Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: windows 7 zahtevniji za igre ili ne?  (Pročitano 19005 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 174
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia n81 8gb
@Nenad222 druze koristi 32 bit verziju i radice ti jos bolje zato sto je 32 bitna verzija manje zahtevna od 64 i kada na 64 bit pokreces 32 bit igre/programe oni guraju vise rama... 64 bit verziju koriste ljudi koji koriste i 64 bit progame kao sto su 3d mas, photoshop, premiere i sl... za normalnu upotrebu 32 bit-na verzija je mnoooogo bolja i brza veruj mi...
IP sačuvana
social share
Nemoj na silu...Uzmi veci cekic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

הכוכב האדום בלגרד

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1358
Zastava Grabik Ilova, Prnjavor
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
LG L7
Nije tačno 64bit verzija se koristi ako imaš 4gb i više RAM-a jer 32bitni nepodržava više 3,25 gb RAM-a tako to njije tačno,
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50047
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Samsung Galaxy S24
За следећи комп планирам да узмем 16 гигабајта рама...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 174
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia n81 8gb
@Dzoks95 da istina je da ne prepoznaje vise od 4 gb ram-a tacnije od 3.25 do 3.75 propzna- kako kome...
Ali posto retko ko ima vise od tih 4 gb onda sam smatrao da je neoptrebno da mu to naglasavam...
IP sačuvana
social share
Nemoj na silu...Uzmi veci cekic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
ja sam cuo da je jedan ortak,koji ima slicnu konfiguraciju kao ja(Quad Core,4 GB RAMa,i ne znam koju graficku) imao,jel,XP sp3,i naravno,radilo je ok.al,onda otisao kod drugarice,koja ima duplo slabiju konfiguraciju i WIn 7,i da je sve radilo dva puta brze na tom kompu.
Smile
sta vi mislite o tome?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Adapt or die!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5620
Zastava Beograd, Voždovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
SonyEricsson K610i
ja sam cuo da je jedan ortak,koji ima slicnu konfiguraciju kao ja(Quad Core,4 GB RAMa,i ne znam koju graficku) imao,jel,XP sp3,i naravno,radilo je ok.al,onda otisao kod drugarice,koja ima duplo slabiju konfiguraciju i WIn 7,i da je sve radilo dva puta brze na tom kompu.
 Smile
sta vi mislite o tome?

Ja bih rekao da taj tvoj ortak ima gomilu nepotrebnih stvari i stvari za koje on sam ne zna da ima na računaru koje koriste prilično mnogo procesorske snage čineći računar da radi sporije  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Ja bih rekao da taj tvoj ortak ima gomilu nepotrebnih stvari i stvari za koje on sam ne zna da ima na računaru koje koriste prilično mnogo procesorske snage čineći računar da radi sporije  Smile
pa,tesko,posto lik zna dosta o kompovima,i jos je na ETFu,na nekom racunarskom smeru.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Adapt or die!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5620
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
SonyEricsson K610i
pa,tesko,posto lik zna dosta o kompovima,i jos je na ETFu,na nekom racunarskom smeru.

Mislim to što zna dosta o kompovima i to što ide na ETF baš ide u prilog onome što sam ja rekao  Smile . Da bi on znao dosta o kompjuterima, programima i njihovom funkcionisanju, treba da ih proba u praksi. Čitaj: instalira ih na kompjuter i koristi ih neko vreme pa ih drži u nekom zabećaku dok god mu ne zatrebaju... što da ih briše kada ima 250gb slobodno na Hard disku  Smile . Na to dodaj i igre koje igra (ako je gamer), jer i igre su programi, a i one mogu da poprilično uguše raćunar samo svojim postojanjem na disku...

Još ako je security freak, imaće po 3-4 Antivirusa instaliranih od kojih će 2 uvek raditi u pozadini + još neke stvarčice koje će još više da guše računar + virusi koji prođu tu zaštitu (jbg, uvek se nađe neki i zabije u Sustem Volume Information, i tamo nijedan anti-virus ne može da ga skine, jer se nalazi u sistemskom folderu...), dobija se prilično mnooooooooooogo stvari čija je primarna svrha postala samo da uzimaju procesorsku snagu.

Tvoja drugarica koja ima slabiji računar sigurno ne zna dosta o računarima osim copy-paste, pali/gasi i postavljanje muzike i slike na računar, i uvek traži pomoć oko instalacije i krekovanja (bez uvrede na nežniji deo populacije na Burek forumu, ali iz mog iskustva takve su situacije  Smile ) tako da je procesor njenog računara daleko ne opterećen  Smile

Na kraju, sve ovo gore što sam rekao u vezi tvog ortaka su uglavnom moje spekulacije i nemoj sve potpuno ozbiljno da shvatiš, jer na ipak, ti poznaješ tvog ortaka, a ja ne Wink .  Napisao sam sve ovo delom iz svog ličnog iskustva o takvim osobama koje poznaju računare (moj tata je najbolji primer Smile ), delom zato što mi je dosadno i nemam šta drugo da radim  Smile i naposletku, da se pravim pametan  Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
dobro.

pa,znaci,ti mislis da:
1.win jeste bolji,ali,ne toliko kao sto je ortak steko utisak?
2.nije bolji,nego (kad se sve sabere) ekvivalentan XPu?
3.gori od XPa?
?
(naravno,uzmimo primer najnovije verzije Wina 7,ne one traljave izjedane bete i ostala sranja)
« Poslednja izmena: 26. Okt 2009, 12:27:34 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Adapt or die!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5620
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
SonyEricsson K610i
Hteo sam da kažem da gomila nepotrebnih programa zagušuju računar, nebitno koji Operativni sistem imaš (osim ako nije Server). Ja imam daleko slabiji računar od svog ćaleta, ali se moj i dalje brže diže od njegovog.  Smile

Što se tiče tvog pitanja, odgovor je pod 2. ali ipak, kada se sve sabere i oduzme, Win7 je za nijansu bolji od Win XP.
« Poslednja izmena: 26. Okt 2009, 12:40:48 od Utopia »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.