Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Jul 2025, 17:57:23
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 ... 200 201 203 204 ... 262
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Windows 7  (Pročitano 678683 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80

@philosopher
Ako je sigurnost od znacaja, bilo bi bolje da se opredelite za drugu platformu (Linux/BSD...)

radi i za linux ... tj i linux probija
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Out of Space and Time

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 10499
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
Drugari molim vas za pomoć. Na poslu imam instaliran Windows 7 na računaru.Da li postoji mogućnost da potpuno sigurno zaključam tj.zaštitim računar šifrom i kako, da samo ja mogu da ga koristim.Verujem da je ovo već bilo pa se izvinjavam i unapred zahvaljujem.

koliko ima naloga na njemu?
imas li administratorski nalog?

Idi u control panel=> user accounts i za taj account koji ti je bitan postavi password
Imam administratorski nalog i stavio sam šifru ali ljudi mi lagano to ''preskočili'' !!!
Da ne poveruje čovek.

koji ljudi? kako?  Smile

generalno, ako je seo za racunar neko ko zna, nije problem maknuti admin pass, ali nije ni tako jednostavno...

da li su ti hacknuli ili sta?

Na prvi nalog stavi sifru.. Ti si samo setovao sifru za admin nalog u kojem si se trenutno nalazio(Sremac), a ne za onaj nativni gde prilikom instalacije sistema ti trazi sifru.

Sta je taj lik uradio? Pa lepo, na logon screenu pritisnuo crtl alt del i usao.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Capture.PNG
(206.58 KB, 1365x731)
« Poslednja izmena: 13. Maj 2011, 18:21:13 od diarno »
IP sačuvana
social share
I like to pretend I'm alone. Completely alone. Maybe post-apocalypse or plague... Whatever. No-one left to act normal for. No need to hide who I really am. It would be... freeing.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
mob
Nokia 300
Drugari molim vas za pomoć. Na poslu imam instaliran Windows 7 na računaru.Da li postoji mogućnost da potpuno sigurno zaključam tj.zaštitim računar šifrom i kako, da samo ja mogu da ga koristim.Verujem da je ovo već bilo pa se izvinjavam i unapred zahvaljujem.

koliko ima naloga na njemu?
imas li administratorski nalog?

Idi u control panel=> user accounts i za taj account koji ti je bitan postavi password
Imam administratorski nalog i stavio sam šifru ali ljudi mi lagano to ''preskočili'' !!!
Da ne poveruje čovek.

koji ljudi? kako?  Smile

generalno, ako je seo za racunar neko ko zna, nije problem maknuti admin pass, ali nije ni tako jednostavno...

da li su ti hacknuli ili sta?

Na prvi nalog stavi sifru.. Ti si samo setovao sifru za admin nalog u kojem si se trenutno nalazio(Sremac), a ne za onaj nativni gde prilikom instalacije sistema ti trazi sifru.

Sta je taj lik uradio? Pa lepo, na logon screenu pritisnuo crtl alt del i usao.
Haha,bravoooooo...baš tako i jeste uradio
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.65
mob
Samsung Galaxy SII

radi i za linux ... tj i linux probija

Evo ja sam na Linuxu i moj nece da probije  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 322
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
SonyEricsson c903
Pozz svima. Skinuo sam neku igru, 8 delova po 1gb, ali sam zaboravio pass za otpakivanje. Jel zna neko kako mogu da otpakujem igru, ili neki dobar program koji uklanja ili provaljuje pass?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22020
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Apple iPhone 12, S21
Pozz svima. Skinuo sam neku igru, 8 delova po 1gb, ali sam zaboravio pass za otpakivanje. Jel zna neko kako mogu da otpakujem igru, ili neki dobar program koji uklanja ili provaljuje pass?

lakse ti je da nadjes odakle si skinuo i da potrazis pass nego da razbijas sifru, taj deo je gotovo nemoguc...
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 322
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
SonyEricsson c903
Znaci nista, nema sanse da nadjem o5 taj post, to sam prvo probao...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22020
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Apple iPhone 12, S21
daj tacno ime fajla koji si skinuo, pa da probamo da potrazimo zajedno...
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 322
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
SonyEricsson c903
gbackup_dnwr_dow2_charis_1gb.part1 Ima 8 delova. Na warez-bb.org potrazi.. Hvala na saradnji. Smiley
p.s. Nasao sam, yuhu. Smiley Ali garant sam uyeo pass od drugog moderatora. Ne znam kako, ali sam otpakovao...
« Poslednja izmena: 18. Maj 2011, 01:01:22 od miki2102 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

U want 2 play a game?

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2416
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
gbackup_dnwr_dow2_charis_1gb.part1 Ima 8 delova. Na warez-bb.org potrazi.. Hvala na saradnji. Smiley
p.s. Nasao sam, yuhu. Smiley Ali garant sam uyeo pass od drugog moderatora. Ne znam kako, ali sam otpakovao...
Sledeci put pretrazi History u browser-u...tako ces lakse naci stranicu koju trazis  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 200 201 203 204 ... 262
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Jul 2025, 17:57:23
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.156 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.