i onako sav srecan podignu sistem kad ono prc(izvinjavam se na izrazu al jako sam iznerviran) on pokazuje samo 1tb,dakle pola hdd.
Formatiram ja to podelim na 2 particije,i reko ajd malo da cackam da vidim gde mi je 1tb?Pod tim cackanjem podrazumevam gledanje u everestu i windowsu ono kada se formatira disk...ma nista on pise da mu je kapacitet 1tb,medjutim hdd je nov i na njemu pise 2tb!Onaj hdd koji sam im poslao da oprave bio je sata II a ovaj sada sata III, da li zbog toga on ne vidi 2 tb?Drugar koji se malo vise razume u racunare rece mi da to sto ja msm nema veze sa zivotom vec da je razlika sto ce ploca oboriti brz sa sata III na sata II.Ne budem ja lenj restatujem racunar stisnem delete i udjem tamo kad vidim hdd pise capacitet hddd hitachija je 1 tb..
E sada tacan naziv hdd je((ovo prepisujem iz device manager) Hitachi Hds723020bla64 Kada ukucam to u gugl ja vidim da je kapacitet 2 tb..Ima li kakvog resenja? Hvala svima na bilo kakvom odg Smile
« Poslednja izmena: 11. Jan 2012, 11:19:58 od 888nik »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1046
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.25
Problem resen zemo LOCK Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22020
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0
mob
Apple iPhone 12, S21
[lock]
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Jul 2025, 21:27:39
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.099 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.