Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Jun 2025, 09:11:35
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Windows detected a hard disk problem  (Pročitano 5340 puta)
24. Nov 2011, 22:11:13
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1046
Browser
Mozilla Firefox 3.6.24
Ljudi molim pomoc,gori pod nogama Smile
Pre mesec dva sam kupio nov WD hdd 2tb sata II u Gigatronu...sve je lepo sljakalo do veceras a onda je izbacio ovo:  Windows detected a hard disk problem
Koliko sam uspeo da pohvatam po stranim forumima kontam da je hdd pri kraju.
E sada posto je hdd i dalje u garanciji sta misllite da li ce mi praviti problema da mi daju drugi hdd.
Napominjem da nisam napunio ni 300 gb, fizicki je neostecen, i sto je najgore jos radi.
Evo upravo izvrsavam backup jer mi je windows rekao da je to najpametnije sto mogu da uradim.
Imate li vi kakav savet?
Temp mu je bar msm solidna 26-27 stepeni
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22016
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0
mob
Apple iPhone 12, S21
Testiraj prvo hard.
Skini Hirens, na njemu imas alate za testiranje.
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1046
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.24
Skinuo neki program poseban za moj wd disk.On i everest su se slozili da mu je mali raw read error(negde oko 55 a treba da bude min 100).Posto sam se raspitao po stranim forumima, rekli su mi da on ovako moze da radi 10-20 dana a moze i pola godine,jedino sto ce da izbacuje ovaj error, medjutim ja ne mogu da dozvolim da mi on jednog dana izbrise podatke, te mi treba savet sta sutra da kazem u prodavnici kada budem vracao?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1362
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Nokia c6
Kazi im to sto si  i nama rekao, ne prihvataj nista drugo sem zamene, budi drzak i kazi da imas ozbiljne podatke na hardu  i da ne dolazi u obzir da ti ne daju novi,  jer ti trpi posao zbog toga, srecno  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Spas iz svemira

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 331
Zastava U devojkama
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
LG G2
Ajde da napisem opet,i ja sam kupio u gigatronu WD scorpio blue i riknuo motor sam od sebe posle par meseci upotrebe,rece mi serviser na kvarno da su imali gomilu reklamacija za WD...vratio ga i uzeo hitachi hd.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1046
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.24
Ljudi zanima me da li je kupac zasticen na neki nacin od prodavca?
Danas sam zvao Gygatron, gde su mi rekli da cekaju da glavni servis resi pitanje.
A pitanje je da li da mi daju nov hdd ili da mi vrate pare.
E sada meni treba hdd a pare ne, a posto znamo da su cene otisle u pm zbog katastrofe u Jp ja za te pare koje sam dao za hdd vise ne mogu da kupim nov hdd.Znaci ako je neko upoznat, neka mi odg, da li imam pravo iskljucivo da trazzim hdd?
Hvala na odg:flower: Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1718
Zastava Vršac
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
mob
HTC Sensation
Ja mislim da kada se vracaju pare, da se vracaju po trenutnoj trzisnoj ceni, a ne onoj koju si ti platio. Tako da si relativno bezbedan.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.52
Ljudi zanima me da li je kupac zasticen na neki nacin od prodavca?
Danas sam zvao Gygatron, gde su mi rekli da cekaju da glavni servis resi pitanje.
A pitanje je da li da mi daju nov hdd ili da mi vrate pare.
E sada meni treba hdd a pare ne, a posto znamo da su cene otisle u pm zbog katastrofe u Jp ja za te pare koje sam dao za hdd vise ne mogu da kupim nov hdd.Znaci ako je neko upoznat, neka mi odg, da li imam pravo iskljucivo da trazzim hdd?
Hvala na odg:flower: Smile Smile

ne vracaju pare.. mogu da zamene uredjaj u roku od 30-45 dana (ako ne poprave stari) tj daju ti nov uglavnom .. iz iste ili slicne serije(ako ti daju drugu seriju) mozes da vratis i sacekas par dana dok dobavljac nabavi taj hdd koji si kupio
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.52
mob
Nokia 6630, valjda
Moraju da ti daju HDD ili pare (pare vracaju po fiskalnom isechku, tj koliko tamo pishe da si ga platio).
Trenutno, vishe ti se isplati da ti daju nov HDD...
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol
Poruke 440
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0.1
Moraju da ti daju HDD ili pare (pare vracaju po fiskalnom isechku, tj koliko tamo pishe da si ga platio).
Trenutno, vishe ti se isplati da ti daju nov HDD...
potvrđujem
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Jun 2025, 09:11:35
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.