Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: windows 7 zahtevniji za igre ili ne?  (Pročitano 18925 puta)
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Apple iPhone 7 Plus
Magic Master je sve lepo napisao i to je pravi i jedini odgovor na zadato pitanje.
Компјутер који је за мајкрософт сасвим просјечан, за нас је "high end" конфигурација. Чињеница и поред тога јесте да "стандард" запањујућом брзином расте, и да ми не можемо стићи водити рачуна о томе... За седмицу баш треба узети јак комп ако хоћете да све ради стандардно. Ако хоћете да ради перфектно, морате након што купите најјачи комп у округу додатно га још појачати, удуплати рам, графику, узети процесор задње генерације ( интелова серија Е6000 и Е7000, вјеровали или не одавно је отишла у пензију... ) 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ko pre devojci, sam u nju upada

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11158
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla Mint 7
mob
Samsung Galaxy S10
Ako ti treba virtual drive i mounting, ima resenje za win 7, javi se na PP. Smile

Napiši slobodno i ovde, virtual drive je sasvim legalna aplikacija, to što ga kod nas koriste uglavnom za piratske igre, nema veze sa samim programima tog tipa.
Alcohol 120% najnoviji isto radi sa Win7.
IP sačuvana
social share
Isterajte zlo iz žena. Uterajte im dobro!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Nisam mislio na virtual drive kao aplikaciju, vec na virtual device, nisam se bas lepo izrazio.
Da, mislio sam na Alcohol120%, radi na win 7 i sa svim mogucim image file-ovima. Ne koristim ga za igrice, posto slabo igram igrice, koristim ga za pravljenje i rezanje slika.
Ne samo da radi najnovija verzija, vec i one nesto starije.  Smile
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Apple iPhone 7 Plus
meni radi i daemon. ne znam zasto vama nece
verzija 4.30.4.0027 meni radi na w7 64bit
« Poslednja izmena: 23. Sep 2009, 16:31:49 od zare88 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 174
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia n81 8gb
Ajde i ja da se ukljucim u pricu :-)
Prvo nisam ljubitelj windows-a definitivno ali win 7 jeste odlicno odradjen, kazete da nije bolje optimizovan od viste?! Pored toga sto manje ram-a vuce od viste mnogo je stabilniji i mnogo prakticniji. ne znam za vas ali mene je odusevilo kako je uradjen rad sa prozorima, posto cesto imam po 5-6 prozora otvorenih, npr kada prevucete prozor u desni ugao ekrana on ga automatski poveca na pola ekrana... drugo to kako grupise prozore  i kako mozete da ih pregledate bez da klikcete na iste...trece cela instalacija je gotova za 15 min...  a sto se tice igrica nisam primetio neku razliku ali da budem iskren ne igram mnogo igrice a i imam bas jak hardver tako da verovatno i nema neke razlike :-)
IP sačuvana
social share
Nemoj na silu...Uzmi veci cekic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Koliko sam procitao, neko kaze da nema svrhe prelaziti sa XP sp3 na 7-icu ,dok po drugima, 7-ica nece priredjivati "prijatna iznenadjenja" kao Vista...
Nije mi jasno, posto se lomim da probam windows 7, zar nije i on uradjen sa kompatribilnim modom za starije programe ?
Mislim, ako bih ga sad instalirao, hocu li moci da vratim sve programe ?  npr Nero, gom player, photoshop CS3, objectdock... ? Isplati li se prelaziti ili ne (jos)?
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 174
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia n81 8gb
Da, mocices da koristis sve programe i igrice na njemu, ja ga koristim od kada je izasao(januar ove godine) i nemam problema sa kompatibilnoscu(i to imam 64 bit verziju)... tako da ti je moj savet da ga instaliras i probas- nema boljeg resenja nego sam da probas i vidis kako ce ti raditi i kako ce ti se svideti... iskreno, ja sam prezadovoljan...
IP sačuvana
social share
Nemoj na silu...Uzmi veci cekic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

GROBARI Herceg-Novi

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1113
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
LG KU990
instalirao sam sedmicu i igre mi rade dobro,ako ne i bolje od xp-a jer sam ubacio 64-bitnu verziju
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

הכוכב האדום בלגרד

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1358
Zastava Grabik Ilova, Prnjavor
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
LG L7
Ljudi dosta se više imali XP . Vrijeme je da pređete na W7. meni su sa starim kršom od Celeron 430 Integrušom 128 i 1gb RAM-a starije igre bez problema radile. A sad kad imam e5300 2gb i 9500gt radi me sve od Rturn to castle of wolfensterin do GTA IV. Apsolutno pređite na WIn7 a to da igre ne valjaju na nejmu je neko lupio i ostao živ.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Apple iPhone 7 Plus
Ma uskoro 90% novih igara nece ni podrzavati xp. Prelazak je neminovan u svakom slucaju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.